HIRDETÉS BEZÁRÁS

14 dal, amit a világ szeret, de maguk az énekesek gyűlölnek

🔥 2 hozzászólás

  Nehéz olyan embert találni, akinek ne tetszene a legendás The Beatles „Let it be” című dala, és szinte lehetetlen olyan nőt találni, akinek a szíve ne kezdene hevesebben verni Céline Dion „My Heart Will Go On” című dalát hallgatva. Bármilyen meglepő is azonban, a rajongók körében roppant sikeres dalokat olykor nagyon gyűlölik maguk az énekesek.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 14 világhírű előadót gyűjtöttünk össze, akikről kiderült, hogy egyáltalán nem kedvelik annyira egyes zenéiket, mint a lelkes rajongóik.

  14 Frank Sinatra, Strangers in the Night

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 5

  „Ez a legrosszabb dal, amit valaha hallottam, de furcsa módon folyamatosan azt kérdezem magamtól: „Miért nem hagyom abba az éneklését?” – válaszolta Sinatra arra a kérdésre, hogy mit gondol a Strangers in the Night című klasszikusról .

  13 James Blunt, You’re Beautiful

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 6

  „A rajongók nagy jelentőséget tulajdonítanak ennek a dalnak. Ráadásul olyan gyakran játszották a rádióban, hogy idegesíteni kezdett” – kommentálta James Blunt, a dal szerzője. A művész elmondása szerint ráadásul a You’re Beautiful dalszövege egyáltalán nem romantikus (sőt, egy megszállottról szól, aki egy másik férfi felesége után vágyakozik), és véletlenül sem szabad esküvőkön játszani.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  12 Katy Perry, I Kissed a Girl

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 7

  Katy Perry bevallotta, hogy nem szereti repertoárjának egyik leghallgatottabb dalát, az I Kissed a Girl  című dalt, amely egyébként világsikert hozott neki. A művésznő egy interjúban bevallotta, hogy ha ma írná a dalszöveget, másképp tenné. „Az emberiség hosszú utat járt be az evolúció során, és a biszexualitás akkoriban nem volt egy túlzottan vitatott téma. Ha lehetőségem lenne még egy I Kissed a Girl -t írni, egy egészen más dal születne. A szöveg sok sztereotípiát rosszul kezel, és az emberek nagyon megváltoztak az elmúlt 10 évben” – mondta az énekes.

  11 John Lennon, Let It Be

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 8

  Lennon nyíltan kritizálta a Let It Be  című dalt, és az album után még azt is elárulta, hogy valójában egy Maggie Mae nevű liverpooli utcalánynak lett címezve.

  10 Madonna, Like a Virgin és Holiday

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 9

  „Nem vagyok benne biztos, hogy még egyszer el tudnám énekelni a Holiday-t vagy a Like a Virgin -t” – mondta Madonna egy New York-i rádióinterjúban. „Egyszerűen nem tudnám megtenni, hacsak nem fizetnek nekem körülbelül 30 millió dollárt vagy valami ilyesmi” – mondta.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9 Vanilla Ice, Ice Ice Baby

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 10

  Az amerikai rapper, Vanilla Ice annyira utálja az Ice Ice Baby című dalt, hogy egyszer egy baseball ütővel a kezében ment be az MTV stúdiójába, hogy összetörje a népszerű sláger eredeti videoklipjét.

  8 Céline Dion, My Heart Will Go On

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 11

  Céline Dion szerint 1997 áprilisában, egy Las Vegas-i találkozón James Horner zeneszerző egy projektet ajánlott René Angélilnek (Dion férjének és producerének). „Miközben Horner a My Heart Will Go On -t játszotta és énekelte, azt próbáltam érzékeltetni, hogy a dal nem az én ízlésemnek való” – emlékszik vissza Céline. „Bámultam a férjemre, és jeleket próbáltam adni neki, hogy nem akarom elvállalni és soha többé nem akarom hallani ezt a dalt. A férjem viszont ügyet sem vetett a felháborodásomra.”

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

2 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.