HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÉrdekességekFilmek és TV

14 alkalom, amikor a filmek és rajzfilmek készítői érdekes részleteket rejtettek el a nézőknek

  A legjobb filmek és rajzfilmek általában mindenkit egyformán levesznek a lábukról. Amikor azonban megtudjuk, hogy az alkotók milyen egyéb, a film nézése közben szinte észrevehetetlen érdekességeket rejtettek el nekünk, minden sokkal több értelmet nyer, és világossá válik, hogy egyes készítők tényleg mindent megtesznek a nézők szórakoztatása végett.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 14 kevésbé ismert részletet gyűjtöttünk össze a híres filmekből és rajzfilmekből, melyek után valószínűleg te is erős késztetést érzel majd, hogy újranézd ezeket az alkotásokat.

  1 A Kill Bill 2-ben (2004) Beatrixot élve eltemetik Paula Schultz sírjába, aki Dr. King Schultz felesége a Django elszabadul (2012) című filmből.

  Filmes easter eggek 5
  FilmEasterEggs

  2 Az Így jártam anyátokkal 6. évadának 13. epizódjában a jelenetekben egy visszaszámlálás látható a háttérben, míg Marshall értesül apja haláláról.

  Filmes easter eggek 6
  FilmEasterEggs
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3 A Breaking Bad-nek 62 epizód van. 
  A periódusos rendszer 62. eleme a szamárium, amelyet a tüdőrák kezelésére használnak.

  Filmes easter eggek 7
  FilmEasterEggs

  4 A kis hableányban (1989), amikor Triton király megjelenik, Miki egér, Donald kacsa, Goofy és Breki a béka is látható a víz alatti tömegben.

  Filmes easter eggek 8
  FilmEasterEggs

  5 A Csillagok között (2014) című filmben a vízzel borított bolygó jeleneteiben egy kattogó hang hallatszik, ami 1,25 másodpercenként ismétlődik. Minden ilyen kattogás alatt tegy nap telik el a Földön.

  Filmes easter eggek 9
  twitter
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 Ha fej- vagy fülhallgatóval nézed a Nyomd, bébi, nyomd (2017) című filmet, akkor minden alkalommal, amikor Bébit fülhallgatóval mutatják, csak abban a füledben fogod hallani a zenét, amiben ő is.

  Filmes easter eggek 10
  FilmEasterEggs 

  7 A Coco (2017) című rajzfilmben, amikor Miguel át akar lépni a halottak világába, az egyik csontváz úgy néz ki, mint Pablo Escobar és épp egy rejtélyes táskát ad át egy másik csontváznak.

  Filmes easter eggek 11
  FilmEasterEggs

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.