HIRDETÉS BEZÁRÁS

11 tény a hírességek életéről, amiket ők maguk árultak el őszintén

Liam Neeson tanárként is verekedéssel hívta fel magára a figyelmet.

  A híres színészek nem csak a filmvásznon élnek kalandos életet: Danny Trejo régen sikeres karriert futott be tolvajként, Liam Neeson pedig komoly problémákkal küzdött, amikor tanárként dolgozott. Az alábbiakban elmondjuk, hogy mi történt ezután.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu mai listáján olyan tényeket gyűjtöttünk össze a legnépszerűbb színészekről, amik után egészen más megvilágításban látod majd ezeket az embereket.

  11 Morgan Freeman mindig egy drága fülbevalót visel magán, hogy legyen mivel kifizetnie a temetését.

  Hírességekről tények 018
  © Now You See Me / Summit Entertainment

  Morgan Freeman egy interjúban bevallotta, hogy mindig olyan fülbevalót visel, ami elég értékes ahhoz, hogy kifizesse a koporsót, ha ismeretlen helyen halna meg. A színész elmondta, hogy pontosan ezért viselték őket a tengerészek is.

  10 Liam Neeson tanárként dolgozott, de kirúgták, mert megütött egy diákot.

  Hírességekről tények 017
  © The Other Man / Rainmark Films

  Amikor Liam Neeson vendég volt egy tévéműsorban, elmondta, hogy néhány évig tanárként dolgozott. Egyszer megkérte az egyik 15 éves diákját, hogy a helytelen viselkedése miatt hagyja el az órát, de ahelyett, hogy kisétált volna, a diák válaszul kést rántott. Liam megütötte az iskolás fiút. A hatóságok ezt nem tekintették önvédelemnek, Neesont pedig elbocsátották.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9 Danny Trejo 12 évesen heroint használt és üzleteket rabolt. Most egykori szenvedélybetegeket toboroz a fánkboltjába, hogy adjon nekik egy második esélyt.

  Hírességekről tények 016
  © Trejo’s Coffee & Donuts / Facebook

  Danny Trejo összesen 11 évet töltött börtönben fegyveres rablás és kábítószer-kereskedelem miatt. Ő maga 8 éves korától kezdve drogozott, 12 éves korában pedig erősen heroinfüggő lett. Büntetése letöltése alatt a „12 lépéses anonim drogfüggők” program keretében rehabilitáción vett részt, később Pennsylvania állam bokszbajnoka lett. Aztán Andrej Koncsalovszkij rendező véletlenül meglátta őt, és szerepet adott neki a Szökevényvonat című filmjében.

  Azóta Danny nemcsak 200 szerepet játszott különböző filmekben, hanem egy fánkot és kávét árusító kávézóláncot is nyitott. Trejo olyanokat toboroz ide dolgozni, akik túl vannak az elvonón, és új életet akarnak kezdeni drogok nélkül.

  8 Nicolas Cage 276.000 dollárért vásárolt egy Tyrannosaurus koponyát, amiről kiderült, hogy lopott volt és vissza kellett adnia.

  Hírességekről tények 015
  © Stolen / Millennium Entertainment

  2007-ben egy árverésen Leonardo DiCaprio és Nicolas Cage egy szokatlan tételért küzdött: egy tyrannosaurus koponyájáért. Végül Cage nyerte a licitet. Később azonban kiderült, hogy a ritkaságot egy kövületkereskedő csempészte ki Mongóliából. Cage beleegyezett, hogy visszaadja a koponyát a mongol kormánynak.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  7 Osztálytársai azt hitték, hogy Dwayne Johnson egy beépített zsaru.

  A koraérett pubertás következtében a 16 éves Dwayne jóval idősebbnek tűnt a koránál. Közel kétméteres magassága és „csúnya” bajusza miatt az osztálytársai azt hitték, hogy valójában rendőr, aki egy iskolás fiú álcája alatt nyomoz egy ügyben.

  6 Sylvester Stallone-t becsapták, hogy szerepet játsszon a katasztrofális „Állj, vagy lő a mamám!” című filmben.

  Hírességekről tények 014
  © Stop! Or My Mom Will Shoot / Northern Lights Entertainment

  Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger rejtett rivalizálása megviselte Sylvestert. Stallone eleinte szkeptikusan reagált arra az ajánlatra, hogy szerepeljen az Állj, vagy lő a mamám! című akcióvígjátékban, és még a forgatókönyvet sem volt hajlandó elolvasni. Aztán a producerek elindítottak egy pletykát, miszerint a riválisa szeretné eljátszani a film főszerepét.

  Schwarzenegger is adta alá a lovat azzal, hogy a producerek kérésére hamis érdeklődést színlelt a projekt iránt. Stallone pedig csak a szerződés aláírása után értette meg, hogy mibe is keveredett pontosan. Később a filmet „az egyik legrosszabbnak nevezte az egész naprendszerben, beleértve az általunk valaha látott idegen produkciókat is”.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.