HIRDETÉS BEZÁRÁS

10 hihetetlen esemény a múltból, amik bármennyire is lehetetlennek tűnnek, mégis megtörténtek!

Roselle, a vakvezető kutya egy hős!
🔥 3 hozzászólás

  A „Ma tudtam meg!” Facebook oldalon rengeteg furcsa, bizarr, szokatlan és hihetetlen tényről és eseményről olvashattok, amire, ha nem lennének bizonyítékok, hogy tényleg megtörténtek, valószínűleg azt mondanánk, hogy ez csak kitaláció, semmi több.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál most megpróbáltuk kiválasztani a Facebook oldalon publikált 10 legérdekesebb bejegyzést az utóbbi időből, melyeket kétszer vagy háromszor is át kell olvasni ahhoz, hogy megértsük és elhiggyük őket.

   1. 1 Egy párizsi buszsofőr egyszer minden utast leszállított a buszról, mert senki sem ment arrébb, hogy a kerekesszékes férfi, Francois Le Berre felszálhasson a buszra. Miután mindenkit leszállított, felsegítette a kerekesszékes férfit a buszra, és a sofőr egyetlen utassal folytatta az útvonalat.

    Parizsi busz
    forrás: dailymail
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   2. 2 Amikor az Egyesült Államok haditengerészei visszatérnek egy küldetésről, a leszállásnál mindig elsőbbséget élveznek azok a tengerészek, akiknek gyermekük született a távollétükben.

    Amerikai tengereszek
   3. 3 Joseph Strauss, a Golden Gate főmérnöke féltette a munkások biztonságát a híd építésekor, ezért kitalálta, hogy helyezzenek alájuk egy hálót. A háló később 19 munkás életét mentette meg.

    Golden gate fomernok
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   4. 4 Egy Gabi Mann nevű lány 2011 óta eteti a varjakat, a madarak pedig hálából különféle ajándékokat visznek neki. Ez a gyűjtemény a varjak ajándékaiból készült.

    Varju ajandekok
   5. 5 1938-ban Mexikó volt az egyetlen ország a világon, ami nyíltan fellázadt Ausztria Németországhoz kapcsolása ellen, ezért hálából az osztrákok Bécs második kerületében Mexikoplatz névre keresztelték az egyik területet.

    Mexikoplatz becs
    © Bwag / Wikipedia

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

3 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 6. Charles Lightoller tényleg a Titanic másodtisztje volt, sok embert mentőcsónakba rakott, és valóban részt vett  Dunkerque-nél az evakuálásban. A szöveg többi része marhaság - az pl. köztudott, hogy NEM mentettek ki mindenkit a Titanicról...
  • Tudsz szöveget értelmezni? Ha igen, akkor fuss neki megint és ha sikerült, szólj. Ha nem, akkor segítek. Csak jelezd, kérlek. (áhh... meggondoltam magam, nem várok)"Mivel nem volt hajlandó elhagyni a hajót, amíg mindenkit ki nem mentett, ezért csapdába esett a víz alatt."Egy szóval nincs az leírva, hogy mindenkit megmentettek a Titanicról. Elhatározta, hogy mindenkit megment. Nem történt meg, mert csapdába esett. És mert lehetetlen volt. Érted? Okostojás...

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.