A rendetlenség 12 jele, amit másoknál észreveszünk, de önmagunkon nem

  Van egy kifejezés: „az ördög a részletekben rejlik”. Ez rendkívül találó, különösen, ha a női megjelenésről van szó. A magabiztossági szintünk egy 0-tól 100-ig terjedő skálán terül el, és még a legapróbb kiegészítő is extra pontokat adhat hozzá a komfortérzetünkhöz, míg egy rosszul megválasztott vagy rosszul hordott ruhával épp olyan könnyen veszíthetjük el azokat. Különösen igaz ez azokra a részletekre, amiket nem mindig veszünk észre magunkon, és bár a környezetünknek azonnal szemet szúr, mi csak annyit érzünk belőle, hogy valami nem stimmel.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál összegyűjtöttük azokat az apró hiányosságokat, amiket más embereken általában azonnal kiszúrunk, de magunkon legtöbbször csak akkor vesszük észre, ha – kínos módon – valaki más hívja fel rájuk a figyelmünk.

  1. 12 Kilátszó melltartópánt.

   353b8f5305a807f313df0401c7

   A bralette melltartók most rendkívül divatosak, de nem árt figyelni arra, hogy a ruha alól kikandikáló melltartópántok a munkakörnyezetben rendkívül elfogadhatatlanok, és még a hétköznapi életünkben is rendezetlen megjelenést eredményez.

   Megoldás:

   • Próbáljunk ki különböző melltartókat, és ne féljünk pánt nélküli melltartót viselni. A fehérneműgyártók tisztában vannak a női vásárlók összetettségével, és ennek megfelelően minden testtípushoz és igényhez különféle melltartókat gyártanak.
  2. 11 Dezodor nyomok.

   8821e0582ba6af4bb9a7e5a90d

   Nagyon könnyű megfeledkezni a dezodorok által hagyott foltokról, pedig mindent képesek elrontani, különösen, ha sötét színű ruhát viselünk.

   Megoldás:

   • Ma már számtalan olyan dezodor található a piacon, ami nem hagy nyomot maga után. Próbálgassuk őket egészen addig, míg meg nem találjuk a nekünk megfelelő darabot.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 10 Túl hosszú ujj.

   5172255afd9f7fcf98e4be0796

   A hosszú, lógó ujjaktól bárki olyannak tűnik, mint egy kisgyerek. Ez nem túl praktikus, még akkor sem, ha a kedvenc, kényelmes pulóverünkről beszélünk.

   Megoldás:

   • Tanuljuk meg, hogyan hajtsuk fel úgy, hogy elegánsnak tűnjön.
   • Varrjuk vissza őket a kívánt hosszúságúra.
  4. 9 Rosszul végzett alapozás.

   4700405a46a706a7e83a069bdd

   Valószínűleg minden lány legalább egyszer vétett már hibát az alapozó felhelyezésekor, de azt kevesen tudják, hogy vannak olyan SPF-et tartalmazó kozmetikai termékek, melyek a fényképeken fehérré teszik a bőrt.

   Megoldás:

   • Ha tudjuk, hogy fényképezni fognak, válasszunk a szokásosnál alacsonyabb SPF alapozót, de ne mellőzzük azt teljesen.
  5. 8 Kiegészítők, amik nem illenek a ruháinkhoz.

   ee4dc65c2ebca10f7ff54543ff

   A kiegészítők lényege, hogy kiegészítsék a ruhát, és kiemeljék bizonyos előnyeinket. Sajnos azonban ennek ellenére néha mindent tönkretesznek, különösen akkor, ha nem megfelelő módon választjuk meg őket.

   Megoldás:

   • Nagyon figyeljünk oda a kiegészítőkre. A kiegészítők kifakult színe vagy a megkopott bőr miatt akár az egész megjelenésünk csúnyának tűnhet.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 7 Szűk cipő.

   fc12205bf0ac15c875543cad44

   Legalább egyszer az életünkben mindannyian feláldoztuk már a kényelmünket annak érdekében, hogy egy igazán gyönyörű cipőt viseljünk. Bár ezt nem gondolnánk, valójában a körülöttünk lévők nagyon is látják, ha boldogtalanok vagyunk egyik másik lábbeliben.

   Megoldás:

   • Első és legfontosabb a kényelem - ezt sose felejtsük el. Legyünk előrelátóak a cipőválasztáskor és készüljünk fel rá, hogy milyen körülmények között kell majd hordanunk az általunk választott cipőt, és csak akkor vegyük fel, ha azoknak a körülményeknek minden kétséget kizáróan megfelelnek.
  7. 6 Kihagyott övhurkok.

   ba50be508898bb2ee98f9d42d1

   Bár ez egy nagyon apró hiba, valójában ha egyszer észreveszi valaki, onnantól kezdve nem tud másra koncentrálni.

   Megoldás:

   • Mindig legyen a házunkban egy egésztestes tükör, ahol le tudjuk ellenőrizni magunkat, mielőtt útnak indulunk otthonról.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

Másolás
14
7 hozzászólás, 14 pont

Szólj hozzá!

7 comments

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
  • Nem, nem, a talpakat is rendben kell tartani. A repedezett, száraz sarok "A"-vtamin hiányát jelezheti. Tessék törődni a testeddel!!!
   • Tessék mondani, az "A"-vtamin az olyan, mint az A-vitamin, csak kínai gyártmány? 
 • az, hogy a talpunk koszos, miután mezítláb járkáltunk természetes, ilyen helyzetben nem kell ezen fennakadni
  • Ja, gyanítom, egyikünk sem olyan, mint a Benedek Elek-mese királykisasszonya, akinek ha mezítláb jár, nemhogy koszos nem lesz a talpa, de aranypénzek hullanak belőle :D
 • Komolyan van olyan ember, aki a beszélgetőpartnere derekát szokta nézegetni... hátulról??? Valahogy nem tudom elképzelni magamat, amint semmi másra nem figyelek, csak a kihagyott övhurokra - folyamatosan odapislogok, arrafelé hajolgatok, nyilván oldalra is dőlök néha...  A szerencsétlen "trehány" öltözködő meg azt fogja gondolni, hogy egy idiótával beszélget.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!