9 apró hiba, ami megakadályozza, hogy elegánsnak tűnj

  Bárki-bármit mond, a ruhánk és a megjelenésünk nagyban hozzájárul a magabiztosságunkhoz és ebből kifolyólag az életben elért sikereinkhez. A letisztult, elegáns megjelenés lehetővé teszi, hogy minden helyzetben komfortosan érezzük magunkat, és például még egy idegen társaságban is rendkívül nagy magabiztossággal mozogjunk. Ezt a jóleső magabiztosságot azonban már a legapróbb részlet is képes tönkre vágni.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most felidéztük azokat a pillanatokat, amikor ránéztünk valakire, és azt mondtuk: „Milyen klasszul néz ki! Hát még ha nem lenne…”

  1. 9 Telefon a zsebben

   6a7da75f6fae5609efeadc848a

   Megszoktuk már, hogy az okostelefonok az életünk szerves részét képezik. Ebből kifolyólag szeretnénk mindenhová magunkkal vinni, de nem mindegy, hogyan csináljuk ezt. Az apró nadrágzsebből kilógó telefon rendkívül hanyag hatást kelt. Próbáljuk magunkat leszoktatni erről, hiszen ez a rossz szokás nemcsak a megjelenésünket roncsolja, de idővel a ruhákon is csúnya gyűrődéseket hagy majd.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  2. 8 Cipőből kilógó zokni

   Zokni problema

   Ha a zokni semmilyen komolyabb szerepet nem tölt be a megjelenésünkben, akkor lehetőleg próbáljuk meg láthatatlanná tenni. Nem számít, hogy milyen anyagú, a rossz színtől önmagában hanyagnak tűnik tőle a viselője. Jobb olyan zoknit választani, ami jól el van rejtve a cipőben.

  3. 7 Varrás a harisnyákon a szűk ruha alatt

   Szoknya problema

   A szűk női harisnyanadrágokon elöl vagy hátul durva, csúnya varrásuk van. Sajnos a vékony szövetek alatt ez nagyon jól látható. Ilyenkor tehát fontos, hogy odafigyeljünk erre, és alternatív megoldásként válasszunk vastag pulóvereket, vagy hosszú pólókat, amik elrejtik ezt a kellemetlen részletet.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 6 Strassz és kövek a cipőn

   b17df652ecab34a246fadbcb5e

   A díszes, csillogó elemek rendkívül jól mutatnak a színpadon, de a mindennapi életben már jóval kevésbé van létjogosultságuk. A nagy kövekkel és strasszokkal díszített dolgok nem tűnnek drágának, ahogy azt sokan szeretnék, helyette inkább sokat rontanak a viselőjük megjelenésén. Arról nem is beszélve persze, hogy amint elhagyunk egy-két ilyen fényes díszt, gyakorlatilag azonnal használhatatlanná válik a cipő.

  5. 5 Lazán betűrt ing

   Lazan beturt ing

   A szoknyába vagy nadrágba lazán betűrt póló, ing vagy blúz gyakran egyenetlen vonalakat hoz létre, ezáltal vizuálisan rontva annak viselőjének megjelenését. Ennek elkerülése érdekében válasszunk puha szoknyát, ami képes elrejteni ezeket a szabálytalanságokat, vagy alaposan simítsuk le a ruházatunkat, miután betűrtük az ingünket.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

Másolás
7 hozzászólás, 9 pont

Szólj hozzá!

7 comments

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
  • Pontosan... ahogy a 4-es illusztrációján a ruhához választott cipő... full gáz...
 • Én röhögni szoktam azokon akik a hóban cipőtől lábszárközépig pőrén jár mert az úgy divatos.
 • 8,733
  Beszélgetésindító: hozzászólásaival érdekes beszélgetéseket generál.
  "A természetes szőrből készült dolgokat régóta ízléstelennek tartják"Már aki. Aki a minőséget szereti, az nem.
  • Minőség? Egy halott nyúl bundáját a nyakad köré tekerni a minőség szeretetét jelenti? Huh. Ez inkább visszataszító.
   • Csak úgy megjegyezném hogy akkor a bőrcipő vagy a bőrkanapé is gusztustalan? Vagy a pamut vagy bármilyen növényből készült ruha? Halott élőlényekből van. És? Az élővilág gyilkolása már kezdetek óta az ember specialitása. Ne most kezdjük el mondani hogy visszataszító. Már késő. Már semmit se lehet tenni. A műanyagból készült holmikkal meg csak még jobban ártunk. Szóval lehet hogy szar kimondani de inkább tenyésszünk ki állatokat arra hogy legyilkoljuk őket, mint hogy azokat akiket védeni kéne, pusztítjuk el az ostobasággal!
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!