HIRDETÉS BEZÁRÁS

12 dolog, ami szinte egyetlen nőnek sem áll jól

🔥 12 hozzászólás

  Mindannyiunknak van egy kedvenc szoknyája vagy nadrágja, amitől évekig nem tudunk megszabadulni. Teljesen mindegy, hogy divatos-e vagy sem, mert nekünk megfelel és tökéletesen illik hozzánk. Vannak azonban olyan ruhák, amik kizárólag a boltokban lévő próbababákon állnak jól, mivel egy élő emberre ráadva olyan dolgokat kezdenek el kihangsúlyozni, amit általában sosem szeretnénk.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most hoztunk egy listát olyan dolgokról, amiket bár azért hordanak az emberek, hogy szépek legyenek, valójában legtöbbször épp az ellenkezőjét érik el vele.

  1. 12 Fodros szoknya

   3beb36522183ce2f9b63a4c208

   Ezek a szoknyák kizárólag a gyerekeken állnak jól. Egy felnőtt nő esetében ugyanis extra centimétereket ad hozzá a csípőhöz, ami előnytelen tud lenni, különösen a plus-size hölgyek esetében. Ha mégis hasonlóra vágyunk, válasszunk helyette inkább A-vonalú szoknyát.

  2. 11 Capri nadrágok

   47ad7857cd8060ba8335f4aa38

   A térdig érő vagy vádli közepén levágott nadrágok az őrült 2000-es évekre emlékeztetnek bennünket, és talán jobb is, ha ott maradnak. Ezek a lovaglónadrágok vizuálisan rövidebbé teszik ugyanis a lábakat és szélesítik a csípőt, ezért sokkal praktikusabb helyette egy rövidnadrágot vagy farmernadrágot választani.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 10 Boleró

   bba86752edae2c8738c857b6f7

   Egy boleró ruha 2 aránytalan részre osztja a testet, miközben megnöveli az alsó részt. Ez különösen észrevehető például a kerek csípőjű lányoknál. Meglehet, hogy a színpadi szerepléshez jól megy egy ilyen ruha, de a hétköznapi élettel nem túl kompatibilis. Helyette érdemes inkább egy kardigánt vagy rendes kabátot választani.

  4. 9 Ugg csizma

   1b00bc581795c1412df2246b96

   Igen, meleg és kényelmes, de még a divattervezők is távol tartják őket a kifutótól. Az abszolút lapos talpa miatt a benne történő járás ugyanis nehézkes, és kínos, puha anyaga miatt pedig gyorsan deformálódik. Ha meleg és kényelmes csizmát szeretnénk, akkor érdemes valamilyen bőrből vagy velúrból készült változatot választani helyette.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  5. 8 Nagyon széles nadrágok

   812d2e55f6852b625474032339

   Az alján rugalmas gumikkal rögzített széles lábú nadrágok kétségkívül kényelmesek, ám a mindennapi viselethez nem a legalkalmasabbak, feltéve, hogy átlagos magyar városban akarjuk hordani, és nem mondjuk Egyiptomban. Az ilyen jellegű nadrágokat hagyjuk meg a jógára vagy a táncra, helyette pedig válasszunk inkább bő vászonnadrágokat a mindennapi viselethez.

  6. 7 Strasszokkal, flitterekkel és egyéb dekorációkkal díszített ruhák

   58690a50d78afd690e79ddae4c

   Ebben az esetben inkább az alkalomhoz illőség a döntő kérdés. Például, ha egy buliba megyünk, akkor egy fényes ruha valóban jól tud jönni, a mindennapi viseletben azonban a túl csicsás ruhák sokkal inkább tűnnek ízléstelennek, mintsem divatosnak. Ha extra ragyogásra vágyunk egy unalmas hétköznapon, akkor az ilyet inkább egy-egy elegáns ékszer segítségével próbáljuk meg elérni.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

12 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 9,814
  Rendszeres látogatóKommentkirályTörzsvendégBeszélgetésindító10 hozzászólás
  a cikk címe, hogy "szinte egyetlen nőnek sem áll jól" - erre a leírásokban annyi szerepel, hogy jól áll, de ne vedd fel az utcán, hétköznap, vagy ne vedd fel, ha egy kicsit molettebb vagy stb. Szubjektív.
 • MARIKANÉNI VAGYOK BÜKKÁBRÁNYBÓL NEKEM SZERENCSÉRE MINDEN JÓLÁL FŐLEG AZ OTHONKA MEG A BANYA TANK PUSZI MINDENKINEK
 • Azért a platformos cipőhöz hozzátenném, hogy talpbetéttel a benne járás valami elképesztően jó!!! Én pl néha direkt eĺkezdek benne futni, mert olyan érzés mintha puha és rugalmas homokon futnál akadálymentesen. 
  • De nagyon hülyén néz ki és nekem van hasonló cipőm és mindig szétverem a sarkát, rálépek stb. Szóval nem szeretem. 
 • Tudjátok ti hogy néz ki egy lovaglónadrág??? Ha ilyenbe lovagolnék meghalnának a lábaim.. 
 • Mekkora baromságok már megint... Szakadjatok már le ezekről az idióta témákról. Minden nő más alkatú, más áll nekik jól. Vadbaromság az egész. :D

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.