HIRDETÉS BEZÁRÁS

17 fodrász, akihez még valószínűleg soha nem ment vissza ugyanaz az ügyfél kétszer

Új fodrászt találni mindig egy fáradságos, embert próbáló küldetés, mely tele van buktatókkal. Cikkünk hősei páros lábbal ugrottak bele ebbe a buktatóba, mely olyan látványosra sikerült, hogy a feldolgozhatatlan frizura-katasztrófájukat az interneten is kénytelenek voltak megosztani a nagyvilággal.
🔥 13 hozzászólás

  HIRDETÉS

  Itt a Liked.hu-nál persze tudjuk jól, hogy sokszor maguk az ügyfelek is teljesíthetetlen elvárásokkal érkeznek a fodrászokhoz, ezért mi nem is feltétlenül okolnánk minden esetben a fodrászokat, de maradjunk annyiban, hogy így vagy úgy, de a végeredmény minden esetben rendkívül látványosra sikerült…😏

  1. 1 Olyan frizurát akart, mint Dakota Johnson-é. Még képeket is mutatott róla. Ez lett a végeredmény.


  2. 2 Ha egyszer megtörtént a katasztrófa, már nincs mit tenni. Legközelebb bölcsebben kell fodrászt választani.


  3. 3 A képen balról jobbra és fentről lefelé: álom, vágy, valóság, korrigálás.


  4. 4 Egy ilyen apró hiba nem szegheti kedvét senkinek.


  5. 5 Frufru-katasztrófa.


  6. 6 Mi lehet a jobb oldali képen? Spoiler: nincs rossz válasz.


  7. 7 Hogyan lehet értékes leckét tanulni az életről 200 dollárért cserébe? Íme:


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  8. 8 Öröm az ürömben: visszakapta a pénzt a fodrásztól, így elmehetett máshoz kijavíttatni.


  9. 9 Majdnem ugyanaz. De csak majdnem.


  10. 10 ,,A frizura, amit szerettem volna vs. amit a fodrászom készített."


  11. 11 Ki rendelt tigris csíkos frizurát?


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 A vágyak nem mindig találkoznak a valósággal.


  13. 13 ,,Sem a szín, sem a szerkezet, sem a hosszúság – szóval általánosságban semmi sem lett olyan, mint amilyet szerettem volna.”


  14. 14 Ezen a frizurán azért látszik, hogy dolgozott a fodrász, de van még hova fejlődnie.


  15. 15 Újabb hölgy nevezett be a tigriscsíkos frizura versenyre. 🐯


  16. 16 165 dollárt fizetett, hogy olyan legyen a haja, mint a képen látható hölgyé. Íme a végeredmény.


  17. 17 Ez történik, ha egy kezdő fodrásznak elszabadul a fantáziája munka közben.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

13 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • A legjobb barátnőm koszorúslánya voltam, az esküvőre szerettem volna egy fonatokkal kombinált laza frizurát. Mire a 40-es éveiben járó hivatásos fodrásznő közölte velem, hogy a frizurát amit mutattam neki, nem tudja elkészíteni, mert ahhoz, hogy fonatokkal tudjon frizurát csinálni, le kellene ülnie, és képeznie magát, de neki nincs erre ideje... WTF?!A sztori vége, hogy végül könnyeimmel küzdve, fél óra alatt a tükör előtt állva otthon elkészízltettem magamnak a frizurát. Többetég mégcsak a szalonja közelébe se merészkedem azóta..
  • Nézd a jó oldalát. Legalább nem kaptál egy rondaságot pár ezer forintért, amivel sírva kellett volna menekülnöd tőle. 
  • És akkor most mi is a gond?Ő legalább nem húzott le meggóggyukra, hanem kerek perec megmondta, mi a szitu.Egyébként nem egészen értem, melyik részét nem érted annak, amit mondott. A fodrász vállalkozó, akkor is adózik, ha nem volt bevétele, emellett megveszi az eszközöket, fizeti a szalon bérleti díját, és meg merem kockáztatni, hogy van egy lakása is, meg eszik is... Az embereknek nagyon fura szükségleteik vannak. 40 évesen sanszos, hogy van 1-3 gyereke.Szerinted szarja az idejét?A mai fiatalok úgy hozzászoktak az SSC féle működéshez, hogy képtelenek felfogni, a legtöbb munkahely még mindig nem úgy működik. Nagyon szép dolog, hogy szétmeetingeli valaki az agyát, effektíve nem dolgozott semmit, mégis pénzt keres, a cég elküldi továbbkézpésre, fizetik a szállást, a képzést, meg ugye normál munkaidőben történik, így a bérét is, de a habos-baboson túl van hard life (rögtön a kurtafarkú malac mellett), ahol a szerencsétlen fodrász rohadtul nem keres pénzt, amíg a továbbképzésen ül - egy olyan továbbképzésen, amivel évente egyszer egy felszínes hülyén 20ezerrel többet kereshet, mint az év többi napján.Vannak egyébként direkt erre szakosodott fodrászok, miért nem eleve egy olyanhoz mentél? (mert k*rva drága)
   • Hagyjuj már, pont a kutyát sem érdekli, hogy hany kölke van. Adózni meg a legtöbb fodrasz nem szokott, mert törzsvendég zsebbe fizet. Ha szakembernek tartja magát, akkor legalabb értse a dolgát. Manapság 3 jónapos munkanélkülis gyorstalpalókon szarjak a fodrász, sminkes, körmös nyomorultakat. 
  • És ez miért is baj? A fonat teljesen más kategória! Jobb, ha bevállalja és jó drágán elk**rja? 
  • egyébként meg miért nem mentél másik fodrászhoz, Mucsajröcsögén csak egy fodrász van?
 • Szerintem nem ártana rávilágítani arra, hogy az esetek tetemes része mögött nem a fodrász a suttyó, hanem a hülye, aki bedzsal a szalonba az instacelebes képekkel, és ki akarja hozni ugyanazt a frizurát tized áron.Arról nem is beszélve, hogy kinézel magadnak egy csecse frizkót, odacsattogsz a szakihoz, aztán...Végülis, csak hárommal több forgód van, mint a modellnek, meg egyenes helyett göndör hajad, és persze a természetes hajszíned sem olyan, mint az övé - amiről nem is tudod, milyen :D Nem minden képről beszélek, mert volt köztük szép számmal kontár munka,d e pl a sötétszőke és a világos barna haj (természetes) színe rohadtul hasonlít egymásra, viszont teljesen máshogy kell festeni, ha ugyanazt a hatást akarjuk elérni. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbbször egy jól megcsinált képpel állítanak oda a majmok, azaz természetes fénynél rohadtul nem olyan a színe annak a hajnak. Jó megvilágítás, 3 filter, photoshop, aztán csóközön, de nyilván a fodrász a hülye, hogy nem tud az ember fejére szarból várat építeni :D 12-es képen pl annyit lehet látni, hogy a fodrász volt olyan kedves és nem égette el a delikvens haját. Még 2-3 kör és jobban le lesz szívva az a hajszín, de ha egyből arra a hidegre akarná oxizni, leolvadna a fejéről a séró...
  • "a sötétszőke és a világos barna haj (természetes) színe rohadtul hasonlít egymásra, viszont teljesen máshogy kell festeni, ha ugyanazt a hatást akarjuk elérni" Na erről tudnék mesélni :) Sötétszőke hajam van, azt kértem a fodrásztól, hogy kicsit világosítsunk, hangsúly a kicsin, ő meg nekiesett a barnához való trutymóval, és olyan vakító szőkét csinált belőlem, hogy azt se tudtam, mivel takargassam. Önmagában nem lett volna rossz, de a fejemhez sehogy se passzolt, valamint nem azt kértem.
  • Hát igen, nem egyforma az emerek haja! Én például hiába mentem olyan fodrászokhoz, akik az ismerőseim hajából csodát csináltak, az enyémmel egyik se tudott kezdeni semmit, pl. képtelenek voltak szőkére festeni a világosbarna hajamat. Hát belátom én, hogy mission impossible, igaz, nekem otthon végül sikerült, de hát mit is várok egy méregdrágán dolgozó fodrásztól?
 • Nem azt mondom hogy nem hibáztak ezek közül a fordrászok de van akinek (mint pld a nagyon rövid fiús haj) nem úgy áll ahogy szerette volna és ezért az ilyenek is csak a fodrászt nèzik le mikor amúgy se állt volna neki úgy az a haj mint azon a lányon aki rajta van azon a képen amiről az illető nézte a hajat, meg hiába keveri be a fodrász jól a hajszínt nem biztos hogyha a rendes hajszínére keni a fodrász mert pld az illető nem akar szőkítést akkor nem biztos, hogy a kívánt szín lesz a haján és ez velem is ugyanugy megtörtént hogy egy ismerősömön az adott festék sokkal másabb volt mint az én hajamon

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.