HIRDETÉS BEZÁRÁS
Állatok

Az USA-ban a takarékos mókusok 70 kg diót rejtettek egy autó motorháztetője alá

  Ennek az amerikai Chevroletnek a tulajdonosa már hozzászokott, hogy a szorgos mókusok minden évben dió tárolásra használják a kocsiját. Ez alól természetesen az idén ősz sem volt kivétel: lássuk, mit termeltek idén a takarékos állatok.

  HIRDETÉS

  Az 53 éves amerikai lakos először 2013-ban talált diót a kocsi motorháztetője alatt, amikor négy napra üzleti útra utazott. Hazatérve és a kocsiba ülve nagyon meglepődött a sok-sok dió láttán, de nem sokkal később megoldódott a rejtvény, hiszen kiderült, hogy több diófa is áll nem messze a házától.

  dió a motorháztetőben

  A magányosan álló fák terméseit azonban nem az emberek, hanem a mókusok viszik el. 2013 óta egyetlen év sem volt, amikor a mókusok ne használták volna tárolóként a Chevroletet.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  kocsiba rejtett dió

  A férfi több trükkel is próbálkozott már: volt, hogy más helyre parkolt a kocsival, de a mókusok előbb utóbb megtalálták és ugyanúgy telepakolták dióval.

  mókusok dió chevrolet

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Az amerikai férfi tulajdonképpen már meg is békélt ennek a gondolatával, ezért hozzá van szokva, hogy minden ősszel felnyitja a motorháztetőt és ellenőrzi az autót, mielőtt elindul otthonról. Az idei évben azonban meglepően takarékosak voltak az állatok: a férfi még sosem talált ennyi diót a kocsijában. A diók kiszedése és lemérése után kiderült, hogy a mókusok majdnem 70 kg diót rejtettek a motorháztető alá. Ez elképesztő!

  dió chevrolet mókusok

  Az amerikai fickó sokat gondolkodott már rajta, hogy miért vonzhatja ennyire a mókusokat a Chevrolet, hiszen több autó is áll a kertben, de azokat látszólag figyelmen kívül hagyják. A férfi a jelenséget azzal magyarázza, hogy valószínűleg az autó kialakítása miatt találják különösen vonzónak a Chevroletet az állatok.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.