HIRDETÉS BEZÁRÁS

Villámgyorsan érkezett a karmikus büntetés az autóból vízipisztollyal lövöldöző brit fiatalokra

Pedig milyen jó ötletnek tűnt! Ja várj, nem.
Szólj hozzá

  Az élet sokszor a saját maga forgatókönyvé írja és az ember nem tudhatja, milyen meglepetés vár rá a következő sarkon. Ma meg fogjuk mutatni nektek, hogy az emberek milyen gyorsan tudják megbánni a saját ostoba viselkedésük következményeit. Bár a vízipisztollyal lövöldözés alapvetően egy jó móka, mégis teljesen más a helyzet, ha idegen járókelőkre lövöldözünk véletlenszerűen.

  HIRDETÉS

  Különösen akkor, ha nem is számítanak arra, hogy bárki vízzel akarja lelocsolni őket. Két főhősünk a lenti videóban elhatározta, hogy meglocsolják az első útjukba kerülő járókelőt, aki velük szemben sétált.

  Nagyon élvezték is a srácok játékot, de nem sokáig, mert egy pillanat múlva már szánták-bánták az idióta cselekedetüket. Az alábbi videón láthatjuk, hogyan sikerült belecsapódniuk egy parkoló járműbe az idióta csínytett után. Ekkor már valószínűleg nem voltak annyira vidámak.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 9,809
  10 hozzászólásTizedik reakcióSzavazatszámlálóVeterán reagálóKvízmesterNetkukac20 hozzászólásElső hozzászólásLétrejött!Tizedik szavazatIgazságosztóElső reakció
  Azt hiszem, ez az instant Karma. 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.