HIRDETÉS BEZÁRÁS

Szórakoztatóipari mérföldkő: 10+ év várakozás után befutott a következő Grand Theft Auto játék előzetese

A GTA játékok rajongói több mint 10 éve (!) várnak erre a videóra.

  A Grand Theft Auto játékok minden tekintetben kultikus hírnévnek örvendenek a szórakoztatóiparban. Számtalan filmben, zenében, sőt még más játékokban is gyakran megemlítik a Rockstar Games által fejlesztett videójátékot, mely végre valahára elérkezett a következő epizódjához, mely minden más nagy GTA játékhoz hasonlóan, most is saját számozott lett és a Grand Theft Auto 6 címet kapta.

  HIRDETÉS

  A „végre valahára” jelző ez esetben nem csak költői túlzás, hiszen a sorozat 5. epizódja több mint 10 éve, egészen pontosan 2013. szeptember 15-én jelent meg. Bár a különféle szivárgásoknak köszönhetően, az utóbbi egy évben már lehetett ezt-azt sejteni a készülő következő részről, azt az egyet pedig még maga a fejlesztő cég is megerősítette, hogy a játék új mérföldkövet fog jelenteni nemcsak a videojátékok világában, de a szórakoztatóiparban egyaránt.

  Kétség sem fér hozzá, hogy tartották a szavukat, hiszen néhány órával ezelőtt befutott a GTA VI első hivatalos trailer videója és végre magunk is megcsodálhatjuk ezt a minden eddiginél nagyobb, kidolgozottabb és „élettel telibb” Grand Theft Auto játékot:

  A trailer egyébként eredetileg csak december 5-én délután 3-kor jelent volna meg a YouTube-on, de a videó kiszivárgott és egy bitcoin reklám kíséretében terjedni kezdett a Twitteren (X-en), ezért a fejlesztő cég úgy döntött, hogy inkább idő előtt publikálja az előzetest.

  A GTA VI története Vice Cityben és környékén fog játszódni, főszereplője pedig egy fiatal pár, Jason és Lucia lesz. Az ő történetüket követhetjük majd nyomon 2025-ben megjelenő játék sztori módjában. Kíváncsian várjuk a további részleteket!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.