HIRDETÉS

Saját elektromos motorral hajtott Ikarus buszt készített fiának a magyar apuka

Kétségtelen, hogy a gyerekkor egyik legizgalmasabb és legérdekesebb része, amikor a szülőktől kapott pedálos játékautókkal és motorokkal szaggathatjuk a szomszédos utcák aszfaltjait. De mi lett volna, hogy ha ezekben a játékautókban még motor is lett volna?! Na az Angliában élő Álmosnak ez is megadatott.


Ötvös István fia imádja a buszokat, elmondása szerint ha a számítógép előtt ül, akkor is csak és kizárólag buszos szimulátorokkal játszik, miután azonban egy gyerekeknek készült játék-Ikarust nem lehet csak úgy leakasztani valamelyik angliai plázában, ezért alaposan fel lett adva a lecke az édesapának.

A futárként dolgozó apuka mindenesetre sikeresen vette az akadályokat, szabadidejét nem sajnálva saját maga fogott bele az Ikarus ,,fejlesztésébe”, melynek alapját egy 70 cm széles alumínium váz adja, ha pedig elkészül, a tervek szerint 4,2 méter hosszú lesz. A jármű szívét egy 500 W-os elektromos motor adja, ami két 12 V-os, egyenként 30 kg súlyú akkumulátorból meríti az energiát. A busz jelenleg még ugyan tesztelési stádiumban van, ám a kis Álmost ez szemmel láthatóan cseppet sem zavarja, ő már most is remekül szórakozik az apuka által készített fantasztikus ajándékkal…

HIRDETÉS
HIRDETÉS

SZÓLJ HOZZÁ!


Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.