HIRDETÉS BEZÁRÁS

Az alkalmazott megérezte magában Superman erejét, és megmentette a céges autót

A hősök tényleg köztünk élnek. 😐

  Aki végzett már munkavédelmi oktatást, az tudja, hogy bizonyos dolgokat nem szabad csinálni, különösen akkor, ha saját életét vagy egészségét kockáztatja az ember annak érdekében, hogy megmentsen egy eszközt vagy járművet. Hallottunk már olyan emberekről, akik úgy döntöttek, hogy saját testükkel mentik meg a szolgálati autót, és végül megsérültek vagy elhunytak. Az ember azonban néha ösztönösen cselekszik ilyen helyzetekben, és mielőtt átgondolná a dolgokat, már késő.

  HIRDETÉS

  Ma találtunk egy felvételt, amin kétségkívül megörökítették, ahogy az egyik munkásban feltámad a Superman-ösztön. A felvételen látható, hogy az autó gurulni kezd, miközben az egyik dolgozó a jármű tetején tartózkodik. Először le akarta ereszteni a létrát, de az leesett.

  Ebben a pillanatban úgy döntött, hogy az autó elé ugrik és megpróbálja megállítani az autót a puszta erejével. Kevés hiányzott hozzá, hogy az autó odapréselje őt a kerítéshez, nagy szerencséje volt. Az autóból kiszálló kollégája valószínűleg azt sem tudta, mi történt.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.