HIRDETÉS BEZÁRÁS
Videók

10 bizarr titkos szoba, amit az otthonukban találtak az emberek

  Az otthon az a hely, ahol kényelmesen és biztonságban kell éreznie magát egy embernek, de képzeld el, hogy egy nap felfedezel egy titkos szobát a házban, aminek eddig a létezéséről sem tudtál. Ez némileg azért odavágna a komfort- és biztonságérzetnek, nem? Márpedig cikkünk hőseivel pontosan ez történt.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most egy érdekes videót szeretnénk bemutatni nektek, melyben a 10 legfurcsább titkos szobát mutatják be nekünk, amiket valaha is az otthonukban találtak az emberek. A könnyebb érthetőség érdekében pontokba szedve magyarra is lefordítottuk a lentebb található videóban bemutatott titkos szobák történetét.

  1. Jasson és Kerr Brown vettek egy házat, ahol egy titkos ajtót találtak a könyvespolc mögött, ami egy üres szobába vezetett. A szobában egy levelet találtak, amit az előző tulajdonosok írtak, és amiben kifejtették, hogy miért adták el a házat. Ennek oka a mérgező penész volt. A házaspár ezért úgy döntött, hogy beperli az ingatlanügynököt, aki eladta nekik a házat.

  2. Egy fiatal férfi egy titkos szobára bukkant a házában, amiben egy széf volt és egy bőrönd, ami órákat, ékszereket és egy borítékot tartalmazott különböző országok pénzével. Ezenkívül gyanús videokazettákat is talált, amiket átadott a helyi rendőrségnek.

  3. A diákok találtak egy szobát a házban, amiben titokban lakott valaki. A szobában ágy és tévé is volt.

  4. A szülők házat vettek a diák fiuknak. A fiatal srác nemsokkal később egy földalatti szobát talált a ház alatt, amiben egy szekrény, egy asztal és friss cigarettacsikkek voltak.

  5. A férfi új lakásba költözött, ahol később gyanús földalatti helyiségek egész sorát találta.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6. A Singer gyár (varrógép gyártó cég) elnöke által 1896-ban épített kastélyban rengeteg hátborzongató rejtett szobára bukkantak.

  7. A Rarler családnak több évbe telt, míg rájöttek, hogy a megvásárolt házuk alatt egy rejtett pince található, benne egy fakereszttel.

  8. A család talált egy rejtett ajtót a könyvespolc mögött, ami egy titkos helyiségbe vezetett, amiben nyilvánvalóan lakott valaki nemrég.

  9. Egy ausztrál család egy faajtót talált a szőnyeg alatt, amit kinyitva egy lépcső tárult eléjük. A lépcső egy olyan szobába vezetett, aminek a létezéséről nem is tudtak korábban.

  10. Egy amerikai férfi hatalmas mennyiségű lőszerrel teli szobát talált abban a házban, ahová nemrég beköltözött.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.