HIRDETÉS

10 bizarr titkos szoba, amit az otthonukban találtak az emberek


Az otthon az a hely, ahol kényelmesen és biztonságban kell éreznie magát egy embernek, de képzeld el, hogy egy nap felfedezel egy titkos szobát a házban, aminek eddig a létezéséről sem tudtál. Ez némileg azért odavágna a komfort- és biztonságérzetnek, nem? Márpedig cikkünk hőseivel pontosan ez történt.

HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most egy érdekes videót szeretnénk bemutatni nektek, melyben a 10 legfurcsább titkos szobát mutatják be nekünk, amiket valaha is az otthonukban találtak az emberek. A könnyebb érthetőség érdekében pontokba szedve magyarra is lefordítottuk a lentebb található videóban bemutatott titkos szobák történetét.

1. Jasson és Kerr Brown vettek egy házat, ahol egy titkos ajtót találtak a könyvespolc mögött, ami egy üres szobába vezetett. A szobában egy levelet találtak, amit az előző tulajdonosok írtak, és amiben kifejtették, hogy miért adták el a házat. Ennek oka a mérgező penész volt. A házaspár ezért úgy döntött, hogy beperli az ingatlanügynököt, aki eladta nekik a házat.

2. Egy fiatal férfi egy titkos szobára bukkant a házában, amiben egy széf volt és egy bőrönd, ami órákat, ékszereket és egy borítékot tartalmazott különböző országok pénzével. Ezenkívül gyanús videokazettákat is talált, amiket átadott a helyi rendőrségnek.

3. A diákok találtak egy szobát a házban, amiben titokban lakott valaki. A szobában ágy és tévé is volt.

4. A szülők házat vettek a diák fiuknak. A fiatal srác nemsokkal később egy földalatti szobát talált a ház alatt, amiben egy szekrény, egy asztal és friss cigarettacsikkek voltak.

5. A férfi új lakásba költözött, ahol később gyanús földalatti helyiségek egész sorát találta.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

6. A Singer gyár (varrógép gyártó cég) elnöke által 1896-ban épített kastélyban rengeteg hátborzongató rejtett szobára bukkantak.

7. A Rarler családnak több évbe telt, míg rájöttek, hogy a megvásárolt házuk alatt egy rejtett pince található, benne egy fakereszttel.

8. A család talált egy rejtett ajtót a könyvespolc mögött, ami egy titkos helyiségbe vezetett, amiben nyilvánvalóan lakott valaki nemrég.

9. Egy ausztrál család egy faajtót talált a szőnyeg alatt, amit kinyitva egy lépcső tárult eléjük. A lépcső egy olyan szobába vezetett, aminek a létezéséről nem is tudtak korábban.

10. Egy amerikai férfi hatalmas mennyiségű lőszerrel teli szobát talált abban a házban, ahová nemrég beköltözött.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!