HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgokVicces

Egy macska 3 napra elment otthonról, majd egy cetlivel és tartozással tért haza

A macskák mellett nem lehet unatkozni.

  A macskák szeretnek egyedül sétálni, főleg, ha egy olyan szép és különleges helyen élhetnek, mint Thaiföld. Amikor azonban egy thaiföldi házi kedvenc három egész napra eltűnt, ami nem volt jellemző rá, a gazdi aggodalmaskodni kezdett.

  HIRDETÉS

  Ezt a macskát minden szomszéd ismerte, gyakran sétált a környéken, de mindig hazatért estére. Érthető tehát, hogy amikor egy este nem tért haza, majd második és harmadik nap sem, mindenki keresni kezdte. Sajnos a kutatás eredménytelenül zárult.

  Macska 1

  Öröm az ürömben azonban, hogy a macska három nap után magától hazatért: élénk és egészséges volt, kicsit talán gyanúsan elégedett is, sejthető volt, hogy valamit titkol. A gazdi boldogan szaladt felé, amikor messziről meglátta a kedvencét, de ahogy közelebb ment, egyre jobban látszott egy oda nem illő részlet: valaki egy cetlit kötözött a cicára. Az intrika fokozódott…

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Macska 2

  Kiderült, hogy az egy halárusnő által írt üzenet volt a papíron. Az írta: „A macskája mindig a tálcámon lévő makrélákat bámulta, ezért adtam neki három darabot. May néni, a 2. utcából.” És hagyott egy telefonszámot.

  Thaiföldi macska

  Most már azért érthető volt, hogy miért volt a macskának olyan elégedett és kissé titkolózó tekintete. De a gazdi nem haragudott meg, sőt még az állat ebédjét is kifizette a halárusnőnek. Aztán elmesélte ezt a történetet az interneten, ezzel a megjegyzéssel: „Elment három napra, és adósságokkal tért vissza. Csodálatos, nem igaz?.” Igazi klasszikus! 😅

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.