HIRDETÉS BEZÁRÁS
Vicces

A Teszkóból kitiltott férfi levele, avagy ezen röhög most az egész magyar internet

  Néhány nappal ezelőtt bukkant fel a Facebookon, azóta pedig futótűzként terjed a „KITILTOTTAK A TESCÓBÓL!!!” címmel fémjelzett humoros levél, mely egy ‘száműzött’ férfi és annak röhejes tetteinek történetét tárja az olvasók elé. A levél nyilvánvalóan kamu, viszont annyira jól sikerült füllentésről beszélünk, hogy máris több ezer magyar ember arcára csalt mosolyt, akik egyszerűen nem győzik osztogatni a noha kitalált, de könnyfakasztó történetet. Arcizmokat tehát nevetésre állítani, és csapjunk is bele a közepébe…😜

  Tisztelt Asszonyom!

  Az elmúlt hat hónap folyamán az Ön férje elég sok kellemetlenséget okozott cégünknek, amit nem vagyunk hajlandóak tovább tolerálni, ezért úgy határoztunk, hogy az Ön férjét persona non grátának nyilvánítjuk, és áruházunkból kitiltjuk. Megértése elnyerése végett az alábbiakban felsorakoztatjuk férje, videó felvételekkel bizonyítható tetteit:

  Június 15: Leemelt a polcról 12 doboz óvszert, amiket egyenként a gyanútlan vásárlók bevásárló kocsijába dobott.

  Július 8: Az ajándék osztályon található összes csörgőórát 5 perces időközökkel beállította csörgésre.

  Július 29: Leemelt egy nagy flakon ketchup-ot, aminek tartalmát a padlóra csöpögtette egészen a női vécéig.

  Augusztus 7: Odament egy eladóhoz és komoly, hivatalos hangon közölte vele, hogy vészhelyzet van az állateledel osztályon, kód 3 lépett életbe, azonnal menjen oda és járjon el az előírásoknak megfelelően. Az alkalmazott ennek megfelelően járt el, ami hatalmas pánikba torkollott.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Augusztus 28: Elemelt egy “Vigyáz nedves padló” táblát és elhelyezte a szőnyegosztályon.

  Szeptember 15: A sportosztályon felállított egy sátrat, és az arra járó gyerekeknek azt mondta, aki hoz párnát és pokrócot az otthon részlegből, azt beengedi a sátorba. A felhívásra 23 gyerek reagált pozitívan.

  Szeptember 23: Az egyik eladó megkérdezte tőle, hogy segíthetne-e valamiben, amire a férje elkezdett üvöltözni, hogy miért nem hagyják békén.

  Október 4: Az egyik biztonsági kamerába belenézett, mintha tükör lenne, közben az orrát piszkálta és az kiszedett eredményt bemutatta a kamerának.

  Október 10: A sportosztályon felvett egy vadászfegyvert, majd fenyegető hangot megkérdezte az eladót, hogy hol vásárolhatna idegnyugtató gyógyszert.

  November 3: A gépkocsi osztályon különböző tölcséreket kipróbált magán Madonna stílusban, amit az arra járóknak bemutatott.

  November 18: Bebújt a konfekciós ruhákat tartó állványba, és amikor valaki elhúzta a ruhákat, rávisított: “engem válassz, engem válassz!”.

  November 21: A hangos bemondó hangjára embrió pózt vett fel a szőnyegen és azt visította: “Már megint ezek a szörnyű hangok.”

  November 24: Bement egy próbafülkébe, várt két percet, majd elkiáltotta magát: “Úristen, itt nincs vécépapír” – az egyik eladónő elájult, nálunk pedig betelt a pohár.

  Forrás: Facebook

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.