HIRDETÉS BEZÁRÁS

A festő épp befejezte a festést, amikor rájött, hogy rossz a cím. A reakciója felbecsülhetetlen

🔥 10 hozzászólás

  Mindannyian legalább egyszer kerültünk már bajba a figyelmetlenségünk miatt. Emberek vagyunk, hibázunk néha. Ilyenkor általában mindent megteszünk, hogy korrigáljuk a hibánkat, majd minél több embernek elmeséljük, hogy másokat is szórakoztassunk.

  HIRDETÉS

  A 35 éves Dwayne Knott egy ingatlan felújító cég tulajdonosa, aki azért érkezett a helyszínre, hogy megnézze, alkalmazottja, Wayne Collins hogy halad a neki kiadott munkával. Minden remekül ment, a férfi szép munkát végzett, csakhogy Wayne összekeverte a címet, és nem azt a házat festette le, amit kellett volna, hanem a mellette állót!

  A gyanútlan Wayne, aki épp a ház homlokzatát festi.

  1596814758 5d39f953ee3fca6dc3bc5fbc8ff37d97

  Dwayne nagyjából ekkor hívta fel rá a figyelmét, hogy ha nem lett volna egyértelmű, akkor nem ezt a házat, hanem a szomszédosat kellett volna lefestenie, amelyiknek előrelátó módon le van fóliázva az ablaka. A sors fintora, hogy Wayne olyan kiváló munkát végzett, hogy be is fejezte a homlokzat festését, mire a főnök kiért, és tájékoztatta őt a hibáról.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  A pillanat, amikor Wayne rájött, hogy hülyeséget csinált.

  1596814768 bea5a72f72f533dc6ca1738b5deb7a3e

  A legviccesebb az egészben, hogy hiszitek vagy sem, de Wayne három év alatt már a nyolcadik alkalommal követi el ezt a hibát! Egy hasonló életpályával a háta mögött már valószínűleg minden festőt kirúgtak volna, de Dwayne elárulta, hogy minden alkalommal megbocsátott Wayne-nek, mivel a férfi a hibái ellenére mindig kiváló munkát végez!

  ,,Szedd le a létrákat, ez nem az a ház!"

  1596814779 736ee4db2be2e61b911121e1a78621a2

  Szerencsétlen véletlen, hogy csakúgy, mint a korábbi esetekben, ez alkalommal sem volt otthon a házak egyik tulajdonosa sem, tehát Wayne nagyon kényelmesen tudta festeni a rossz házat, anélkül, hogy bárki is figyelmeztette volna erre. Az egyetlen, amit ilyenkor tenni lehet, hogy a téves címen lefestett házat ingyenesen kínálják a tulajnak, aki remélhetőleg elégedett az eredménnyel, és nem csinál ebből nagyobb ügyet. Szerencsére eddig mindenki elégedett volt Wayne munkájával, még ha senki nem is kérte azt.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  A balszerencsés Wayne-mester.

  1596814816 67860129771e2736b165c8f477501e85

  Ha egy ilyen baki nyolcszor is megismétlődik, akkor az már komoly tájékozódási hiányosságra utal, Dwayne ezért felhívta a környéken dolgozó többi felújítással foglalkozó cég főnökét, hogy kiderítse, csak az ő alkalmazottja ilyen béna, vagy mások is találkoztak már hasonlóval. A többi cég tulajdonosa egyöntetűen kijelentette, hogy még csak nem is hallottak hasonlóról sohasem.

  Az egyébként kiváló Wayne mester munkája tehát minden tekintetben nagy szó! 😀

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

10 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Az Angolok 90% diszlekszias, nem ismerik a szamokat, az ujjukon nezegetik es ezek erzik magukat feljebbvalonak?cnts
 • 10,394
  20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
  legjobb, ha mindent lefest, amit lát :D ide iiiis!

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.