HIRDETÉS BEZÁRÁS

21 fotó, ami bizonyítja, hogy a kereskedelmi dolgozók élete olykor pokolian bosszantó

🔥 6 hozzászólás

  Ha az ember betér egy boltba, sok esetben csak jobbra-balra lézengő eladókkal találkozhat, akik mintha alibiből pakolásznak néha valamit a polcokon. Ez azonban csak a látszat, vagy inkább haláltusa, mely annak az eredménye, hogy szegény dolgozók előtte már a szívüket-lelküket kihajtották, és most már csak a megváltó halálért esedeznek.

  HIRDETÉS

  Éppen ezért, hogy egy kicsit a külsős emberek is beleláthassanak a boltban dolgozó emberek életébe, hoztunk néhány képet, melyek végére érve garantáltan mindenki más szemmel tekint majd a kereskedelmi szektorban dolgozó névtelen hősökre.

  1. 1 A Glamour és Joy napok gondoskodnak róla, hogy idegösszeomlást kapjon az ember.


  2. 2 A vevő a leghátsó olívaolajat szerette volna, mert ugye az ‘mindig frissebb, mint amit előre raknak’. Így vagy úgy, de ki is szedte végül... 😀


  3. 3 És akkor tartsd szemmel, hogy nem-e loptak közülük.


  4. 4 Ha valahol, akkor a gyerekosztályon aztán különösen felemelő a munka.


  5. 5 Persze józan paraszti ésszel az ember azt gondolná, hogy vagyunk már annyira kulturáltak a 21. században, hogy ha leveszünk valamit a polcról, akkor legalább megpróbáljuk visszatenni azt a helyére...


  6. 6 …de időről-időre bebizonyosodik, hogy sajnos nem.


  7. 7 Legalább tette volna zsebre, vagy ette volna meg akkor már azt is b**meeg... 😀


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

6 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 13.kép. Szerintem szezonvégi kiárusítás,eleve egy dobozban ,összekötözve várják a vevőt. 14.kép. Mi lehet az a szörnyű viselkedés ami megér egy ilyen írást?
 • A legtöbb kép nem itthon készült. Ez az utolsó tábla nem tetszik. Látnia kell az eladónak a renitens vevőt,menjen oda ,szóljon rá. Ha tiszteled a vevőt,tisztelni fogja a munkád,de ez vonatkozik mindenre ahol emberekkel dolgozunk.A
  • Te sem találkoztál még pökhendi, beképzelt, bunkó vevővel! A vevők mindig azt hiszik, hogy ők valami felsőbbrendű lények. Szóval hiába bánsz vele úgy, az ilyenek az udvariasságtól és a kedvességtől csak sokkal bunkóbbak lesznek! 
 • 9,109
  Létrejött!Első hozzászólás20 hozzászólásÖregmotorosElső reakció
  Akkor most jöhet egy cikk a bunkó eladókról.
 • Ahol emberekkel dolgozunk,mindig vannak bosszantó dologok.Èn  itthon még ilyen kupis üzletet nem láttam,bár a kínai boltok annyira tömve vannak hogy normálisan nem is lehet árut kivenni. A kiírás valóban inkább bántó.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.