HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgokVicces

21 férj és feleség, akik már sosem unják meg egymás szívatását

Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, hogy még a legtökéletesebb párkapcsolatokban is előfordulnak időnként csipkelődések, apróbb civódások, hiszen amellett, hogy egymás romantikus lelki társai próbálunk lenni a mindennapokban, valahol a legjobb barátot is meg kell testesítenünk egymásban ahhoz, hogy tökéletesen működjön a dolog.

  HIRDETÉS

  Az alábbi férjek és feleségek ennek maximálisan eleget is tettek, sőt…ahogy Ti is látjátok majd, időnként kicsit el is szaladt velük a ló a véget nem érő adok-kapok közepette…😜

  1. 1 ,,A férjem Coca Cola párti, én viszont inkább a Pepsit részesítem előnyben, ami számára elfogadhatatlan. Mikor hazaértem, ez a látvány fogadott a hűtőszekrényben:"


     

  2. 2 ,,Egyik este poénból 'szendvicskészítő rabszolgának' hívtam a feleségem, mert mindig ő készíti el nekem a reggelit, amit magammal viszek a munkába. Másnap ez lett a jutalmam a beszólásomért..."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,Ma reggel a férjem csomagolta a gyerekek tízóraiját."


  4. 4 ,,Így osztjuk meg a fürdőszobai szekrényt a feleségemmel: a színes dezodor az enyém, minden más az övé..."


  5. 5 ,,A feleségem minden fagylaltnak leharapta az alját a hűtőszekrényben. Azt hiszem, hogy magát az ördögöt vettem feleségül."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,A férjem azt mondta, hogy idén születésnapomra egy valódi gyémánt nyaklánc lesz az ajándékom. Kösz, édes!"


  7. 7 ,,A barátom megkért, hogy ma hal legyen otthon a vacsora. Sajnos nem vagyok otthon a tengeri herkentyűk készítésében, de szerencsére találtam halacskás gumimacit a boltban. Bon Appétit!"


  8. 8 ,,A férjem tudja, hogy két dolgot imádok mindennél jobban a világon: a rózsát és a szalonnát. Ezért fogta, és csinált nekem szalonna-rózsákat."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 ,,Április 1-jei 'meglepetés' a kedves férjemtől... Fordított nap!"


     

  10. 10 ,,Nagyon szeretnék egy Nina Ricci parfümöt a férjemtől, de nem szeretek akaratosnak tűnni, ezért inkább csak célozgatok neki. Ezt az apró utalást például a pénztárcájába rejtettem el."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  11. 11 ,,Védelem, hogy a feleség nehogy váratlanul elkapcsolja a kedvenc TV-műsort."


  12. 12 Ez egy háború kezdete!


  13. 13 ,,A húgom azt mondta, hogy elvesztette a férjét az IKEA-ban. 20 perc múlva így talált rá a gyerekosztályon."


  14. 14 ,,A barátnőmről két dolgot kell tudni: fél egyedül otthon lenni és halálosan retteg a pókoktól. Mikor ma hazaértem, a sarokban találtam rá összegubózva, és ez a látvány fogadott a szobánk falán..."


  15. 15 ,,Rendkívül egyszerű oka van annak, hogy én és a férjem külön fogkrémet használunk. Gondolom nem kell mondanom senkinek..."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  16. 16 ,,A férjem nem kapott vízumot, ezért nélküle mentem nászútra, EGYEDÜL. Szerencsére azért így sem maradtak el a "romantikus" képek, lesz mit mutogatni a gyerekeknek."


     

  17. 17 ,,Megkérdeztem a feleségemet, hogy hol a szemcseppem, mire ő: a hálószobában az éjjeliszekrény és a fal közé beékelődve, a villanykapcsoló alatt. - ezért imádom a házas életet."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  18. 18 ,,Két évig volt tele a garázsunk minden féle-fajta szeméttel, mert a feleségem sajnálta kidobni őket. Egy nap meguntam, és művészetté alakítottam a káoszt: felraktam a falra minden felesleges holmit, amit nem használunk."


  19. 19 ,,Épp régi képeket nézegettünk és nosztalgiáztunk, mire az egyik rólam készült fotónál a feleségem hangosan felnevetett. Mikor megkérdeztem, hogy mi a franc baja van, ő könnyekkel küszködve odament a szekrényhez, kivett egy bolhairtót és odarakta a fényképem mellé."


  20. 20 ,,A feleségem azt mondta, hogy most az egyszer én választhatom ki a fürdőszobai függönyt. Szerintem már megbánta."


  21. 21 ,,A férjem felturbózta kicsit az Air Wick automata légfrissítőt. Most 30 percenként savat köpköd ez a valami..."


   Neked is van hasonló történeted? Ne habozz megosztani velünk hozzászólásban, vagy a Liked.hu Facebook oldalán üzenetben, a következő hasonló témájú cikkünkben pedig a Te történetedet is közzétesszük majd! 👌😉

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

5 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • A 16-osnál nagy lehet a szerelem, ha inkabb ment egyedül, minthogy más programot válasszanak együtt. 
  • 10,394
   20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
   anyádért
 • 16os Tényleg elment egyedül nászútra??.... Az szép...! Jó kis házasság lesz. 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.