HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgokVicces

20 ravasz zseni, aki rafinált módon játszotta ki a különféle tilalmakat

  Mindennapjainkat írott és íratlan szabályok sokasága határolja. Ezek akadályozzák meg, hogy elszabaduljon a káosz és feje tetejére álljon a világ. Igen ám, de mint minden mást, kellő rafináltsággal ezeket is könnyűszerrel ki lehet játszani.

  HIRDETÉS

  Az alábbi emberek pedig szemlátomást erre születtek, hiszen Isteni tehetségük van a ,,joghézagok” megtalálásában és kijátszásában…😃

  1. 1 ,,A diákszállónkba nem jöhetnek be férfiak, így hát..."


  2. 2 Iránban a nőknek tilos labdarúgó-mérkőzésre menniük. Ez az öt lány mégis bejutott, hála a nem mindennapi álcájuknak.


  3. 3 Ennek a brazíliai városnak a polgármestere megtiltotta, hogy a kocsma tulajdonosai teraszt állítsanak fel az utcán, így hát más eszközökhöz kellett folyamodniuk.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 4 ,,Az orrműtétem után nem tudtam szemüveget viselni, mert a legkisebb érintéstől is pokoli fájdalmat éreztem. Ezért..."


  5. 5 A new yorki metrón tilos kutyákat szállítani. Ez a kutya azonban technikailag nincs a metrón... 😛


  6. 6 Ezt a tősgyökeres foci drukkert kitiltották a stadionból egy részegen elkövetett verekedés miatt, ezért kibérelt egy darut, hogy így szurkolhasson kedvenc csapatának.


  7. 7 ,,Az iskolámban szigorú dresszkód van, így csak öltönyben-ingben és nyakkendőben járhatunk. Télen azonban megengedett a plusz kabát, amiről viszont nincsen semmilyen előírás…”


  8. 8 Ebben az iskolában a fiúknak meg van tiltva a rövidnadrág viselése, ám ez a szabály a szoknyaviselésre nem tér ki. (még)


  9. 9 ,,Anyám azt mondta, hogy azt vegyek vacsorára, amit szeretnék..."


  10. 10 ,,Öltönyös képet kértek rólam a munkahelyemen, de nem volt kedvem ezért elővenni és belebújni, így hát inkább rá Photoshoppoltam magam egy elegáns úriemberre."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.