HIRDETÉS BEZÁRÁS

20 furcsa és bizarr dolog, amit titkon minden ember csinál

Szólj hozzá

  Bármennyire is különbözünk, bármennyire is más életet élünk, vannak dolgok amiben mégis tökéletesen megegyezünk. Ennek az egyik fő oka nagy valószínűséggel a bennünk rejlő lustaság, pontosabban inkább a vágyódás, hogy minél kevesebb mozgással a lehető legnagyobb ‘sikereket’ érjük el.

  HIRDETÉS

  Az alábbi listán most ezeket próbáltuk meg összesíteni, lássuk tehát, hogy mik is azok a furcsa és bizarr dolgok, melyeket akár bevallunk, akár nem, időnként mindannyian kivétel nélkül csinálunk…😜

  1. 1 Lusták vagyunk megkeresni a takarót, és ezért – jobb híján – azzal takarózunk a kanapén, amivel tudunk.


  2. 2 Kivesszük a korábban kidobott fűszer / gyorstészta / puding / stb. csomagolást a kukából, mert elfelejtettük a rajta található receptet.


  3. 3 Inkább megdöglünk, de megpróbálunk minden bevásárlószatyrot egyszerre bevinni az autóból, hogy ne kelljen kétszer fordulnunk.


  4. 4 Félig megivott és/vagy üres műanyag palack raktárrá változtatjuk az autónkat.


  5. 5 Átfogóan tanulmányozzuk a WC-spray csomagolását, mert elfelejtettük magunkkal vinni a telefonunkat a WC-re.


  6. 6 A hűtőszekrényből/fagyasztóból kipotyogó jeget egyszerűen ott hagyjuk, vagy berúgjuk a hűtőszekrény alá, mondván: ,,úgyis elpárolog majd”.


  7. 7 Csomagolópapírostul esszük a rágót/nyalókát, mert nem tudjuk normálisan ,,meghámozni”.


  8. 8 Gyorsan elővesszük a mobiltelefonunkat, mintha egy fontos üzenetet írnánk éppen, csak mert szembe találkozunk valakivel az utcán, akinek nem akarunk köszönni.


  9. 9 Öt percenként nyitogatjuk a hűtőszekrényt, annak reményében, hogy a következő alkalommal majd talán valami finom fogás vár bennünket.


  10. 10 Nem tudjuk eldönteni, hogy eszünk-e még egy szendvicset vagy sem, ezért így rakjuk le a kést, meghagyva magunknak az esélyt a következő szendvicsre.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.