HIRDETÉS
Interneten talált dolgokVicces

20 bizonyíték rá, hogy az élet ironikusabb, mint gondolnánk

Az Univerzum humora néha rendkívül kegyetlen. Mai gyűjteményünk hősei közvetlen közelről is ismerkedhettek meg mindezzel, amikor olyan látványos és ironikus módon vallottak kudarcot, amiről nem lehet mást gondolni, csak azt, hogy valaki fentről néz minket, és jót nevez ezeken a bénázásokon.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál tudjuk, hogy minden egyes nap apró abszurdumok vesznek bennünket körül, de hogy mindenki láthassa, mennyire ironikus is olykor az élet, elkészítettük ezt a cikket az internetezők által megosztott fotók alapján.

  1. 1 ,,Dániában leszállítottak egy tévét a megadott utca és házszámra. De rossz városba. A ház még fel sem épült itt, szóval elázott az esőben."


  2. 2 ,,Tegnap Windows-t telepítettem a gépemre, de elvesztettem az USB-m kupakját. Csak akkor találtam meg, amikor ma ebédnél megmelegítettem a tegnapi vacsorámat, ami paprikás tészta volt."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,Múlt hétvégén a feleségem a teraszon hagyta a naptejet."


  4. 4 ,,Egy krémért nyúltam a polcon, de levertem a borotvahabot, ami szétrepesztette a mosdót és a borotvahab üvege is kilyukadt. Takarítás közben elestem a fürdőszobában, slusszpoénként pedig kiderült, hogy a krém végig a másik szobában volt."


  5. 5 ,,100 dollárt fizettem ezért a biometrikus széfért az Amazonon."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,Bekapcsoltam a grillsütőt, majd 10 percig kerestem a hozzávaló műanyag spatulát."


  7. 7 ,,45 percet vezettem a boltba, végig azt gondolva, hogy egy szájmaszk van a zsebemben, de mikor odaértem, kiderült, hogy csak egy babazokni."


  8. 8 ,,A barátnőm ma 23 éves."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 ,,Voltak jobb parkolóhelyek is a lakásom közelében, de úgy döntöttem, hogy azokat meghagyom az időseknek. Az Univerzum így hálálta meg."


  10. 10 ,,Idahóban csak egyetlen autópályán tudunk kijutni ebből a városból, és már 7. napja itt vagyunk, mert..."


  11. 11 A legalsó polcon van a hátfájás elleni deréköv.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 ,,Nem sokkal azután kaptam ezt a jóslatot, hogy kopasz foltokat vettem észre a hajamban."


   ,,Egy kopaszodó férfi egyszer megkérdezte a fodrászát: Miért számítasz fel nekem teljes árat?"

  13. 13 ,,Előre kifizettem több évnyi autómosást, hogy így spóroljak pár dollárt, majd egyik napról a másikra lebontották a mosót."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 ,,Egy több millió dolláros egészségügyi cégnek dolgozom. Nemrég azt mondták nekünk, hogy nagyra értékelik a munkánkat, mert nélkülünk nem tarthatnának ott, ahol, és még ajándékot is kaptunk - mindannyian egy-egy csomag maszkot."


  15. 15 ,,Adtak egy kulcstartót, hogy mindig megtaláljam a kulcsomat, mert folyamatosan el szoktam veszíteni, de most sem találom a kulcsokat, amiket rá kellene akasztanom."


  16. 16 ,,Tegnap +18°C volt Minnesotában, ami miatt mára családi programot szerveztünk a természetben. Ma reggel erre ébredtünk."


  17. 17 ,,Bezártam a kulcsaimat a teherautómba."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  18. 18 ,,Hónapokig spóroltam és 11 óra repülőút alatt több mint 8 ezer kilométert utaztam, hogy végül láthassam a Golden Gate hidat San Franciscóban."


  19. 19 ,,Megírtam a szakdolgozatom felét, majd leültem nézni egy dokumentum filmet a hamis művészetről. A filmben bemutatták többek között a könyvet, amit végig forrásként használtam a szakdolgozatomban."


  20. 20 ,,Elvittem cuccaimat a tisztítóba. Egy régi szatyorban. Mikor hazahoztam őket, a feleségem sokáig nevetett rajtam."


   ,,Kiderült, hogy a vegytisztító munkatársai azt hitték, hogy a régi szatyrokat is ki akarom tisztíttatni, ezért végül nyolcszor többet kellett fizetnem nekik a tisztításért, mintha egyszerűen új szatyrokat vettem volna helyettük."

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.