HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgokTwitterVicces

18 Tweet emberektől, akik tudják, hogy milyen érzés egy testvérrel együtt élni

A testvéreink a legfontosabb személyek az életünkben. Szeretjük őket és törődünk velük egy életen át, de ettől függetlenül még ugyanúgy vérre tudunk menni, hogy kinek van igaza, és akkor sem riadunk meg, hogy egy ugratással vagy szívatással vívjuk ki a haragjukat. Ezek a szeretet-gyűlölet alkotta hullámvölgyek az egész életünkben kitartanak, és van egy fontos szabály, ami szintén: fejezzétek be a harcot, mielőtt a szülők meglátják.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál tudjuk, hogy szavakkal elég nehéz kifejezni, hogy mit is jelent egy testvér az ember számára, de a most következő emberek azért néhány Tweet segítségével egész jól összefoglalták a lényeget.

  1. 1


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   A testvér-kapcsolatok őrültek.

   Pl.: a fél vesémet is odaadnám,hogy egészséges legyen, de a Fantámba nem kortyolhat bele.

  2. 2


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Az 54 éves apám épp most mondta az 58 éves nővérének, hogy "ne mondd el anyának", szóval azt hiszem, ez a dolog egész életünkön át elkísér.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Próbáltad már megölelni a testvéred, mire ő "Eee, menj innen" és erre Te: "jó, akkor takarodj..."?

  4. 4


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   A nővérem a család lustaságaként pozicionálta magát a családban, ezért senki nem vár el tőle semmit. Túl késő lenne, hogy én is újragondoljam az imidzsem?

  5. 5


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   A testvérem ma megkérdezte, hogy minden rendben van-e, mert egész nap nem hallott panaszkodni azért, mert éhes vagyok. 😂

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   A testvérek néha sokáig nem beszélnek, aztán a legváratlanabb pillanatban ráírnak a másikra, hogy mutassanak neki egy képet:

  7. 7


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Legidősebb testvér: Anya, kimegyek a haverokkal.
   Anya: Oké

   Legfiatalabb testvér: Anya, jégkrémet szeretnék!
   Anya: Rendben, kincsem.

   Középső testvér: Anya, találkozhatok a barátaimmal?
   Anya: Nem, takarodj a szobádba.

  8. 8


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Én: holnap randizok egy sráccal.

   Katonaságot megjárt bátyám: így is meg lehet halnia szegény srácnak.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Ha az egyke gyerekek kíváncsiak rá, hogy milyen érzés testvérnek lenni, akkor hadd magyarázzam el: épp most láttam két kisgyereket kardozni. A fiatalabbiknál egy gally volt, a nagyobbiknál egy lapát nyél. És ez a dolog az egész életen át kitart.

  10. 10


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Szeretek pankrátor mozdulatokat gyakorolni a testvéremen, de a szívem szakad meg, amikor sírni kezd.

  11. 11


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   A testvér-verekedések nem bocsánatkéréssel végződnek. Csak egyszerűen kerülgetitek egymást a házban, míg az egyikőtöknek hozzá nem kell szólni valamiért a másikhoz.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Húgom: kölcsön tudnád adni az elektromos sövényvágód?

   Én: Persze, munka után átviszem.

   [munka után]

   Húgom: Meg tudod mutatni, hogyan működik?

   [megmutatom neki]

   Húgom: Ha már elkezdted, akár be is fejezhetnéd!

   Én: 😳

  13. 13


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Anya, miért ülhet ő 2 kilométerrel többet az első ülésen, mint amennyit én ültem tegnap? Ez nem fair!

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Három lány gyerek között eldönteni, hogy ki-milyen ruhát kapjon ... nehezebb, mint gondoltam.

  15. 15


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Nem emlékszem rá, hogy mikor mondtam utoljára a testvéremnek, hogy szeretem, de tudjuk jól, hogy amikor azt mondjuk "utáljuk" egymást, valójában az a legtisztább testvéri szeretet.

  16. 16


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Anyám, amikor a 14 éves húgom ~piercinget rakat be, sminkeli magát, és furcsa hajakat vágat magának: wow, milyen menő a személyiséged!

   Én, amikor 25 évesen felrakok egy kis highlightert:

   Anyám: KI ENGEDTE MEG?

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  17. 17


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Ha megkéred a testvéredet, hogy hozzon neked egy pohár vizet, emlékeztetni fog rá, hogyan bántál vele 3 hónappal ezelőtt.

  18. 18


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Szeretem őt? Persze. De ez nem jelenti azt, hogy kedvelem is őt. 😂

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

46 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Sok testvérem van eggyet szeretek a többi teljesen hidegen hagy kölcsönösen utáljuk a másikat 💁🏻‍♀️
 • Mi négyen vagyunk testvérek,50-60 év közöttiek. Gyerekkoromban mindig irigyeltem a szomszéd kislányt,hogy nincs tesója, de van korija,bicaja,csikos melegítője,nyaralni járnak,szépen kiöltözve a vidámparkba stb.... Nos,felnőttünk. Az ő gyerekei is kirepültek, az ő szülei is meghaltak,elvált,egyedül èl. Nekem pedig van három testvérem,és még mindig a gyerekkori becenevünkön hívjuk egymàst. 
  • 18,640
   10 hozzászólásBeszélgetésindítóKépfeltöltőRendszeres látogatóKommentkirályTizedik reakcióTörzsvendégBejegyzéskészítő
   Ahw én is ezt szeretném annyi idden 🥺
 • Na, megjelent a sok hülye proli, aki szerint én nem vagyok normális. :D Miközben egy kiskanálban megfojtanák a testvéreiket, ha az mondjuk 20 forinttal többet kapott a szülőktől, vagy bármiben jobban áll - legyen az állás, társ, bármi - mint ti. Én vagyok buta? Hát drágáim, ha összeadnánk az IQ-tokat, akkor sem közelítené meg az enyémet. Buta, sötét, magatoknak is hazudó senkik vagytok. Persze mit is várunk egy prolitól? Egysejtűek szintjén vagytok, amit az ostoba, buta, éjsötét soraitok is mutatnak. Látszik, hogy soha életetekben nem gondolkoztatok még el semmin, csoda is lenne, ha most sikerült volna. Kicsit sajnállak is benneteket, szar lehet egy egysejtű szellemi szintjén élni. Na jó, most nem mondtam igazat, dehogyis sajnállak titeket. Max. LEsajnállak és megvetlek, mint minden hazugot. Persze jó lenne, ha igaz lenne, amit írtok. Nagyon jó lenne. Csak hát nem az. A testvérek zöme semmilyen szeretetet nem mutat egymás iránt. TISZTELET A KIVÉTELNEK (kb. 0,1%).
  • Annyira hülye vagy, hogy az már fájdalmas. Ha ennyire tökéletes életed van akkor minek állsz bele abba, hogy kinek milyen a testvéri kapcsolata? Egyébként ha egyke vagy akkor neked mihez van viszonyítási alapod? Azért mert pár mondatot megtudsz fogalmazni helyesen már te vagy a Jani? Értem én téged is savaznak itt ezerrel te meg őket vissza. De mint írtam ha ennyire tökéletes az életed akkor ne állj bele másokba akik nem osztják a véleményed. Mert utána még neked sír a szád. Vagy értelmileg elmaradást mutatsz a korosztályod IQ szintjéhez képest vagy egyszerűen csak azt hitted egy-két kommentel te leszel itt a menő manó. 😂
   • Drága Anna a békásmegyeri panel 10. emeletéről! Igazad van, én vagyok a buta, te meg az okos :) "megtudsz fogalmazni", "kommentel" stb. Hála a magasságos Istennek, hogy ilyen emberekkel nincs kapcsolatom az életben, csak itt a neten akadnak belém. Jó lenne egy külön net a proliknak! :) Na puszi, menj vissza verekedni a tesódhoz! Jajj bocsánat elírtam, ölelgesd meg :)
   • Oké én elírtam későn vettem észre. De attól függetlenül még ugyanaz a véleményem rólad, hogy nagyon hülye ember vagy. Egy nulla életű senki. Neked aztán mindened van csak klassz életed nincs. Azért mert leírod, hogy proli akkor már tudsz valamit? Ez inkább szánalmas megfogalmazás mintsem találó. Egyébként is mindenki magából indul ki. Eléggé önértékelési zavaros lehetsz ha téged ez tesz boldoggá. Kinek, mikor, hogyan szólsz be. Nyugi én ma este is tök békésen fogok aludni attól függetlenül, hogy te ekkora SEGG vagy. 😂 De mint mondtam neked nincs testvéred szóval nincs mihez viszonyítanod. Egyébként nem csodálkozom rajta, hogy egyke vagy. Belőled még az is sok. Na puszpás
   • Egyébként kicsit olyan vagy mint amikor az ember Wishről rendel valamit. Teljesen jól néznek ki a cuccok, elég olcsón is vannak. Aztán postán meg jön a nagy kaki. Nem is úgy néz ki vagy nem is az. Na szóval a te esetedben ez úgy néz ki, hogy tök jó megfogalmazás. Végre helyes mondatok. El kezded olvasni és hupika marha kiábrándító. Egy magát magas intelligencia szintű embernek tituáló egyén..Akit az oviba tuti jól elkalapáltak a homokozóba mert már ott is játszotta a fejét. Blö.. Komolyan olyan savanyú uborka vagy. Vegyél magadnak egy nagy vibit aztán dugd fel a seggedbe. Az se érdekel ha férfi vagy. Akkor talán TE nem leszel ilyen proli. 
   • 18,640
    10 hozzászólásBeszélgetésindítóKépfeltöltőRendszeres látogatóKommentkirályTizedik reakcióTörzsvendégBejegyzéskészítő
    Tudod, látszik hogy nincs tesód :) he lenne, értenéd, hogy a verekedés nem azt jelenti feltétlenül, hogy nem szeretem. Ja és nem a helyesírásról kell megítélnk valakit, hanem arról, amit mondani akar. A te helyeídásod talán tökéletes, de a mondanivalód már nem annyira :D Ja és még a nevedet sem vállalod :D XD
  • Miért szól hozzá valaki egy olyan vitához, amirőr semmi tapasztalata nincsen?? Ez pont oyan, mint amikor a katolikus pap párkapcsolati tanácsokat ad!
   • 18,640
    10 hozzászólásBeszélgetésindítóKépfeltöltőRendszeres látogatóKommentkirályTizedik reakcióTörzsvendégBejegyzéskészítő
    Adoooom XD
  • Ugyan, hagyjátok, ez az a "prolizós", aki mindig válogatott bugyuta mondatokban nyilvánul meg, és azt képzeli, hogy neki stílusa van. Még egy macskás cikkhez is képes benyögni valami baromságot, ami tartalmazza a "proli" szót.
   • Hát persze mert azt hiszi magáról, hogy ezzel ő akkora nagy egyéniség lesz. A véleményét kinyílváníthatja azt fogadja el mindenki. Sőt mindjárt foglaljuk parancsolatba. Az ő nevét meg Istenítsük. De ha valaki nem osztja az ő álláspontját akkor már pattog meg prolizik. Hát nagyon érett személyiség lehet mondhatom. 
  • Az a baj, hogy az igazán okos emberek nem vallják be azt hogy okosak, és hogy mindent tudnak. Hogy Einsteintől idézzek: "Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak". És te nagyon úgy beszélsz, mint aki mindent tud... Kérlek ne beszélj olyan dolgokról, amikről fingod sincs! Ne rongáld az emberek idegrendszerét, mert én személy szerint ezt bűncselekménynek mondanám... Vagyis biztos az lesz, ha egyszer összefutunk... 
  • 18,640
   10 hozzászólásBeszélgetésindítóKépfeltöltőRendszeres látogatóKommentkirályTizedik reakcióTörzsvendégBejegyzéskészítő
   Na, szerintem nem lehetsz Te sem olyan okos, ha ezt leírtad :D Tudod, ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna :D
 • Én csak hálát adok az égnek, hogy nincs testvérem. Mindig elborzasztott az a gyűlölet, ami a testvérek között van. És ne próbálja meg nekem senki megmagyarázni, hogy az ilyen agyonverlek-utállak-megfulladok az irigységtől típusú kapcsolat valójában szeretet, mert kiröhögöm.
  • Akinek van testvére, mindet érti és hevesen bólogat. Jobb is, hogy egyke vagy, szerintem neked nem való testvér.
  • Nen mindenhol van a  testvérek között gyűlölet. Nekem 3 kisebb testvérem van, és imádjuk egymást :) 
   • Nekem is. Ezzel egyet tudok érteni. Az elsőnek meg azt üzenem, hogyha lenne testvéred, biztos fellülbírálnád a véleményed.
   • 4en vagyunk testvérek és minden nap majdnem higy veszekszünk valamin. De ha baj van még őket hívom elsőnek és ha nekik is van valami baj ugrok. Sose mondjuk egymásnak hogy ~szeretlek~ de tudjuk hogy vérre mennénk egymásért. Sajnálom akinek nincsen testvére. Isteni adottság❤🤞
  • Van rá példa, hogy nem jönnek jól ki, de sok esetben is igenis szeretik egymást a testvérek. 
   • Tényleg nagyon sajnálatra méltó, hogy nem kellett egy vagy több kis hülyével osztoznom a szüleim szeretetén, és egyéb dolgokon! Vannak ellenségeim, de legalább azok idegen emberek és nem a testvérem! 
   • Na ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam.  Ha még tényleg úgy lenne a tesóiddal ahogy írtad, akkor ott még a szüleiddel van a baj. És a neveléseddel.
   • Te tuti nem vagy normalis 🤦‍♀️ nekem sincsenek testvereim es korulbelul 5evesen volt ilyem felfogasom mint neked most, hat nem tudom hany eves lehetsz de ilyen felfogassal nem sok. Gratulalok neked okoska 
   • Igazából a szülök szeretet nincs "megosztva" mindenkit teljes szeretetükkel szeretnek, nem pedig mindenkit valamennyire. 2 kistesőm van, szóval tudom.
   • Szerintem senki sem szeretne ilyen testvért! Ha még tudod, esetleg kérdezd meg a szüleidet, miért nincs testvéred. En egyke vagyok, de mindig nagyon szerettem volna testvért. Most, hogy a szüleim meghaltak, különösen, pedig már 50 elmúltam. :-(
  • Na megjelent a sok sz*r testvér, és meg vannak sértődve :D Jaj, hát fáj az igazság! Kár, hogy nem vagytok a testvéreim, naponta vertem volna ki a sz*rt belőletek :D És meg is köszönhettétek volna, hisz láthatóan szerintetek ez normális. 
   • No komment. Egy érzelmileg sérült antiszociális ember lehetsz, remélem párod és gyereked sincs, és ez utóbbi soha nem is lesz!
  • Látszik, mert egy önző s*ggfej lettèl.  Amiről fingod sincs, inkább k*ssolj. 🤫
  • Én meg hálát adok az égnek,hogy VAN testvérem. Pedig nem is vagyunk annyira puszipajtások.
  • Azt nem lehet elképzelni, hogy milyen ha valakinek van testvére vagy gyereke. Akinek van az tudja, akinek nincs az nem. 
  • Te igazi idiota vagy, a kulonbozo szidasok mellett persze hogy mindenki imadja a testveret, de amilyen buta vagy neked nem kene testver
  • Én meg téged röhöglek ki. Szuper lehet egész életedben egyedül lenni. Nem tudod milyen érzés kiállni a testvéred mellett és megvédeni. A szüleidet pedig mégjobban sajnálom. A legtöbb egyke olyan önző, és idióta mint amilyen te vagy. :/
   • Azert igazabol ezt nem teljesen mondanam, nekem sincs testverem de van 3 olyan szuper baratom akik olyanok mintha a testvereim lennenek es ertuk barmire☺️☺️Es onzonek se neveznem magam legjobb baratnom tudna meselni 😅
  • Nekem van testvérem és sose mondanék neki ilyet. Mindig támogattuk egymást. Egyszerre voltunk testvérek és barátok. Szinte mindent megosztottunk egymás között. Ha két testvér között rossz a viszony az általában a rossz nevelés miatt van. Persze nem mindig van így de legtöbbször ez áll a háttérben. 
  • Nekem 5 testvérem van és szoktunk vitatkozni de nálam az a jelenet többet mondott mindennél, amikor én edzésen voltam és az öcsém elesett a biciklivel és beverte a fejét. Semmi mást nem akart csak azt hogy én hazaérjek és megvigasztaljam.
  • Nem minden testver gyűlöli egymást. Én halat adok az égnek hogy van nővérem. Ha nem is egyezik mindenben a velemenyünk szegenyebb lenne nélküle az életem.
  • Ha az első gyereke ilyennek születne, akkor a szülők nem akarnának másik gyereket.
  • Legalább anyádék is tudták hogy belőled 1 is sok. De azért nyilván téged is lenyelhetett volna, az a szerencséd hogy erre későn jött rá és már mindegy volt. 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.