HIRDETÉS BEZÁRÁS

18 kép, ami bizonyítja, hogy a romantika sem halt még ki teljesen

A történelem a legjobb példa rá, hogy az emberek már az idők kezdete óta őrült dolgokra voltak képesek a szerelem kedvéért. Bár mára jócskán eltűnőben vannak az igazi, romantikus tettek, de azért ahogy azt a most következő 18 kép is remekül mutatja, még nem szabad temetnünk teljesen…❤
🔥 8 hozzászólás

  HIRDETÉS
  1. 1 ,,Reggel dolgoni mentem és észre se vettem. Istenem, milyen boldog vagyok...sírtam, mint egy kisbaba."


  2. 2 ,,Még mielőtt a szüleim összeházasodtak volna, édesapám felbérelt egy művészt, hogy rajzolja le édesanyámat. Titokban megkérte őt, hogy rajzoljon egy gyűrűt is a képre, mert már akkor tudta, hogy ez az a nő, akivel le szeretné élni az életét..."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Modern kori romantika... 😀


  4. 4 ,,Édesapám gyakran segített anyukámnak a készülődésben. Az én pasim meg még csak vissza sem ír...szomorú."


  5. 5 ,,Úgy döntöttünk a barátommal, hogy egy napot a strandon töltünk, kifestő könyveket színezünk és nasizunk. Sosem költöttem még el ilyen hasznosan 3 ezer forintot..."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,Édesapám olyan virágágyást épített anyukámnak, hogy ne kelljen hajolgatnia, a foglalkozni szeretne a növényeivel. Ilyen egy igazi férfi..."


  7. 7 ,,A barátom lefényképezett minden alkalomkor, amikor étterembe mentünk. Évfordulónkra pedig ezt a fényképalbumot adta nekem ajándékba..."


  8. 8 ,,A múlt héten volt a harmadik házassági évfordulónk, de minden időnket elfoglalta a leendő házunk tervezése. Romantikus vacsora helyett ezért elmentünk a telekre, ahol majd egyszer a házunk fog állni és megettünk egy finom szendvicset. Életem legboldogabb szendvicsezése volt..."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 ,,Ha valamiben nem tudok dönteni, mindig a barátomhoz fordulok, mert ő mindenben tökéletes döntést tud hozni..."


  10. 10 ,,Édesapám beleszeretett egy nőbe, de nem merte elmondani neki, hogy mit érez, ezért mikor túrázni mentünk, a homokba írta a nő nevét és elküldte neki ezt a képet...😭"


  11. 11 ,,Nem voltam otthon, amikor a MAC kozmetikum ingyen adta a rúzsait, ezért a férjem beállt a rengeteg nő közé és szerzett nekem néhány darabot. Imádom ezt a férfit..."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 ,,Mióta az eszemet tudom egy kis asztali lámpa fénye mellett, az ütött-kopott kis rózsaszín tükrömnél sminkeltem magam. Ma erre értem haza a munkahelyemről..."


  13. 13 ,,A legjobb barátnőm kisöccse félretette a spórolt pénzét, hogy megvegye nekem ezt a gyűrűt a születésnapomra..."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 ,,A barátom elkészíttette a kedvenc közös képünket pop-art stílusban."


  15. 15 ,,Egyszer meséltem a barátomnak, hogy minden álmom, hogy egyszer fekete rózsát kapjak valamitől. Ma végre teljesült az álmom, hála neki..."


  16. 16 ,,Édesanyám megkérte apámat, hogy hozzon neki annyi barackot, amennyit csak tud. Édesapám nem tétlenkedett, hozott neki inkább egy barackfát..."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  17. 17 ,,Annyira örülök, hogy hozzá mentem feleségül ehhez az emberhez...❤"


  18. 18 Egy igazi férfi minden helyzetben gondoskodik a kedveséről...😂❤


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

8 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Tipikus, helyesírási hibáktól, értelmezhetetlen mondatoktól hemzsegő írás!
  • Te vagy a tipikus bunkó magyar! szégyen egy népség, csak ez a helyesírásos szöveg szánalmas fasz! a témához hozzászólás semmi, vagy a politika tipikus f*szfej vagy ahogy a többi balfék.... 
   • Számomra minimális elvárás, ha valaki nyilvánosságra hozza az írását, azt előtte figyelmesen átolvassa és javítja, ha nem így tesz, akkor az egy igénytelen f*sz! Amennyiben nem tud helyesen írni, akkor meg jobban teszi, ha nem publikál, hanem beiratkozik egy tanfolyamra, mert ez az igénytelenség borzasztóan zülleszti a színvonalat.
  • Mert a nagy tudomanyodba nemlatsz mást csak a hejesirasokat te alagyult barom mert a magyar mindenbe kap kötekedni valot
   • Ijesztő, hogy ilyen sötét prolik között kell élni.
   • A, Még csak 3-4 éves vagy, ezért nem tudsz se írni, se fogalmazni - ez esetben gratulálok, ügyes kisgyerek vagy, majd a többit megtanulod.B, Külföldi vagy, és most tanulsz magyarul - ez esetben szintén gratula, már nagyon jól megy, csak így tovább.C, Tizenéves magyar fiú/lány vagy - ez esetben nem lennék a magyartanárod helyében... Add át neki együttérzésemet.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.