HIRDETÉS

Összegyűjtöttünk 20+ olyan dolgot, ami segít rendszerezni a mindennapi életünket

Bármennyire is igyekszünk és bármennyire is tudatosan próbáljuk tárolni holmijainkat, bizony még a legrendezettebb otthonokban is eluralkodik időnként a káosz. Emlékezzetek csak például azokra a pillanatokra, amikor nem találtok egy-egy ruhadarabot és ezért az egész szekrényeteket. Azért, hogy ez többet ne fordulhasson elő, az alábbi listán ilyen és ehhez hasonló problémákra kitalált zseniális rendszerezési megoldásokat gyűjtöttünk most össze, melyeknek minden háztartásban ott lenne a helyük.


 1. 1 Öv és nyakkendőtartó.


  Legtöbben csak egyszerűen bedobáljuk a szekrénybe vagy begyűrjük egy-egy fiókba az öveinket, míg a nyakkendőinket a ruhafogasok rengetegében próbáljuk valahogy elraktározni. Ez az öv és nyakkendőtartó azonban segít nekünk, hogy végleg leszámoljuk a ruhásszekrényünkben uralkodó káoszt.

 2. 2 Többszintes cipőtartó.


  Sajnos nincs akkora cipős-szekrény, ami megoldást tudna jelenteni egy olyan ember számára, aki szívügyeként kezeli a cipőit. Ezeknek az emeletes cipőtartóknak hála azonban megduplázhatjuk a helyet a szekrényünkben.

 3. 3 Fürdőszobai/konyhai szivacstartó.

  aliexpress
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Roppant kellemetlen tud lenni, amikor egyszerűen nem tudjuk hova tenni a szivacsokat, így azok a mosogató körül hevernek szétszórva. Ez a szivacstartó azonban gondoskodik róla, hogy legyen szó akár a fürdőszobánkról, akár a konyhánkról...a szivacsaink mindig rendezettek legyenek.

 4. 4 Hűtőszekrény oldalára akasztható konyhai rendszerező.


  A hűtőszekrény oldala általában minden háztartásban üresen áll, pedig ha jobban meggondoljuk, ez egy hatalmas, kihasználatlanul álló felület. Legalábbis eddig, hála ennek a hűtőszekrény oldalára akasztható konyhai polcnak.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 5. 5 Falra tapasztható fürdőszobai és konyhai rendszerező.


  Minimalista és elegáns megjelenésének hála ez a kampókkal felszerelt rendszerező mind a konyhánkban, mind pedig a fürdőszobánkban tökéletesen megállja a helyét. Segítségével könnyedén rendszerezhetjük a leggyakrabban szétszórt dolgainkat.

 6. 6 Szappan és törülközőtartó.


  Ez a csapra szerelhető szappan és törülközőtartó hasznos lehet azok számára, akik a képen látható nyújtott ívű csappal rendelkeznek akár a fürdőszobájukban, akár a konyhájukban.

 7. 7 Mütyür-rendszerező.


  Milyen ironikus, hogy a legnagyobb rumlit mindig az apró tárgyak képesek okozni. Ez a falra és szekrényre is könnyedén felszerelhető rendszerező azonban épp az ilyen apróságokra lett kitalálva.

 8. 8 Emeletes szárító/tároló.


  Gondot okoz az elmosott edények tárolása? Akkor ezt az emeletes szárítót és tárolót pont neked találták ki.

 9. 9 Gyümölcs és tojástartó.


  Ez a gyümölcs és tojástartó elegáns megoldást nyújt, hogy rendszerezzük és folyamatosan szem előtt tartsuk kedvenc gyümölcseinket.

 10. 10 Edényalátét és csöpögtető.


  Legyen szó akár a frissen elmosott tányérok vagy gyümölcsök lecsöpögtetéséről, akár a tűzről levett edény tárolásáról, ez az univerzális tartó mindenhol jó szolgálatot tesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

SZÓLJ HOZZÁ!


 • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.