HIRDETÉS

20 rafinált konyhai eszköz, amivel alapjaiban változtathatjuk meg a konyhai életünk

Bármennyire is szeretünk sütni-főzni, egy fárasztó munkanap után nem mindig csak móka és kacagás az élet a konyhában. Ilyenkor a legkisebb segítségnek, a legkisebb szórakozásnak is örülünk, és éppen ilyenkor adunk hálát igazán, hogy léteznek az alábbiakhoz hasonló konyhai kiegészítők, melyek még a legnehezebb pillanatokban is képesek önfeledt szórakozássá változtatni a konyhai elfoglaltságokat...


 1. 1 2 az 1-ben: fedőtartó és fakanál csöpögtető


  Nincs többé fedőből kicsöpögő pára a konyhapulton és fakanálról lecsöppent pörkölt szaft a padlón, ez a kettő az egyben tartó ugyanis elegáns megoldást nyújt a probléma abszolválása érdekében. Ára: ~1200 forint.

 2. 2 Multifunkcionális merőkanál


  Ezzel a merőkanállal nem lesz többet probléma a leves sűrűjének kiszedése. Ára: ~2000 forint.

 3. 3 Csepegtetőtekercs


  Ezzel a hordozható csöpögtetőtekerccsel bárhol-bármikor könnyedén száríthatjuk az edényeinket vagy tárolhatjuk a megszárított konyhai kellékeket. Ára: ~1350 forint.

 4. 4 Evőeszköz-tisztító


  Te is unod az evőeszközök egyenkénti átsikálását?! Ha igen, akkor ezt az evőeszköztisztítót bizony neked találták ki. Ára: ~910 forint.

 5. 5 Mini-fokhagymavágó


  Ez a mini-fokhagymavágó remek alternatíva lehet a klasszikus értelemben vett fokhagymaszeletelésre, ráadásul egyszerűbb és gyorsabb is, mint bármi más, továbbá cserélhető fejének köszönhetően kockázhatunk és szeletelhetünk is vele pillanatok alatt. Ára: ~600 forint.

 6. 6 Vágódeszka lecsatolható hulladéktartóval


  A vágódeszka, amit mindannyian egész életünkben kerestünk. Ára: ~4900 forint.

 7. 7 Multifunkciós konyhai vágó és nyitó


  Ezzel a multifunkciós vágó és nyitó eszközzel többé sosem jelent majd gondot a konzervek, palackok és műanyag zacskók nyitása. Ára: ~500 forint.

 8. 8 Összecsukható vágódeszka


  Ezzel az összecsukható vágódeszkával nincs több földről felszedegetett, edény mellé öntött hozzávaló. Ára: ~950 forint.

 9. 9 Ananászvágó


  Ezzel az ananászvágó / belező eszközzel épp olyan könnyen juthatunk hozzá a gyümölcshúshoz, mintha csak egy konzervet nyitnánk ki, azzal a különbséggel persze, hogy ez sokkal frissebb és tartósítószer mentes. Ára: ~1600 forint.

 10. 10 Multifunkciós főzőkosár


  Legyen szó akár zöldségekről, tésztáról, sültkrumpliról...ez az összecsukható multifunkciós főzőkosár bárminek az elkészítésében hű társunk lesz majd. Ára: ~900 forint.

 11. 11 Hordozható hőcsomagoló


  Nincs többé kiszáradt müzli, kárba ment chips, és stb...ezzel a hordozható hőcsomagolóval ugyanis bármilyen zacskót úgy zárhatunk le légmentesen, mint ahogy azt a gyárban is előkészítették nekünk az előállítása során. Ára: ~500 forint.

 12. 12 Görgős zöldségaprító


  Legyen szó gyógynövényekről, zöldségekről vagy gyümölcsökről, ezzel a zöldségaprítóval épp olyan gyors munkát végezhetünk, mintha csak egy profi séf állna helyettünk a konyhában. Ára: ~3000 forint.

 13. 13 Szilikon csomagolófedél


  Te is unod már, hogy a fel nem használt alapanyagok és a meg nem evett ételek túl hamar megromlanak? Akkor könnyen lehet, hogy neked is ezekre a szilikonos csomagolófedelekre van szükséged, melyekkel sokszorosára növelheted az elcsomagolt élelmiszerek élettartamát. Ára: ~1700 forint.

 14. 14 Minden egyben vágódeszka


  Vágódeszka, zöldségmosó és tároló egyben, és még csak a csapot sem kell elhagynunk. Parktikus lehet, ha gyorsan szeretnénk dolgozni, a lehető legkisebb koszt hagyva magunk után. Ára: ~5000 forint.

 15. 15 Szilikon zöldségmártogató


  Ez a mártogató kifejezetten azok számára készült, akik szeretik a gyógynövények és különleges zöldségek ízét, de nem szeretnének találkozni velük a tányérjukban. Ára: ~1100 forint.

 16. 16 Szilikon olajkenegető


  Ez a szilikonos olajkenegető segít, hogy egyenletesen vigyük fel az olajat a kívánt zöldségekre és felületekre anélkül, hogy be kéne piszkítanunk a kezünket. Ára: ~500 forint.

 17. 17 Melegítős vajazókés


  Nincs többé nehezen kenhető vaj, legalábbis ezzel az önmelegítős késsel a kezünkben. Ára: ~5800 forint.

 18. 18 Húspuhító


  Ez a húspuhító hű társunk lehet a legfinomabb szeletek gyors és egyszerű elkészítésében, ráadásul zajtalanul. Ára: ~2800 forint.

 19. 19 Lágytojás készítő szilikon


  Ha eddig esetleg nem, vagy csak nehezen boldogultál a lágytojás készítéssel, akkor neked is ezekre a szilikonos tartókra lehet szükséged, melyekkel innentől kezdve gyerekjáték lesz az egész. Ára: ~330 forint/darab.

 20. 20 Zöldségvágó olló


  Senki sem születik profi séfnek, éppen ezért sokunk számára nehézkes folyamat lehet a különféle zöldségek apróra szeletelése. Na, nem ezzel az ollóval persze, amivel olyan könnyen apríthatjuk a hozzávalókat, hogy észre sem vesszük és már készen is vagyunk a vacsorával. Ára: ~1200 forint.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!