HIRDETÉS

14 olcsó holmi az AliExpress-ről, amit azért találtak fel, hogy mi spórolhassunk a háztartásban

Az utóbbi évek tendenciája egyértelműen azt mutatja, hogy az emberek egyre inkább igyekeznek áttérni az ésszerű és felelősségteljes fogyasztásra, ami egyúttal lehetőséget biztosít nekik abban, hogy hosszú távon rengeteg pénzt takaríthassanak meg a hétköznapi dolgok segítségével. Az alábbi cikkben most 14 olyan olcsó, de végtelenül praktikus holmit gyűjtöttünk össze, melyek nagy segítségünkre lehetnek a hosszútávú spórolásban.


 1. 8 Csapra szerelhető vízspóroló fúvóka.


  Az Aliexpressen már 335 forintért rendelhetünk ilyen vízspórolós csapfejet, aminek hála kevesebb vízzel is nagyobb, jól szétterülő vízsugarat kaphatunk, ami praktikus lehet például mosogatás közben, így éves szinten rengeteg vizet (meleg vizet) spórolhatunk a segítségével.

 2. 9 Hőcsomagoló.


  Ez egy rendkívül praktikus, elemmel működő kütyü, ami a benne található kis melegítő-fej segítségével légmentesen zárja vissza az általunk kívánt élelmiszereket, így azok hosszú ideig újra elcsomagolhatókká válnak.

 3. 10 Keményített biztonsági üveg.


  Nemcsak holmi védőfólia, hanem komplett keményített üvegből készült előlap, ami kis túlzással minden külső erőbehatástól védi a telefonunk kijelzőjét. 500-600 forintos áron kapható, ami szinte ingyen van, ha azt nézzük, hogy egy törött kijelző javítása még az olcsóbb modellek esetén is 30-40 ezer forintnál kezdődik.

 4. 11 Lepedőtartó.


  A megfelelő méretű gumis lepedő kiválasztása költséges lehet, nem is beszélve annak körülményes felhelyezéséről. Egy ilyen 4 darabos lepedőtartó készlet azonban 250 forintba kerül és hosszú-hosszú évekig remek szolgálatot nyújt.

 5. 12 Rozsdamentes acél szappan.


  A kezünkre ragadt kellemetlen szagok (pl.: hal-szag, hagyma-szag) eltüntetésére találták ki, ami főként így a karácsony közeledtével megfontolandó választás lehet. Ez a rozsdamentes acél szappan 400 forintba kerül és életünk végéig ott lapulhat majd valamelyik konyhai fiókunkban, hogy a kellő alkalmakkor elővegyük és megszabadítsuk kezeinket a kellemetlen szagoktól.

 6. 13 Mozgásérzékelős éjjeli fény.


  A beleépített infravörös szenzoros technológia segítségével nincs szükségünk bonyolult rendszerekre ahhoz, hogy mozgásérzékelős lámpát helyezzünk el az otthonunkban. 360°-ban érzékel, így bárhonnan is érkezünk, könnyedén észrevesz bennünket, így nem kell a sötétben tapogatózva villanykapcsolókat keresnünk. 1500 forintba kerül.

 7. 14 Univerzális szilikon fedő.


  Senki sem szereti, ha a megfőzött ételek megromlanak és emiatt kárba vesznek. Ezek a praktikus szilikon fedők a hagyományos fedőkkel ellentétben azonban légmentesen zárják a tálak és lábosok tetejét, így jóval hosszabb ideig áll el bennük az étel, mintha csak egyszerűen rájuk pattintanánk a műanyag-fém fedelet. 320 forintba kerül belőle egy darab, de sok gondtól és idegeskedéstől menthet meg bennünket.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!