HIRDETÉS BEZÁRÁS

12 klassz dolog, amit kéznél kell tartanod, hogy könnyebb legyen az életed

  Sok olyan tevékenység létezik, melyet bár rendszeresen végzünk, mégis többé-kevésbé kellemetlenséget okoz számunkra. Túl sok időt töltünk a kimosott zoknik párosításával, a hátul cipzáros ruhák felhúzásával, holott, létezik ezekre pofonegyszerű megoldás.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most pár olyan apróságot gyűjtöttünk össze, amik segítenek még egy kicsit könnyebbé tenni az életet.

  12 Szőrtelenítő szivacs

  szőrtelenítő

  Nemcsak a jól megszokott borotvával lehet eltávolítani a szőrt, hanem egy speciális szőrtelenítő szivacs segítségével is. Azok, akik kipróbálták ezt a módszert, megjegyezték, hogy az ilyen szivacsokkal történő „borotválkozások” rendkívül praktikusak, mert nem kell használni mellé semmilyen gélt és nem kell félni attól sem, hogy esetleg megvágjuk magunkat.

  11 Melltartó pánt összehúzó

  melltartópánt rögzítő

  A melltartó pánt összehúzó azok számára praktikus, akik belefáradtak már a melltartó pántok folyamatos állítgatásába. Csak fel kell rakni az egyik pántra, felvenni a melltartót, majd rögzíteni a másik pánthoz.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  10 Lefolyótisztító pálcikák

  Lefolyó tisztító

  Számos módja van az eldugult lefolyók tisztításának, a házi praktikáktól a durva kereskedelmi tisztítószerekig. Akik azonban nem szeretnének ilyenekkel vacakolni, azoknak remek alternatíva lehet a lefolyótisztító pálcika. Elég egy darabot a lefolyóba dobni, majd csodálni, ahogy feloldja az ott felgyülemlett zsírt és szennyeződéseket.

  9 Mágneses cipőfűzők

  Mágneses cipőfűző

  Megkönnyítheted a cipőfűzéssel járó bonyodalmakat, ha mágneses cipőfűzőkre váltasz. Ezek tulajdonképpen mágneses kapcsok, amiket bármilyen cipőfűző végére oda lehet csíptetni. Felnőttek és gyerekek számára is kiváló.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8 Cipzárfelhúzó lánc

  Cipzár felhúzó

  Bizonyos esetekben egy cipzár felhúzása is kellemetlen lehet, például, mikor a ruha hátulján helyezik azt el. Nem feltétlenül kell azonban kitörnünk a karunk, ha egy ilyen ruhát szeretnénk felvenni, a cipzárfelhúzó lánc ugyanis kényelmes alternatíva.

  7 Szervező zoknimosáshoz

  Zokniszervező

  Mosás után sok idő megy el a zoknik párosításával, és néha meg se találjuk mindet. Egy ilyen zokniszervező segítségével azonban soha többé nem kell ezzel bajlódnunk.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  6 Táskatisztító

  Táskatisztító

  Nem csak úgy lehet megszabadulni a táskákban és hátizsákokban felgyülemlett portól és morzsáktól, ha kézzel mossuk vagy mosógépbe dobjuk őket. A ragadós táskatisztító golyókból például csak bele kell dobni egyet a táskába, majd egy kicsit rázni, amíg össze nem gyűjti a szennyeződéseket. Ezután a folyókat egyszerűen lemoshatjuk.

  5 Kozmetikai ecset tisztító szivacs

  Kozmetikai ecset tisztító

  Az ecsetek száraz tisztítására szolgáló szivacs akkor hasznos, ha egymás után több kozmetikai terméket kell felvinnünk, és nem engedhetjük meg, hogy vizes legyen az ecset.

  4 Pohártartó

  Pohártartó

  Nem könnyű egyszerre nagy mennyiségű csészét tartani a konyhaszekrényben, és pláne nem esztétikus. A méretre állítható műanyag pohártartók segítségével azonban a poharak és csészék könnyedén és biztonságosan egymásra pakolhatók, kitöltve ezzel az üres helyet a szekrényben.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3 Olajfröccsenés elleni szilikon

  Sütési dolgok

  Megszoktuk már, hogy az olajban sült ételek készítése után az egész sütő tiszta olajpötty. Ez bosszantó. Létezik azonban rá megoldás. Az egyik ilyen a serpenyők tetejére tehető fém fröccsenésgátló, mellyel csak az a baj, hogy felemeléskor ugyanúgy fröccsen az olaj. A legjobb megoldás a serpenyőkbe tehető szilikon élmagasító, mely jelentősen megemeli az edények szélét és meggátolja, hogy szétfröccsenjen az olaj.

  2 Felakasztható szemetes

  Lógó szemetes

  Főzés közben sok hulladék keletkezik, amit energiaölő mindig a kukáig vinni. Az ilyen kis felakasztható szemetesek segítségével azonban közvetlenül ott gyűjthetjük a szemetet a konyhapult alatt, ahol dolgozunk és elég csak a végén, egyben kidobni mindent.

  1 Összecsukható vágódeszka

  Összehajtható vágódeszka

  Az apróra vágott dolgok serpenyőbe vagy edénybe öntése nem könnyű feladat. Bármennyire is óvatosak vagyunk, az apró darabkák néha az edények mellé esnek, és gyakran a forró tűzhelyről kell felszedegetnünk azokat. Egy összecsukható vágódeszka segítségével azonban nem lesz ilyen problémánk, és biztos, hogy minden oda esik majd, ahová szeretnénk.

  Ismersz még ilyen praktikus apróságokat, amik könnyebbé tehetik az életet?

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.