HIRDETÉS

Titokban ellenőrizték a drága szállodák COVID-19 higiéniáját, és az eredmény meglepő

A koronavírus járvány hosszú időre emlékezetes sebet ejtett az emberiségen és a világ országainak gazdaságán egyaránt. Különösen súlyosan érintette a turizmust, ahol gyakorlatilag nullára csökkent a forgalom az elmúlt hónapokban. Nem meglepő tehát, hogy a hotelek és szállodák fűt-fát ígérve próbálták meg visszaédesgetni magukhoz a vendégeket. Ígéreteik elején kivétel nélkül a rendszeres takarítás és fertőtlenítés állt, de vajon tényleg biztonságban vagyunk a világ legdrágább szállodáiban?


HIRDETÉS

A The Inside Edition TV csapata úgy döntött, hogy leellenőrzi, ehhez pedig UV-lámpát és indikátor spray-ket ragadtak, majd felkeresték New York legelőkelőbb szállodáit, hogy leteszteljék, a valóságban mennyire működik és mennyire biztonságos a hotelszobák higiéniája.

A televíziós csapat tagjai a szállodák rendszeres takarítására volt kíváncsi, ezért a már említett indikátor spray-vel különféle nyomokat hagytak például a takarón, az asztalon, a távirányítón és a kapcsolókon, hogy másnap visszatérve megnézzék, mennyire volt alapos a szállodák napi tisztítása. Mutatjuk az eredményt.

A spray által hagyott folt kizárólag UV-fényben látható.

 1. 1 Hotel Hyatt Place

  8311c089 1b59 4826 aa4d e144b582548c

  Másnap:

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 2. 2 Hampton Inn szálloda

  1fd85939 56d4 405d a88e 43e406daf8b9

  Másnap:

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 Hotel Trump International

  212a2537 1051 4425 88f5 0c7ea1d077ed

  Másnap:

  A televíziós csapat által végzett teljes kísérlet az alábbi videóban megtekinthető:


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
20
5 hozzászólás, 20 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

 • A bevezetőben napi takarításról volt szó. A napi takarítás nem terjed ki az ágyneműhúzásra. Friss huzat akkor van, amikor elmegy a vendég, nem naponta. Mondjuk, nekem érintetlennek tűnt az egész ágy. Akkor meg miért kéne hozzányúlni, ha nem használta senki?
 • Az ilyen hotelekben 15-20 perces szobatakaritas van, amibe sajnos nem fér bele semmi jóformán.. egy ilyen dupla agy áthúzása  minimum 5-8 perc, a matrac kb 15 kiló és egy nap +- 20 szobát adnak ki 1 embernek hogy takarítsa ki. Szó szerint log bele mire végez, rengetegen kapnak sérvet akar fel év alatt. És mindezt persze alja pénzért! Naná nem a főnökökön csattan az ostor 😢
 • Ez pont olyan kamu, mint az "ajándékba kapott házfelújítás"-műsorok, meg a szellemvadász-áldokumentumfilmek. Kb. 1000%, hogy a felvétel készítése előtti percekben kerültek oda a stáb által a "szennyeződések" a cuccokra.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!