HIRDETÉS

Egy háromgyerekes anyuka kísérletet végzett, hogyan befolyásolja a megjelenését, ha 36 órán keresztül nem alszik

  A kísérletek végzéséhez nem kell tudósnak lennünk, hatalmas laboratóriummal és csomó kémcsővel. Elég, ha olyan őrültek és tettre készek vagyunk, mint a 39 éves háromgyermekes anya, Lynsey Hope, aki egy nap úgy döntött, hogy kísérletet végez magán. A nő 36 órát töltött alvás nélkül dokumentálva, hogy miként hatott a megjelenésére ez a hosszú idő.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál minket teljesen sokkolt az édesanya átalakulása, ezért úgy döntöttünk, hogy veletek is megosztjuk az őrült kísérletét, kihangsúlyozva azt a tényt, hogy ezt senki ne próbálja utána, mert veszélyes.

  1 óra alvás nélkül

  Lynsey Hope alvás 1 óra

  Első nap, reggel 6 óra. Lynsey elismeri, hogy három gyermekének köszönhetően nem ismerős számára az alváshiány jelensége. A nő korán ébredt, és elmondása szerint már akkor sem tetszettek neki a szeme alatt keletkező táskák.

  4 óra alvás nélkül

  Lynsey Hope alvás 4 óra

  10 órakor a nő zuhanyozni ment és könnyű sminket készített.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8 óra alvás nélkül

  Lynsey Hope alvás 8 óra

  Lynsey sétálni ment a gyerekekkel és edzett kicsit, elmondása szerint ez nagyon jót tett neki.

  13 óra alvás nélkül

  Lynsey Hope alvás 13 óra

  19:30-kor Lynsey lefektette két gyermekét, megmosta az arcát, és hidratáló krémmel kente be azt. Elismerte, hogy eddig elég vidáman érzi magát.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  18 óra alvás nélkül

  Lynsey Hope alvás 18 óra

  Lynsey általában 22 óra körül megy lefeküdni, de ma nem. Megcsinálta a házimunkát, tévét nézett, de éjfél körül már majd leragadtak a szeme. Ennek megakadályozása érdekében hideg vízzel mosott arcot, ami elmondása szerint nagyon jól bevált.

  22 óra alvás nélkül

  Lynsey Hope alvás 22 óra

  Hajnali 4-kor Lynsey a tükörbe nézett és rájött, hogy szörnyen néz ki, véleménye szerint sokkal idősebbnek látszik a koránál.

  25 óra alvás nélkül.

  Lynsey Hope alvás 25 óra

  Lynsey már több mint egy napja van ébren. Hogy elrejtse a hosszú ébrenlétének nyomait, úgy döntött, hogy felrak magára egy sminket.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

9 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!


  • Akár nyanya, akár nem, igaza van! Én 37 éves nő vagyok, szóval csak 2 év van közöttünk az anyukával. Sajnos eléggé ráncos a bőröm, legalábbis ha összehasonlítom magam a velem egyidősekkel, pl. volt osztálytársaim képeit megnézem a Facebookon, akkor azt látom, hogy ők sokkal jobban néznek ki, egyáltalán nincsenek ráncaik. Ezt nem is értem, de mindegy, nekem sajnos vannak. De ennél sokkal kevesebb! Ez a nő borzasztó öregnek tűnik, 50-es, sőt 60-as nőknek nincs ennyi ránca. Oké, ez egyénfüggő, de akkor is. Ez a nő szegény extrém rosszul néz ki.
 • Mi volt a célja a nem alvással? Mindegy mennyi idős,nem egyforma a bőrünk. Van akin korábban megjelennek a ráncok,van olyan szerencsés akin csak sok év múlva. Az ő bőrére alvástól,gyerektől függetlenül ,hidratáló krém, és folyadékbevitel kell.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!