HIRDETÉS

Az Instagram modell törölte a fiókját, miután egy fotó segítségével leleplezték a szerkesztett képeit

Számos Instagram-sztár használ különféle filtereket és retusáló programokat, hogy egy kicsit vékonyabbnak és tökéletesebbnek tűnjön a képein, ám cikkünk hőse nemcsak egy hobbi modell volt, hanem egy diétás termékeket értékesítő cég reklámarca is egyben.

A közelmúltban pedig felbukkantak a képei a közösségi média „Instagram vs. Valóság” csoportjában, ahol leleplezték, hogyan is néz ki a lány a szokásos retusálás nélkül.


Az Instagrammer Rosa Yin, akinek a neve @Enrosa_ volt, egy autó mellett pózoló képet osztott meg magáról nemrég, de nem sejthette, hogy a valaki a közelben sunyiban képet készít róla. Ezzel még nem is lett baj, a népszerű modellről készült képet azonban az internetre is feltöltötte, ahol az embereket szó szerint sokkolta, hogy mennyire másképp néz ki a lány a valóságban, mint az Instagramon.

A lány azzal is fenyegetőzött, hogy feljelent mindenkit, aki megosztja a képet, sőt, még jutalmat is felajánlott annak, aki segít kideríteni neki, hogy ki készítette róla ezt a képet.

Rosa a saját maga által hirdetett diétás termékeket a Shopee e-kereskedelmi platformon keresztül értékesítette, képei pedig egyfajta bizonyítékként szolgáltak rá, hogy mennyire jól működnek az általa árult élelmiszerek. Értelemszerűen Rosa-nak ezt a Shopee fiókját is azonnal törölnie kellett a kellemetlen incidens után.

Így vagy úgy, a lány története remek példa rá, hogy a közösségi oldalakon nem minden az, aminek látszik, és hogy sokan retusált képek segítségével próbálják meg átverni és megtéveszteni a követőiket. Mindig légy résen!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!One comment -

  • Szia, guest
  • Mondjuk ha közelről megnézzük a szerkesztett képet, rögtön rájövünk hogy az mert teljesen természetellenes a lány alakja, arca, stb. 
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.