HIRDETÉS

20 ember, akik olyan kínos helyzetbe kerültek, hogy azóta is ég tőle a fejük

Valószínűleg mindannyian kerültünk már olyan kínos helyzetekbe, amikor legszívesebben összekuporodtunk volna a padlón szégyenünkben, vagy mondjuk azonnal visszatekertük volna az időt. Ami azonban történt, az megtörtént, így utólagos idegeskedés helyett inkább csak nevetni kell a történteken, és esetleg elmesélni másoknak, hogy ők is nevessenek egy jót.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál mi magunk is gyakran kerülünk kínos szituációkba, ezért örömmel olvastuk a most következő internetezők történeteit, akik számára szintén nem ismeretlen fogalom az ilyesmi. 😁

 1. 1


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Mindig, amikor elkezdem hülyén érezni magam, visszaemlékszem, amikor az egyik kolléganőm először ment egyedül a benzinkútra és a kutas megkérdezte tőle, hogy mennyit tankoljon, ő meg csak annyit mondott: „Öö, nem tudom. Mondjuk, amennyiből egy hétig tudok kocsikázni”.

 2. 2


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Egyszer terhességi tesztet vettem, majd a pénztáros izgatottan megkérdezte, hogy mit szeretnék, mi legyen az eredmény? Mondom „ööö, azt, hogy negatív” – erre leadott nekem egy rögtönzött előadást arról, hogy miért rossz dolog az abortusz, miközben öten álltak mögöttem a sorban.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Ha valaha is zavarban érzed magad, akkor jusson eszedbe, hogy egyszer odakommenteltem egy lány eljegyzési fotójához, hogy nagyon aranyos az apukájával, mire kiderült, hogy az valójában a vőlegénye.

 4. 4


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Az egyik barátom hetek óta panaszkodott, hogy mindennap avokádót talál a gyepén. Nem értettük, hogy miért dobna valaki minden nap egy avokádót az udvarára? Ki tenne ilyet?! Aztán rájött, hogy van egy avokádófája.

 5. 5


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Egyszer azt hittem, hogy pénztárosunk süket-néma. Olyan szép és aranyos lány volt, mindig mosolygott, de soha nem szólt egy szót sem. Az egyik nap aztán odacsúsztattam neki egy cetlit, amin az állt: „nagyon aranyos vagy”, mire ő hangosan azt felelte: „Istenem, Te idióta. Egy osztályba jártunk általánosban, nem rémlik? Mögöttem ültél!”.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Életemben először kértem meg egy taxisofőrt, hogy kapcsolja ki a rádiót, mert nagyon idegesítő. Kiderült, hogy nem rádió, hanem CD, és a saját rapzenéje volt, amit ő énekelt fel a szabadidejében.
  Kínos.

 7. 7


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Akarsz hallani egy vicces sztorit? Épp az egyik ügyfelemet gyantáztam, aki nagyon meg volt rémülve. Amikor lehúztam az első csíkot, a hölgy akkorát ugrott, hogy leesett a parókája. Annyira zavarban voltam, hogy váratlanul én is levettem a saját parókámat, majd szépen befejeztem a munkám.

 8. 8


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Emlékszem, hogy egyszer, hetedik osztályos koromban leveleztem egy fiúval, aki tetszett. Akkoriban még az MSN-en könnyen át lehetett írni a dalok címét, ezért küldtem neki egy Beyonce-dalt, és azt mondtam, hogy én éneklek benne.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 9. 9


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Ma elmentem meglátogatni a családot, és elég kellemetlen volt.

  *hangos lihegés, csattogás a parkettán*

  Én: ó, van kutyátok?

  Család: nem. ez a nagyapád. műtötték a gégéjét nemrég.

  Én: ... 😶

 10. 10


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Egyszer nagyon hangosat fingtam a konditeremben (hogy megértsd: még én is hallottam, pedig fülhallgató volt rajtam, maximum hangerőn). Felálltam a súlyzó alól, kimentem, és soha többé nem mentem vissza.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
16
6 hozzászólás, 16 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!