HIRDETÉS

15 alkalom, amikor az emberek kifinomult bosszúja szinte már művészi szintre lépett

  Nagyon nehéz visszafognunk és kontrollálnunk magunkat, amikor valaki istenigazából kihúzza nálunk a gyufát és nagyon idegesek vagyunk rá. Ilyenkor legszívesebben felrobbannánk, és magunkkal vinnénk az adott illetőt is – legalábbis a legtöbben. Vannak azonban olyanok, akik jól tudják, hogy a bosszú hidegen tálalva a legjobb, és ennek megfelelően nem kapkodják el a bosszút, hanem épp ellenkezőleg, jól megtervezik azt.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 15 embert gyűjtöttünk össze, akik tudják, hogyan kell megleckéztetni például egy hűtlen pasit, egy goromba szomszédot, de egyeseknek még egy szófogadatlan gyermek megleckéztetése sem jelenthet problémát.

  • Anyám mindig sokat veszekedett a bátyámmal, mert nem akarta kitakarítani a szobáját. Egyszer anyám megelégelte, és készített egy kamu profilt az egyik társkereső alkalmazásban, feltöltött egy csinos lányról készült fotót és beszélgetni kezdett a bátyámmal. Amikor randit szerveztek, a lány azt mondta, hogy szeretne átmenni és az egész estét a bátyámmal tölteni a szobájában. Ennek eredményeként a bolond testvérem fényesre tisztította a szobáját! A nők ravaszsága nem ismer határokat.
  • A bátyám egyszer megbántotta a barátnőjét, aki bosszúból letépett minden címkét a konzervdobozokról, amik a szekrényben voltak. Így aztán minden nap tele volt meglepetésekkel, mert sosem lehetett tudni, hogy a chilis babot, a paradicsomszószt, vagy a macskaeledelt nyitja ki az ember. Szórakoztató volt. © WhoriaEstafan
  • Az egyik őrült szomszédunk minden évben átment kocsival a dísztökön, amit a férjem rakott ki a házunk elé az ősz kezdetének jeleként. Néhány év után a férjem megelégelte, megvásárolta a legnagyobb tököt a boltban, majd kirakta a ház elé és feltöltötte betonnal. Ennek eredménye az lett, hogy a seggfej szomszéd eltörte a kocsija féltengelyét. © cuddlenazifuckmonstr
  • Amikor a pasim megcsalt, nem kezdtem őrjöngeni, helyette inkább készítettem egy vicces játékot:

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Megcsalás bosszú játék

  • A szüleim 20 éve házasok. Ma apám valamivel megbántotta anyámat, és ezért összevesztek. Az éjszakát apám a kanapén alva töltötte, de anyám lement hozzá az éjszaka közepén. Na, nem azért, hogy felébressze és megbeszéljék a dolgot, hanem, hogy ellopja a takaróját és a leghidegebb fokozaton bekapcsolja a légkondicionálót.
  • Korábban a Starbucksnál dolgoztam, vezető menedzserként. Egyszer az egyik baristámnak egy nagyon kellemetlen vásárlója volt. Amikor megkérdezte a vásárló nevét, az nagyon furcsán reagált: elkezdte megalázni az alkalmazottamat, bolondnak nevezte és véletlenül sem mondta ki a nevét. Elhívtam az alkalmazottam, és én vettem át a helyét. Elkészítettem az idegesítő vásárló italát, majd 10-15 percen keresztül mások italait osztogattam. Amikor odajött megkérdezni, hogy az a pulton lévő ital az övé-e, csak annyit mondtam: „Nem tudom, nincs név ráírva.” © Thejustinset
  • Volt egy főnököm, akit utáltam. *javítva Egyszer megérezte az irodában pattogtatott kukorica illatát, és kiakadt, mert utálja a szagát. Körülbelül egy hónap múlva vettem egy USB-s illatosítót és feltöltöttem pattogatott kukorica szagú illóolajjal, majd bedugtam a főnök gépének a hátuljába. Fél évig tartott, míg észrevette.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

Másolás
17
9 hozzászólás, 17 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!