HIRDETÉS

24 fotó, ami jól mutatja, hogy a földi poklot most Ausztráliának hívják

Bár még csak néhány napja tart, 2020-ban a világ minden szempontból elérte a feszültség egy új, korábban ismeretlen szintjét. Miközben mindenki arról beszél, hogy bármikor kitörhet a harmadik világháború, Ausztráliában a pusztító bozót- és erdőtüzek okoznak olyan károkat és pusztítást, hogy azt a világ többi részén élő emberek valószínűleg fel sem tudják fogni ép ésszel. A hosszú ideje tartó szárazság miatt a tűz ijesztő mértékben terjed, az oltása pedig majdhogynem lehetetlen.

Az Ausztráliában élő emberek folyamatosan osztják meg a közösségi oldalakon, hogy milyen páratlan, ugyanakkor hátborzongató pillanatokat képes szülni a tűz, mi pedig most ezek közül válogattuk ki a legérdekesebbeket.


 1. 1 Csendben ülnek, és nézik, ahogy lángol a világ.


 2. 2 Mióta elkezdődtek a tüzek, ez a fiatal srác bajba jutott állatok után kutat. Már 7 koalát mentett meg.


 3. 3 A tűzoltók is ott segítenek, ahol tudnak.

  australia fires photos 29 5e13019aef27e 700
  reddit
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

 4. 4 Ausztrál hősök egy fárasztó műszak után.


 5. 5 Ha ezt a felvételt megnézed, megérted, hogy miért nem tudják eloltani a tüzet a tűzoltók.


 6. 6 Egy megégett és kiszáradt kenguru ápolása.


 7. 7 Az emberek az autójukból kiszállva rohannak, hogy megmentsék az út szélén észrevett, bajba jutott állatokat.


 8. 8 Szürreális fotó az ausztrál bozóttűzről.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

39 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!39 comments

 • Szia, guest
 • Haldoklik a Föld és vele együtt fog pusztulni az emberiség is. Ha jobban bele gondolok félelem , harag , kavarognak az érzelmeim. Annyian tehetnének ellene....törvények vàltoztatàsàval, az emberiség ha egy picit is vàltozna...rengeteg megoldàs lenne. Lehet vàltoztatnànk de màr késö lesz. Mi volt és mi lett❗️..... haldoklik a Föld emberek.... és mi csak nézzük. A sok szenvedést, az ahogyan kihalnak àllatfajok...csak nézzük...ök tényleg nem szàmítanak? Szàmomra nagyon is igen. De sajnos kevés aki ezt mondhatja. Vilàgszerte a sok erőszak és lehetne sorolni gondolkodàs nélkül tovàbb...sajnos ennyire sok rossz van. Maga az emberiség...miért mi? Egy faj aki el van làtva mindennel- ezt értem az értelemre stb.... pont mi vagyunk azok akik önmagukat fogja el pusztutani.....
 • A Föld gyógyítja magát! Mindig is ezt tette, sajnos ez nagy veszteséggel jár...de az igazi parazitákat nem tudja kiírtani az embert...sajnálom az ott élő állatok millióit, hogy a pusztulás vár rájuk 😢
  • Pusztán politika az egész....Köszönjük a kikiáltott vezetőknek,akik valójában láthatjuk,hogy elmebetegségben szenvednek.Józan eszű ember megvéd minden Isten alkotta teremtményt.
 • A Francia régi templomot azonnal újjá kellett építeni, az egész világ adakozott, most hol vannak a Francia és többi tűzoltó repülők helikopterek stb, hogy oltsák a tüzeket? Itt nem csak épületről van szó, hanem emberek állatok milliói veszélybe, és halhatnak ki? Ez nem vonza a segítőket csak egy vacak épület?
 • Azzal hogy mindenki csak osztogatja ezeket a képeket,attól ott nem lesz jobb nekik.Igazából ez meg van írva.A biblia végefelé található.Csak el kell olvasni.Hátborzongató.Minden valós,amit ott leírtak.TűzvészVízSárga veszedelem (migránsok)
 • Szörnyűség, borzalom, ekkora pusztítás amit a tűz végez!!! Nincsenek szavak!! Bárcsak minél előbb meg tudják fékezni! Vagy történjen vakami csoda,hogy megmeneküljön az ország és az erdő!!🙏😢❤️
 • Jajj, nemár, mi meg élvezzük a jó életet itt Európában, mikor Ausztráliában meg szenved mindenki a szegénység, meg a rossz körülmények között.... 😢😭😣😪😥🤬
   • Jellemző. Tudod, mindig van figyelmeztetés hogy ébredj fel. De mivel az ember nem tanu mindig jön az isteni igazság szolgáltatás. És ha ő elkezd pofozni abba belerokkansz. Ilyenkor jön az hogy nincs Isten mert miért hagyta ezt. Ohh, de van. Különben nem kapnál olyan keresztet ami maga alá temet a lelked sötét dolgaiért. És nem kapnád meg a jutalmad amikor megküzdesz érte. Lehet hogy szívtelenül hangzik de mindig megkapod amit megérdemelsz. Ausztrália lépten nyomon elkezdett termőföldeket teremteni hogy mégtöbb embert ellássanak. Az állatokat meg a benszülötteket elkezdték mindenhova át telepítgetni. Hát ha már ennyire kell nekik a hely, megkapják. Nem marad semmi, mindent elpusztít a megállíthatatlan pokol. Különben már megtudták volna akadályozni hogy terjedjen. De hiába oltják, mégjobban égni kezd. Minek nevezed ezt ha nem jogos igazság tételnek? Nem tanultál? Közdöttél a természet ellen? Tessék akkor kiírtok mindent és egyedül maradhatsz magadban. És persze nézz bele a tükörbe, ha tudsz.
 • ...ha kevés a Tűzoltó...OTT a Hadsereg..az ENSZ..a Nagy Hatalmak..és Óriás szállító gépekkel..legyen 100...És folyamatos locsolás "szőnyeg BOMBÁZÁS...elzárni,hogy terjedjen...igy ..EMBER és ÁLLAT...Túlélné...!!...Meddig VÁRNAK...MÉG...!!
  • nem tudom, hogy miért írsz így, de 1. a leírt szervezetek is segítenek 2. a hatalmas lángokat nem könnyű eloltani 3. Magyarországnyi területet nem lehet 'elzárni'.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.