HIRDETÉS BEZÁRÁS

Will Smith és Jada szokatlan szerelmi története, akik 25 éve vannak együtt

  Will Smith és Jada Pinkett Smith kapcsolata az egyik legrégebb óta tartó Hollywoodban. A pár már több mint 25 éve házas, igaz, kapcsolatuk korántsem hétköznapi. Több mint két évtizednyi együttlét után Smithék elárulták, hogy a házasságuk teljesen nyitott, ami azt jelenti, hogy bár házasok és együtt vannak, közben más emberekkel is randevúznak. Ennek ellenére még mindig szerelmesek egymásba.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk nektek Will Smith és Jada Pinkett Smith cseppet sem hétköznapi kapcsolatát, amit közelebbről is tanulmányozni kell ahhoz, hogy meg tudja érteni az ember.

  Will és Jada 1990-ben találkoztak először.

  Will Smith és Jada 12

  Will Smith és Jada Pinkett 1990 -ben ismerkedett meg, amikor Will 22 éves, Jada pedig 19 volt. Will főszerepet kapott a Kaliforniába jöttem című sitcomban, és a fiatal színésznő épp meghallgatásra jelentkezett a barátnője szerepére. Sajnos Jada a magassága miatt nem kapta meg végül a szerepet, mivel Will sokkal magasabb nála.

  Ahogy Will később elmondta, szerelem volt első látásra. De akkoriban még csak barátok voltak.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  5 évvel később randevúzni kezdtek.

  Will Smith és Jada 13

  5 évvel az első találkozásuk után Will és Jada randevúzni kezdtek. Ekkor a színész elvált első feleségétől, Sheree Zampinótól, akinek 1992-ben fia is született Smithtől, akit Trey névre kereszteltek (a bal oldali képen). Bár Will sosem gondolta, hogy egyszer el fog válni első feleségétől, miután találkozott Jadával, rájött, hogy Sheree nem az a személy, akivel együtt kellene lennie.

  A pár 1997-ben házasodott össze.

  Will Smith és Jada 14

  Egy évvel a randevú után Will és Jada eljegyezték egymást, de a részletekről nem számoltak be. A házasság 1997-ben vált hivatalossá, de nem ment jól Jada számára. 3 hónapos terhes lévén, az esküvő borzalmasan sikerült, mivel Jada nagyon rosszul érezte magát. Akár hiszed, akár nem, Jada nem is akart férjhez menni, mert nem látta értelmét, viszont az anyukája ragaszkodott hozzá, hiszen szerette volna átélni a lánya esküvőjét.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  Willnek és Jadanak 2 közös gyermekük született.

  Will Smith és Jada 15

  1998-ban a párnak megszületett első fia, Jaden, majd 2000-ben megszületett lányuk, Willow. Később mindkét gyerek az apjuk mellett szerepelt a különböző filmekben. Jaden a szupersztár szülei nyomdokaiba lépett a színészet és az éneklés terén egyaránt, Willow pedig inkább a modellkedéssel és műsorvezetéssel foglalkozik.

  A pár bejelentette, hogy nyílt házasságban élnek.

  Will Smith és Jada 16

  Will elmondta, hogy bár kapcsolata feleségével hagyományosnak és monogámnak indult, de egy bizonyos ponton a pár „kissé nyomorultnak érezte magát”, és úgy döntöttek, hogy megváltoztatják a kapcsolatuk formuláját. Innentől kezdve a nagy nyilvánosság előtt gyakran tűntek fel más emberek oldalán, de ez nem jelentette azt, hogy elváltak – ez csak a kapcsolatuk egy új formája volt, bármennyire is szokatlannak tűnhet. Ez egy közös döntés volt, mivel mindkét fél a sok-sok együtt töltött év után úgy érezte, hogy „a házasság nem lehet börtön”.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Egy ideig Jada egy másik férfival járt.

  Will Smith és Jada 17

  2020-ban Jada megerősítette a pletykákat, miszerint kapcsolatban áll August Alsina amerikai zenésszel. Jada elmondta, hogy körülbelül 4,5 éve kezdődött a viszonya a zenésszel, akkoriban, amikor ő és Smith egy időre szakítottak.

  „Csak jól akartam érezni magam, olyan régen éreztem magam jól” – mesélte Jada az énekessel közös kapcsolatáról. De a románcuk átmeneti volt, és Jada hamarosan rájött: „Csak magadban találhatod meg a boldogságot.”

  Nyitott házasságuk ellenére továbbra is szerelmesek egymásba.

  Will Smith és Jada 18

  Nyitott kapcsolatuk ellenére továbbra is ők a fő emberek egymás életében. A pár a kapcsolatukat nem házasságnak, hanem élettársi kapcsolatnak nevezi. „Semmi olyan sem történhet, hogy ne legyünk ott egymásnak és ne szeressük egymást” – mondta egyszer Will. Ahogy mindketten állítják: „Együtt hajtunk, együtt halunk”, szívből reméljük, hogy boldogok és hogy ez a kötelék soha nem szakad meg közöttük!

  Mit gondolsz Will és Jada nyitott házasságáról? Szerinted tényleg működhet így egy kapcsolat?

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.