HIRDETÉS BEZÁRÁS

Színészek, akik bevallották, hogy soha nem lesz gyerekük, és azt is elmagyarázták, hogy miért

Nem minden sztár tartja jó ötletnek a gyerekvállalást.

  Hollywood tele van csillogással, glamúrral, és persze…gyerekekkel. A sztárok sokszor mutatják be a tökéletes családjukat a paparazzóknak, de vajon mi a helyzet azokkal a hírességekkel, akiknek nem céljuk a gyerekvállalás?

  HIRDETÉS

  Ebben a cikkben 7 olyan világhírű sztárt mutatunk be, akik nem terveznek családalapítást.

  Keanu Reeves

  Gyerektelen sztárok 016

  Sok filmszerető ismeri Keanu Reeves történetét, aki hatalmas hírnévre tett szert, miközben sokaknak Hollywood legszomorúbb színészeként maradt meg. Keanu-nak van egy húga, aki rákos lett, és Reeves hosszú ideig ápolta őt, és mindent megtett a gyógyulásáért. Végül együtt legyőzték a betegséget. Azonban Keanu-nak nem sikerült boldognak maradnia a barátnőjével, aki gyermeket várt tőle. Ő és Jennifer Syme kislányt vártak, de a terhesség nyolcadik hónapjában a kislányuk meghalt. Két évvel később Jennifer is elhunyt egy balesetben.

  Ezután Keanu hosszú ideig egyedül volt, amíg meg nem ismerkedett Alexandra Grant-tel, de közös gyermeket nem terveznek. Keanu bevallotta, hogy már túl késő ehhez, hiszen 52 éves.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Helen Mirren

  Gyerektelen sztárok 015

  Helen Mirren már a hatvanas években elkezdte a karrierjét, és azóta olyan filmekben szerepelt, mint a „A királynő”, „A hazug”, „Caligula” és a „RED”. Kellemes lenne Helen Mirrent a vörös szőnyegen a gyermekével látni, de ez nem adatott meg neki. Helen elmondta, hogy soha nem akart gyereket, mert nem érezte magában az anyai ösztönt. Ugyanakkor elmondta, hogy valójában szereti a gyerekeket és a családját, de örül, hogy neki személy szerint nincsenek gyerekei.

  Jared Leto

  Gyerektelen sztárok 014

  Jared Leto már 50 éves, és ezt figyelembe véve elámulhatunk a külsején. Ilyen genetikát nem szabad csak úgy elpazarolni, de Jared úgy döntött, hogy nem osztja meg senkivel. Soha nem volt házas, de színészi karrierje során bőven volt barátnője – Scarlett Johansson, Ashley Olsen, Lindsay Lohan, Paris Hilton és mások. Egyikük sem tudta Jaredot hosszabb időre magához láncolni, nemhogy családot alapítani vele. Leto bevallotta, hogy a gyerekvállalás nagy felelősség, amire nem áll készen, és ráadásul sok olyan dolog van, amiről gondoskodnia kell.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Jon Hamm

  Gyerektelen sztárok 013

  Jon Hamm egy másik figyelemre méltó színész, akinek nincsenek gyerekei. Leginkább a „Mad Men – Reklámőrültek” című sorozatból, valamint a „Nyomd, bébi, nyomd”, a „Need for Speed”, a „Tolvajok városa” és a „Kémek a szomszédban” című filmekből ismert. 18 évig járt Jennifer Westfeldt színésznővel, de ez idő alatt nem vállaltak gyereket. Valószínűleg egyetértettek a gyerekvállalás kérdésében, mert 18 évig együtt élni anélkül, hogy egy ilyen fontos kérdésben ne lennének egy véleményen, szinte lehetetlen. Jon jelenleg 51 éves, és valószínűleg nem lesznek gyerekei, főleg miután kijelentette, hogy szörnyű apa lenne. 2012-ben elmondta, hogy látja a gyerekes barátait, és csodálkozik, hogy hogyan tudnak reggel 6-kor munkába menni.

  Leonardo DiCaprio

  Gyerektelen sztárok 012

  Leonardo DiCaprio nemcsak a filmszerepeivel, de a gyerekvállalással kapcsolatos véleményével is meglepi rajongóit. Amikor DiCapriót megkérdezték, hogy akar-e gyereket, egyértelműen kijelentette, hogy nem látja értelmét új életet hozni a világra, utalva arra, hogy a bolygó jelenleg nem a legjobb állapotban van, a világ pedig szétszakad. Ezért talán egoista lenne csak azért gyereket vállalni, mert a társadalom elvárja, de nem feltétlenül jó a gyereknek, akinek egy olyan világban kell majd élnie, ahol az élet már nem felhőtlen. Ugyanakkor DiCaprio megjegyezte, hogy a gyerekvállalással kapcsolatos döntése még változhat, így ha meggondolja magát, a rajongók kis Leonardókat is láthatnak majd. Főleg, hogy DiCapriónak már 5 éve van állandó partnere, így van remény.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Jennifer Lawrence

  Gyerektelen sztárok 011

  Jennifer Lawrence nem feltétlenül illik ebbe a témába, de a példája talán megnyugtathatja azokat a rajongókat, akik attól tartanak, hogy soha nem látják kedvencüket apa vagy anya szerepben.

  Jennifer 2017-ben bevallotta, hogy 21 évesen nagyon szeretett volna gyereket, de az idő múlásával a hozzáállása megváltozott. Anyai ösztöne évről évre gyengült, és ez Jennifert is eléggé aggasztotta.

  Négy évvel később kiderült, hogy a színésznő terhes, 2022-ben pedig gyermeket szült.

  Miley Cyrus

  Gyerektelen sztárok 010

  Miley Cyrus a gyerekvállaláshoz való hozzáállása hasonlít Leonardo DiCaprioéhoz. Miley azt mondja, hogy egyáltalán nem akar életet adni egy olyan gyermeknek, aki egy éghajlati katasztrófák sújtotta bolygón fog élni. Cyrus hozzátette, hogy ha biztos lesz benne, hogy a gyermeke egy olyan Földön fog élni, ahol a halak még vígan úszkálnak a vízben, akkor talán meggondolja magát.

  Neked mi a véleményed a hírességek hozzáállásáról?

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.