HIRDETÉS BEZÁRÁS
Sztárok és celebek

Pierce Brosnan válaszolt a trolloknak, akik kritizálták a felesége súlyát, és elmesélte, hogy mi az igaz szerelem

  A társadalom sztereotípiái és előítéletei a hírességeket sem kímélik. Legutóbb Pierce Brosnan szeretett feleségére, Keely Shaye Smith-re sújtottak le a tapintatlan internetezők. A kétgyermekes édesanyát a közösségi oldal bejegyzésében szégyenítették meg a trollok. Nem sokkal később a posztot törölték, de Brosnan a felesége védelmére kelt, és valódi hőssé vált.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál lenyűgözött minket Pierce Brosnan kiállása, aki hosszú évek után is úgy bánik a feleségével, mint egy királynővel.

  Pierce és Keely több mint 20 éve élnek boldog házasságban.

  Az egykori James Bond (1995), Pierce Brosnan 2001 óta él boldog házasságban Keely Shaye Smith-szel. Pierce akkor ismerte meg Keelyt, amikor elveszítette első feleségét. Korábbi felesége, az ausztrál színésznő, Cassandra Harris petefészekrákban hunyt el. Kelly-vel azóta több mint 20 éve házasok, és ebben még nincs benne az a 7 év, amit randevúzással töltöttek. 2001-ben házasodtak össze, távol a nyilvánosságtól, Brosnan pedig azóta is fülig szerelmes. Nemrég ismét bebizonyította, hogy mennyire.

  Egy Facebook-troll bírálta Keely súlyát.

  Az internetes troll egy régi képet posztot Pierce-ről és a feleségéről, amint a tengerparton pózolnak, illetve egy nemrég készült fotót, mely rávilágít a testükben bekövetkezett változásokra. Annak ellenére, hogy a posztot később törölték, Pierce a felesége védelmére kelt a nyilvánosság előtt.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Pierce Brosnan így válaszolt: ,,Nagyon szeretem a testének minden centiméterét.”

  Pierce elmondta, hogy szóba került már korábban egy esetleges zsírleszívó műtét a kedvesénél, de lebeszélte róla kedvesét, mondván: ,,Nagyon szeretem a testének minden centiméterét. Ő a legszebb nő a szememben.” Brosnan elmondta, hogy a személyisége miatt szeretett bele a kedvesébe, a szeretete pedig csak még tovább erősödött a két közös gyermekük nevelése közben. Pierce büszke a feleségére, és azt mondta: ,,Mindig arra törekszem, hogy méltó legyek a szerelmére.”

  Nem ez volt az első alkalom, hogy Pierce Brosnan nyilvánosan mutatta ki a felesége iránti szerelmét.

  Nem ez volt az első alkalom, hogy az egyébként a magánéletét a nyilvánosságtól távol élő Brosnan kimutatta a felesége iránti szerelmét. Huszadik évfordulójuk alkalmával egy szerelmes üzenetet osztott meg: ,,A szerelmem örökké növekszik irántad.” Keely így válaszolt: ,,Köszönöm a szereted és a barátságod. Az egész világ szebb veled!” – ez is jól mutatja, hogy milyen egyedi a kapcsolatuk.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Egy másik évforduló alkalmával az Instagram fiókjára feltöltött „akkor és most” képpel emlékezett meg Brosnan a szerelmükről, mely évről-évre egyre erősebb, és elmondta, mennyire reméli, hogy az egész életüket ebben a meseszerű szerelemben élhetik le.

  Pierce Brosnan számára a nehéz gyermekkora miatt szent dolog a szerelem.

  Keely iránti szeretetének egyik alappillére a gyermekkorában kapott rossz nevelésből és az apafigura hiányából fakadhat. Ez késztette ugyanis arra a színészt, hogy mindennél jobban értékelje az apaságot és a párkapcsolatokat. Brosnan tehát egy kiváló példa mindazok számára, akik nehéz gyerekkoron vannak túl: minden nehézség ellenére csak mi döntünk arról, hogy milyen emberek leszünk, amikor felnövünk.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.