HIRDETÉS BEZÁRÁS
Sztárok és celebek

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet 24 éve elválaszthatatlanok, a barátságukat mindannyian megirigyelhetjük

  Hollywoodban általában a szerelmek és a barátságok meglehetősen rövid életűek, de Leonardo DiCaprio és Kate Winslet esetében nem így volt. Idestova 24 éve ápolnak kivételes kapcsolatot egymással, és nagyon úgy tűnik, hogy ez a barátság már sosem ér majd véget.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál régóta csodáljuk ezt a nagyon szerethető párost, ezért úgy döntöttük, hogy megmutatjuk nektek, miként is kezdődött a Kate és Leo közötti barátság, illetve, hogyan alakult mostanáig.

  Leonardo DiCaprio és Kate Winslet 1996-ban találkoztak először, a Titanic forgatásán. A színészek ekkor 21 és 22 évesek voltak. A pár annyira hitelesen játszott a képernyőn, hogy nem meglepő módon valódi romantikus pletykák is szárnyra kaptak velük kapcsolatban. Winslet többször is elismerte, hogy a forgatás során Leo segített neki küzdeni az alacsony önértékelése ellen. Érdekes, hogy első közös jelenetük épp a meztelen portrés rész volt a filmben.

  Leonardo DiCaprio és Kate Winslet

  Amikor a színésznő megtudta, hogy meztelenül kell majd megjelennie Leonardo előtt, radikális döntést hozott: a meztelen testére esőkabátot húzva jelent meg Leo előtt a forgatási szünetekben, hogy ezzel is felkészüljön, és kevésbé legyen majd számára zavarba ejtő a későbbi, meztelen jelenet. A páros máig szereti felidézni a Titanic forgatásán történt közös emlékeket, mindig jót nevetnek, amikor arról kérdezik őket.

  Leonardo DiCaprio és Kate Winslet élete

  A Titanic után erős barátságot alakítottak ki, és mint azt a színészek állítják: soha nem volt köztük romantikus kapcsolat. Második közös szerepük a 2008-as „A szabadság útjai” című filmben volt. Ebben Kate és Leo házastársakat játszottak. A film rendezője Kate akkori férje, Sam Mendes volt.

  Leonardo DiCaprio és Kate Winslet film

  A forgatás után Leo egy gravírozott gyűrűt adott Kate-nek, ám a rajta lévő feliratot soha nem árulták el senkinek. A szabadság útjai című filmben mutatott szerepéért a színésznő Golden Globe-díjat nyert. A díj átvétele után megható beszédet tartott, melyben a férje rendezői tehetségét, és Leo-t is méltatta. Érdekesség, hogy amikor kiderült, hogy Kate a győztes, először Leo-t ölelte meg, és csak utána a férjét.

  Leonardo DiCaprio és Kate Winslet Golden Globe

  A két sztár első találkozása óta Kate életében sok kellemetlen esemény történt. Például a színésznő már kétszer volt házas, és mindannyiszor nehéz válásokon ment keresztül. Kapcsolataiból két gyermek is született, akiknek a nevelését nehéz volt összekapcsolni a forgalmas életével. Ekkor ismét Leo sietett a segítségére, aki segített Winsletnek a gyerekekkel.

  https://www.instagram.com/p/BQBS93yDVVb/?utm_source=ig_embed

  2012 decemberében Kate feleségül ment Ned Rocknroll-hoz, és Leo kísérte őt oltárhoz. Leo egyébként sosem volt még házas. Néhány évvel később Kate édesanyja rákban hunyt el, és ahogy a színésznő is felidézte, ekkor ismét Leo mentette őt meg az összetöréstől.

  https://www.instagram.com/p/BE4TuAhDSBB/?utm_source=ig_embed

  2016-ban sok színész bojkottálta az Oscar-díj átadást a fekete színészeket megkülönböztető nyilatkozatok miatt. Ugyanebben az évben Leonardo DiCaprio-t Oscar-ra jelölték „A visszatérő” című filmben mutatott alakítása miatt. Kate ezért úgy döntött, hogy minden lehetséges eszközzel támogatja barátját, hogy végül az ő kezébe kerüljön majd a díj. Így is lett.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Leonardo DiCaprio és Kate Winslet Oscar

  Leonardo DiCaprio és Kate Winslet Oscar2

  Az évek során a két Oscar-díjas színész barátsága csak egyre erősebb és erősebb lett. Kate az egyik interjújában elmondta, hogy csak azért sikerült fenntartaniuk ezt a kapcsolatot, mert „soha nem szerettek egymásba, és még csak nem is flörtöltek”. Leo elismerte, hogy mindig örömmel dolgozik együtt Kate-tel: „Olyanok vagyunk, mint egy összetett mechanizmus, aminek minden egyes része támogatja a másikat, hogy végül működőképes legyen a szerkezet” – nyilatkozta Leo.

  https://www.instagram.com/p/BjTyZC1AX1P/?utm_source=ig_embed

  Te elhiszed, hogy soha nem volt semmilyen szerelmi szikra a két színész között?

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

9 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Szerintem ez a szerencsétlen nő azóta is szerelmes leóba, ez ordít róla. Csak hát a pasas egyrészt meleg, másrészt csak modellcsajokkal mutatkozik. Elég keserves lehet ez kate számára.
   • Drágám, az emberek 90-ánál okosabb vagyok. Te vagy egy ostoba, éjsötét, nyomorult agyhalott patkány vagy.
   • Igen teljesen megmutatkozik hogy milyen okos vagy! Így nyílvánul meg egy olyan aki az emberek 90%-nál okosabb.. Gratulálok 👌☺️
   • Igen teljesen megmutatkozik hogy milyen okos vagy! Így nyílvánul meg egy olyan aki az emberek 90%-nál okosabb.. Gratulálok 👌☺️
   • Sajnálom, azzal nem tudok mit tenni, hogy egy kő alatt éltél eddig. Elég sok helyen lehet erről olvasni, és valószínű, hogy igaz is.
  • Na az ilyen se lát se hall, de minden (ál)hírnek bedőlő, gondolkodni nem tudó, meg nem hallgatja a másikat és a stílusa miatt az anyja helyében inkább kitagadnám "emberek" miatt van annyi probléma a világban. Remélem nem lesz kölyköd, hogy örökölhesse :)

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.