HIRDETÉS
Sztárok és celebek

8 sztár-pár, akik videoklip készítés közben szerettek egymásba

  Vannak emberek, akik nemcsak egyszerűen beteljesítik azt az álmukat, hogy személyesen is találkoznak kedvenc énekesükkel, de például a közös videoklip-forgatáson egyben új szerelem is gyullad kettőjük között. Ez néha persze csak pillanatnyi fellángolás, de olyanok is vannak, akik egészen a családalapításig jutottak.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most bemutatjuk nektek kedvenc sztárjaink furcsa és kiszámíthatatlan szerelmi történeteit, melyek a különböző videoklip-forgatásokon estek meg, és amelyek ismét bizonyítják, hogy a szerelem bizony teljesen kiszámíthatatlan.

  1. 8 Shakira és Piqué

   64934e5d119579f25051b1de28

   A híres pár a 2010-es labdarúgó világbajnokság hivatalos zenéjének, a Waka Waka (This Time For Africa) című szám videoklipjének forgatásán találkozott. Gerard Piqué nagyon kedvelte Shakira-t, ezért úgy döntött, hogy bepróbálkozik nála a forgatás közben. Azóta is együtt vannak, és már két fiuk is született.

  2. 7 Britney Spears és Sam Asghari

   1a4194563b82c0aac65c757e74

   Britney Spears és Sam Asghari első találkozása kissé kínos volt a táncos fiú számára, mivel a Slumber Party videoklipjének a forgatási szünetében az énekesnő felkereste őt, hogy személyesen is bemutatkozzon, de Sam Asghari olyan ideges volt, hogy inkább úgy tett, mintha nem ismerné őt. Britney Spearst.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 6 Colson Baker és Megan Fox

   a3e2f45bbb9fb43f870b5c0237

   A repper Colson Baker és a színésznő, Megan Fox a pletykák szerint azután kerültek közelebbi kapcsolatba, miután a Bloody Valentine című dal videoklipjének forgatása közben érezhető szikra volt közöttük. Ez a szikra pedig elég volt ahhoz, hogy Megan egy új kapcsolatba bonyolódjon nem sokkal azután, hogy elvált előző férjétől, Austin Green-től.

  4. 5 Justin Bieber és Jasmine Villegas

   9fac455d9eb00fd710a89ba940

   Justin Bieber és Jasmine Villegas még a Baby című szám videójának forgatása közben találkoztak, és mint utólag kiderült, egy ideig együtt is voltak. Kapcsolatuk egy ideig titokban maradt, majd pár hónappal később úgy döntöttek, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalják azt, ez azonban valószínűleg nem volt a legjobb ötlet, a pár ugyanis néhány hónappal később szakított.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.