HIRDETÉS BEZÁRÁS
Sztárok és celebek

8 híres apuka elmesélte azokat az értékes leckéket, amiket a lányuk neveléséből tanultak

  Tanulmányok azt mutatják, hogy az egészséges apa-lánya kapcsolat közvetlen hatással van a lány önbecsülésére és tanulmányi eredményeire. Bár ez olykor bonyolult és macerás, elvégre, egy apa soha nem élte még az életet női szemszögből, el kell ismerni, hogy mindig lenyűgöző látni, amikor az édesapák megpróbálnak egy „idős lánytestvér” szerepben gondoskodni a kislányukról és szórakoztatni őt.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál hiszünk abba, hogy az apa-lánya kötelék egy olyan kincs, amit állandóan ünnepelni kell. Íme néhány híres apa, aki a világ legboldogabb embere lett, miután kislánya született.

  1. 8 Will Smith

   a3e25359529035ff2b48a76248

   Szigorú apa mellett nőtt fel, ezért Will hozzászokott ahhoz, hogy a sikert csak rendkívüli fegyelemmel és kemény munkával lehet elérni. Amikor egyetlen lánya, Willow úgy döntött, hogy lemondja a zenei turnéját, Will feldühödött és hatalmas apa-lánya vita kerekedett. A dolog odáig fajult, hogy a lány, tiltakozásképpen apja ellen, kopaszra borotválta a fejét. Ez ébresztő volt Will számára, aki rájött, hogy ha túlságosan szigorú a gyerekeivel, akkor csak elűzi őket. A színész bevallotta: ,,Megvilágosodtam és rájöttem, hogy nagyon meg fog utálni a lányom, ha továbbra is rákényszerítem a kívánságaimat és az elvárásaimat az életére."

  2. 7 Dwayne Johnson

   38d17a5c7a93d21b66ad3ad716

   A Szikla nem is lehetne már ennél büszkébb, hiszen 3 lány édesapja. Apák napján a közösségi oldalán elárulta: ,,Minden apuka kisfiút akar, de minden apukának szüksége van egy kislányra." Majd így folytatta: ,,Minden lányom csak még tökéletesebbé tette az életemet."

   A hollywoodi sztár soha nem hagy ki egyetlen lehetőséget sem, hogy kifejezze a lányainak, mennyire szereti őket. Második lánya negyedik születésnapján a színész a következő kedves szavakat üzente neki: ,,Szavamat adom, hogy életem végéig szeretni foglak és törődni fogok veled."

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 6 Mark Wahlberg

   45f61b543d97ef7abb137393e0

   Amikor az 50 éves Wahlbergre gondolunk, először az akciószerepei és a kemény személyiség jut eszünkbe, de úgy tűnik, odahaza a színész egy lágyszívű apuka, aki még egy hosszú nap után is szán időt arra, hogy együtt szórakozzon a 12 éves kislányával, és például kifesse a körmeit.

  4. 5 Tim McGraw

   bed09e59948c6e4772fa262e90

   A country zene szupersztárjának 3 lánya van, és egyetlen fia sincs, ám mégis úgy tűnik, nagyon boldog így.

   Az énekes egy interjúban elmondta, hogy egy nőkkel teli házban él, és ez jobb emberré tette őt. Sokszor másként látják a dolgokat, de folyamatosan tanul és fejlődik, hogy még jobb apa és még jobb férfi legyen.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.