HIRDETÉS BEZÁRÁS
Sztárok és celebek

17 érdekes tény a sztárokról, amit még a legnagyobb rajongóik sem mindig ismernek

A legnépszerűbb sztárok és hírességek fényűző életét az egész világ nyomon követi, ám csak egy vérbeli rajongó ismer róluk minden apró részletet. Akadnak azonban olyan izgalmas érdekességek is velük kapcsolatban, melyekkel sokszor még a legnagyobb rajongók sincsenek tisztában.

  HIRDETÉS

  Az alábbi listán 17 ilyen meglepő tényt gyűjtöttünk most össze, melyekről valószínűleg még Te sem hallottál korábban.

  1. 1 Christopher Walken régen oroszlánidomárként dolgozott.


  2. 2 Denzel Washington kisujja egy régi baseball-sérülés miatt (amivel sosem ment aztán orvoshoz) 45 fokban eláll.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Katy Perry “I Kissed a Girl” című 2008-as gigaslágerét Scarlett Johansson-ihlette, akit egy magazinborítón látott annak idején, és akinek a szépsége lenyűgözte Katy-t.


  4. 4 Christopher Lee mindig is rajongott a heavy metal zenéért. Saját bandája is volt, amivel aztán egy albumot is kiadott, 88 éves korában.


  5. 5 Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvője bekerült a Guinness-rekordok könyvébe. Ez volt a valaha sugárzott legnépszerűbb élő közvetítés, melyet több, mint 2 milliárd ember nézett élőben szerte a világon.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Oprah Winfrey valódi neve Orpah Gail Winfrey. Az Oprah csak egy bibliai karakterről kapott második keresztnév, ami végül a műsorvezető nő védjegyévé vált.


   Oprah Winfrey valódi neve Orpah Gail Winfrey. Az Oprah csak egy bibliai karakterről kapott második keresztnév, ami végül a műsorvezető nő védjegyévé vált.

  7. 7 Benedict Cumberbatch-ot egyszer elrabolták Dél-Afrikában. 6 fegyveres bűnöző rabolta őt el még 2005-ben, ám pár nappal később egy út mellett kidobták őt és elengedték.

   bbc

  8. 8 Steve Buscemi tűzoltóként dolgozott a szeptember 11-ei terrortámadások idején. A színész karrierje előtt is tűzoltóként dolgozott, ezért mozgósították őt a támadások okozta rendkívüli állapotok idején.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 Robert Downey Jr. egy nem mindennapi születésnapi kártyát kapott Kínából. A kártyát 5339 kínai rajongója írta alá, mellyel Robert Downey Jr. a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült.


  10. 10 Dwayne Johnson a legtöbb rajongókkal készített szelfi okán került be a Guinness-rekordok könyvébe. A San Andreas film londoni premierjének idején 3 perc alatt 105 szelfit készített a rajongókkal.


  11. 11 Shakira a Facebook királynője. Hogy miért? Mert ő volt az első olyan ember a Földön, aki 100 millió lájkot kapott egyetlen bejegyzésére a Facebookon.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 Jason Statham eredeti foglalkozása búvár. Olyan jól ment neki az úszás, hogy 12 éves korában a brit nemzeti úszócsapat tagja volt, ahol számtalan díjat is nyert.


  13. 13 Sarah Jessica Parker a salemi boszorkányok leszármazottja. Sarah felmenője, Esther Elwell volt az utolsó vádlott a híres salemi boszorkányperekben.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 Gary Oldman (napjaink egyik legnépszerűbb brit színésze) olyan rossz színész volt annak idején, hogy nem nyert felvételt a brit filmművészeti akadémiára.


  15. 15 Walt Disney-t 59-szer jelölték Oscar-díjra, ami abszolút rekordnak számít. 26 díjat be is zsebelt ezek közül, ami szintén rekordnak számít.


  16. 16 Ben Affleck és Matt Damon rokonok. A két színész barátsága nem csak egyszerűen az általános iskola padjáig vezet vissza, de közös ősük is van, William Knowlton, aki a 17. században érkezett Amerikába.


  17. 17 Malajziában betiltották a Toyota egyik reklámját, melyben Brad Pitt volt a főszereplő. Erre azért volt szükség, mert a hivatalos megállapítás szerint Brad olyan jóképű volt a reklámban, hogy ez kisebbségi komplexumot okozott volna a malajziai lakosoknak.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

8 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Utolsóhoz:Brad Pitt soha senkinek nem okozhat komplexumot.Komplexus lesz az a szó, ami ide illik.
  • És ha már komplexus.. akkor nem kisebbségi, hanem kisebbrendűségi. ...de mindegy :D :D
 • 18,477
  Kiemelt felhasználóBeszélgetésindítóTizedik reakció
  Mindannyiunk ősei visszavezethetőek. És akkor biztos.vagyok benne, hogyha addig keresünk, kiderül, hogy az egyik ismerősünk a rokonunk. De kinek van erre ideje
 • 10,394
  20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
  Hát én sosem láttam jóképűnek Brad Pittet, de hát kinek mi :)
 • Igaz, soha nem voltam Brad Pitt-rajongó, de el sem tudtam volna képzelni róla, hogy bárkinek is komplexumot tud okozni - bár ugyanennyire meglepett volna, ha azt hallom róla, hogy tud komplexumot építeni :D

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.