HIRDETÉS BEZÁRÁS
Sztárok és celebek

14 híresség, akik munka nélkül is fényűző életet élhettek volna

Nekik nem volt olyan nehéz elindulni.

  Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, Sarah Jessica Parker és Céline Dion azon hírességek közé tartoznak, akik szegénységben nőttek fel, és csak hihetetlenül kemény munka árán sikerült megváltoztatniuk az életüket. A hírességek persze előszeretettel dobálóznak azzal a közhellyel, hogy mennyi akadályt kellett legyőzniük életük során, de nem árt ezt azért fenntartásokkal kezelni, hiszen sokan közülük eleve milliomos családba születtek.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most összegyűjtöttünk néhány hírességet, akik majdnem biztos, hogy csak azért választották azt a hivatást, amit, mert a családjuk révén örökölt hatalmas vagyon mellett hírnévre és csillogásra is vágytak.

  1 Taylor Swift

  Gazdag hírességek 023

  Taylor Swift egy gazdag pennsylvaniai családban született. Apja egy gazdag pénzügyi tanácsadó, a Swift Group vagyonkezelő csoport alapítója. Egyébként részben ő finanszírozta azt a lemezkiadót, amely Taylorral dolgozott még karrierje elején. Anyja pedig marketingigazgató volt, mielőtt háziasszony lett. Mindenesetre, bármi segítséget is kapott a karrierje elindításához, az biztos, hogy jól kifizetődött, mert a énekesnő ma a világ egyik leghíresebb női énekese, aki háromszor nyerte Grammy-díjat a legjobb albumért.

  2 Ed Sheeran

  Gazdag hírességek 022

  Bár Ed Sheeran mindig alázatosnak mutatkozott, valójában egy gazdag családból származik. Szülei a művészet területén dolgoznak: apja John Sheeran műalkotások konzervátora, anyja Imogen Sheeran ékszertervező. Van egy független művészeti tanácsadó cégük, amelynek neve Sheeran Lock. Hatalmas sikerének köszönhetően Ed Sheeran ma a világ legjobban fizetett művészei közé tartozik.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3 Ariana Grande

  Gazdag hírességek 021

  A pop hercegnőjének, Ariana Grande-nak sem igazán kellett megküzdenie az ismertségért. Anyja egy kommunikációs vállalat vezérigazgatója volt, apja pedig egy grafikai cég tulajdonosa. Szülei kapcsolatai segítették őt a zenei világba való belépésben. 2020-ban a Forbes rangsora szerint ő volt a világ legjobban fizetett amerikai énekesnője.

  4 Lady Gaga

  Gazdag hírességek 020

  Ha nem ismered a történetét, tudnod kell, hogy Lady Gaga nagyon dolgos szülők gyermeke volt. Ők nem voltak multimilliárdosok, de munkájuknak köszönhetően szép életet tudtak biztosítani gyermekeiknek. Valójában Joseph Germanotta, az énekesnő apja, egy olyan cég tulajdonosa volt, amely Wi-Fi-t telepített a szállodákba. Anyja Cynthia Louise vállalkozó volt. A család 2012-ben saját erőből nyitott egy éttermet New Yorkban, a nemzetközi sztár gyermekük segítsége nélkül.

  5 Jonah Hill

  Gazdag hírességek 019

  Jonah Hill egy kétség kívül tehetséges színész, de nem volt számára olyan nehéz a kezdet, mint jó néhány másik színésznek. Szülei egy jómódú Los Angeles-i negyedben laknak, mert megengedhetik maguknak. Valójában Sharon Lyn divatstylist, míg Richard Feldstein könyvelőként dolgozik, többek között a Guns N’ Roses együttesnek.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 Kristen Stewart

  Gazdag hírességek 018

  Kristen Stewart a legismertebb a családjából, és sokan azt gondolhatják, hogy egy középosztálybeli családból származik. Ez azonban teljesen téves, mivel a sztár szülei ismert emberek Hollywoodban: apja John Stewart rendezőasszisztens, anyja Jules Stewart rendező. Néhány évvel ezelőtt az énekesnő rajongói megtekinthették gyermekkori otthonát, amikor eladásra került, és a belső tér nem hagyott kétséget afelől, hogy milyen gazdagságban nőtt fel Kristen.

  7 Bradley Cooper

  Gazdag hírességek 017

  A híres Bradley Cooper jómódban nőtt fel, mivel apja, Charles Cooper, a Merrill Lynch brókere volt. Miután elvégezte a tekintélyes magániskolákat, belevetette magát a filmvilágba, de csak 2009-ben találkozott a sikerrel, amikor csatlakozott a Nem kellesz eléggé című film szereplőgárdájához. A színész ma világszerte ismert, és a világ legjobban fizetett színészek közé tartozik.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.