HIRDETÉS BEZÁRÁS
Sztárok és celebek

13 híres pár nagy korkülönbséggel, akiket úgy látszik, hogy egyáltalán nem zavar a korkülönbség

  Vannak, akik meglehetősen kritikusan állnak a nagy korkülönbséggel rendelkező párokhoz, és kételkednek abban, hogy a különböző generációkból származó embereknek tényleg harmonikus lehet a viszonyuk. Mások szerint azonban az életkor csak egy szám, és nem kell különösebben szem előtt tartani.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu mai gyűjteményében szereplő hírességek kétség kívül a második csoportba tartoznak, hiszen minden korkülönbség ellenére fülig szerelmesek a párjukba.

  1 Harry Styles és Olivia Wilde, 10 év korkülönbség

  Korkülönbség 14
  ©  
  oliviawilde / Instagram

  A színésznő Olivia Wilde 10 évvel idősebb a zenész barátjánál, Harry Styles-nál. Mivel kapcsolatuk egyre komolyabb szintre lép, a 28 éves Harry igyekszik barátkozni Olivia gyermekeivel.

  2 Alicia Vikander és Michael Fassbender, 11 év korkülönbség

  Michael Fassbender elmondása szerint 2014-ben, a Fény az óceán felett című film forgatása közben szeretett bele Alicia Vikanderbe. Egy szerelmespárt alakítottak a filmben, és hamarosan valósággá vált a képernyőn látott románc. A 33 éves színésznőnek és a 44 éves színésznek 2021-ben született meg az első gyermekük.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3 Kim Kardashian és Pete Davidson, 13 év korkülönbség

  Korkülönbség 15
  ©  
  Kimkardashian / Instagram

  Tavaly Kim Kardashian elvált a rapper Kanye West-től. Jelenleg a 41 éves Kardashian a 28 éves komikussal, Pete Davidsonnal jár .

  4 Paige Butcher és Eddie Murphy, 18 év korkülönbség

  Eddie Murphy 2012 óta áll kapcsolatban a modell Paige Butcher-rel. A színész 18 évvel idősebb a partnerénél, és már 2 gyermekük született.

  5 David Foster és Katharine McPhee, 35 év korkülönbség

  David Foster egy 72 éves zenei producer, aki 16 Grammy-díjat nyert. Felesége a 37 éves énekesnő és színésznő, Katharine McPhee.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 Brittany Lopez és Christian Slater, 18 év korkülönbség

  Brittany és Christian 2009-ben ismerkedtek meg. A színész akkor 39 éves volt, a lány pedig, aki azonnal elragadta őt, még csak 21. Hamarosan összeházasodtak, és 10 évvel később szülők lettek.

  7 Mick Jagger és Melanie Hamrick, 43 év korkülönbség

  A 78 éves rockzenésznek, Mick Jagger-nek már számtalan barátnője volt. A zenész azonban most mégis a 35 éves Melanie Hamrickkel jár. A pár egy 5 éves fiút nevel.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu