HIRDETÉS BEZÁRÁS
Sztárok és celebek

10 híresség elmagyarázta, miért döntött úgy, hogy gyermekmentesen éli le az életét

  A döntés, hogy vállalunk-e gyereket, egy nagyon intim, személyes döntés. A mindig reflektorfényben lévő női hírességeknek azonban együtt kell élniük azzal, hogy gyakran kérdezik meg őket arról, mikor tervezik a gyerekvállalást. Akadnak azonban olyan erős és független nők, akik a hírnevüket használják fel arra, hogy világgá kürtöljék, miért döntöttek úgy, hogy nem vállalnak gyereket.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál tiszteletben tartjuk mindenkinek a döntését, és a most következő nőket is csak csodálni tudjuk a bátorságukért és őszinteségükért, illetve azért, hogy képesek voltak így elmondani azt, hogy miért nem akarnak gyereket.

  10 Betty White

  Hírességek gyerek nélkül 016

  A legendás színésznőt, akit gyakran Amerika nagymamájának neveztek, a való életben még csak anyuka sem lett sosem. ,,Szeretem a gyerekeket” – mondta. ,,Az egyetlen probléma a gyerekekkel, hogy idővel felnőtt emberekké válnak és én jobban szeretem az állatokat, mint az embereket. Ez ennyire egyszerű.”

  9 Jennifer Aniston

  Hírességek gyerek nélkül 015

  A Jóbarátok sztárja egy nyílt levélben osztotta meg gondolatait a gyermektelenséggel kapcsolatban. ,,Nem kell házasoknak vagy anyáknak lennünk ahhoz, hogy teljes életet éljünk. Teljesen vagyunk a párunkkal vagy anélkül, ahogy a gyerekkel vagy anélkül” – írta. ,,Igen, lehet, hogy egyszer anya leszek, de nem törekszem az anyaságra csak azért, mert valamilyen szempontból hiányosnak érzem magam vagy az életem” tette hozzá.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8 Miley Cyrus

  Hírességek gyerek nélkül 017

  A színésznő és énekesnő nem érzi úgy, hogy meg kéne felelnie mások elvárásainak. ,,Azt várják tőlünk, hogy benépesítsük a bolygót. Ha nem akarsz gyereket, az emberek megvetnek téged” – mondta. Cyrus elárulta, hogy aktívan törődik a környezettel, és a döntése, miszerint nem vállal gyereken, részben erre alapszik: „Amíg nem érzem úgy, hogy a gyermekem egész életében úgy élhet, hogy halak úsznak a vízben, addig nem fogok új életet hozni erre a világra.”

  7 Sarah Paulson

  Hírességek gyerek nélkül 018

  A Ratched című sorozat sztárja úgy véli, hogy nehéz lenne számára egyszerre a színészetre és az anyaságra is koncentrálni. ,,Nem akarok egyikben sem csődöt mondani” mondja Paulson. ,,Nem akarok a gyerekemre nézni és azt mondani: Te vagy a legkülönlegesebb csoda, ami valaha történt velem, de egyben egy halálcsomó is a karrieremre. Anyámnak nehéz volt mindenhol ott lennie egyszerre, és gyakran nem tudott eljönni az iskolai színdarabjaimra és megélni velem a pillanatokat.” Bár a színésznő maga soha nem akart saját gyereket, a filmvásznon gyakran játszik szülőt.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 Tracee Ellis Ross

  Hírességek gyerek nélkül 019

  A díjnyertes színésznő azt mondja, hogy a nőkre nehezedő társadalmi nyomás hatalmas. ,,Nagyon érdekes dolog egy olyan 45 éves nőnek lenni, aki nem házas és nem is akar gyereket. Végiggondolva, mindig azt mondták nekem, hogy ez a két dolog a cél az életben, de most visszatekintek, és rá kell jönnöm, hogy ezek nélkül is teljes az életem” – mondta. A színésznő elismerte, hogy időbe telt, mire rájött, hogy az élete valójában az övé, és csak ő döntheti el, kivel és hogyan élje azt meg.

  5 Helen Mirren

  Hírességek gyerek nélkül 020

  Az Oscar-díjas színésznő azt mondja, hogy soha nem érezte úgy, hogy anyaság a sorsa. ,,Soha nem éreztem szükségét egy gyereknek. Mindig a munkámat helyeztem mindenki elé” – mondta. Azt azonban bevallja, hogy bizonyos filmek láttán kétségbe vonta ezen döntését: ,,Amikor megnéztem a Vásott szülők című filmet, körülbelül 20 percig zokogtam. Zokogtam a szülővé válás esélyének elvesztése miatt, és hogy én soha nem élhetem ezt át.”

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.