HIRDETÉS

24 alkalom, amikor az embereknek sikerült megcsinálniuk a lehetetlent

Mindannyian ismerünk olyan embert, akit még a legegyszerűbb munka elvégzésére sem lehet felkérni. Nem feltétlenül azért, mert inkompetens a feladathoz, sokkal inkább mert figyelmetlen, kapkod és egyszerűen nem érdekli, amit csinál.


HIRDETÉS

Az ilyen emberek munkája persze nem marad nyom nélkül: mindig látványos kudarchoz vezet. Épp úgy, mint cikkünk hősei esetében, akiknek csak egyetlen dolguk lett volna, de sikerült abban is látványosan felsülniük.

 1. 1 Csak egy esélye volt hibázni, és ki is használta.


 2. 2 Most már jobb, mint az új.


 3. 3 Ott valószínűleg szabadnapos volt az ablakokat tervező kolléga.


 4. 4 Szigorúan azoknak, akiket nem zavar, ha a nyakukba teszed a lábad.


 5. 5 Ne dobd ki a régi farmered: bármilyen lyukas és szakadt is, még mindig készíthetsz belőle egy, a modern divatnak megfelelő darabot.


 6. 6 Nem minden csináld magad ötlet jó: a régi babafejből készített éjjeli fény a gyerekednek például egyenesen traumát okozhat.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 7. 7 Nem igazán értette meg a McDrive lényegét.


 8. 8 Ő itt Ming, aki a világ legidősebb, 507 éves kagylója volt mindaddig, míg a tudósok meg nem ölték, miközben megpróbálták megmondani, hogy hány éves.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
13
7 hozzászólás, 13 pont

Szólj hozzá!

 • A Photoshop valójában egy rossz Mspaint képvágó funkció. Szerinted a redőnyben tégla van? Vagy be lehet falazni? Akkor még soha nem láttál redőnyt közelről. Ne legyél retardált. Gondolkozz! Alig tilos. 
 • Szerintem mögé falaztak és a redőnyön csak ki van ütve az a rész így látszik mögötte a tégla. Ugyanis maga a hát tényleg ott a településen a Dózsa György utcában, de a Google utolsó felvétele még 2012-es akkor viszont elég gazos volt minden ott, szóval könnyen lehet hogy azóta megvette valaki és hát így vágta be az ablakot.
 • A különböző ablakos társasházra magyarázat lehet, hogy kínában így adják át a lakásokat, és mindenki magának választ ablakot.
 • A photoshop az valóban az. Egy redőnyös ablakba ha belevágunk, adott esetben egy másik ablakot akkor annak széle nem téglatörmelékes.
 • hogy lehet az, hogy egy teljesen agyatlan embernek luxusautója van, én meg még egy rohadt trabantot se tudok venni magamnak?
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!