HIRDETÉS
ÉrdekesSzórakozás

21 furcsa dolog, amit a repülőtereken koboztak el az utasoktól

Egy repülőtérre érkezve általában mindannyian jól megválogatjuk a magunkkal vitt csomagjainkat, még arra is gondosan ügyelve például, hogy a megengedett határérték alatt legyen a kézipoggyászunkban tárolt folyadék. Legalábbis a legtöbben így csináljuk, ám akadnak olyanok, akik úgy tekintenek a repülőterek fokozott biztonsági előírásaira, mintha csak a bolhapiacra mennének vasárnap délelőtt. Ennek köszönhetően pedig a biztonsági szolgálatok emberei olykor egészen sokkoló furcsaságokkal találkoznak munka közben.
  1. 1 Ezt a házi készítésű ál-bombát a chicagói O’Hare nemzetközi repülőtér munkatársai foglalták le. Az ezt készítő férfi poénnak szánta, ám sem a biztonsági emberek, sem a helyszínre érkező tűzszerészek nem nevettek együtt a férfival.


     

  2. 2 Ezeket a kézigránátnak látszó szeszesitalokat a Newark Liberty Nemzetközi Repülőtéren találták egy utas kézipoggyászában. Valójában teljesen ártalmatlanok voltak: a férfi nászajándékba kapta őket a barátaitól.


     

  3. 3 Ezt a Rémálom az Elm utcában című film gonoszát, Freddy Krueger-t idéző kesztyűt az Atlantai Nemzetközi Repülőtér munkatársai foglalták le.


  4. 4 Ezt a régi, deaktivált töltetet egy utas poggyászában találták az Indiana állambeli Evansville repülőtéren. Kinek jut eszébe vajon repülőre ülni egy ilyennel?!


  5. 5 Számítógépházban csempészett piton - melyet a Miami Nemzetközi Repülőtér munkatársai szúrtak ki és foglaltak le.


  6. 6 A pennsylvaniai Erie Nemzetközi Repülőtér munkatársai egy macskát találtak az egyik utasuk bőröndjében - a férfi állította, hogy a macska a tudta nélkül mászott bele a táskájába. Ezt még akár el is tudnánk képzelni.


  7. 7 Ezt a pisztoly formájú bicskát a Denveri Nemzetközi Repülőtér munkatársai találták az egyik utas átmotozása közben. Nem a legokosabb dolog ilyennel repülőtérre menni.


  8. 8 Akár hiszitek, akár nem: ez egy pisztoly formájú zsebrádió. A Des Moines Nemzetközi Repülőtér munkatársai szúrták ki és kobozták el.


     

  9. 9 Ezt a fluoreszkáló nunchakut a San Antonio repülőtéren próbálta meg felvinni magával a gépre egy utas.


     

  10. 10 Ezt a sétabotnak álcázott kardot a Cleveland Hopkins Nemzetközi Repülőtéren foglalták le.


  11. 11 Egy fickó régi telefonnak álcázva próbált meg robbanószert felvinni magával a repülőgépre a Baltimore–Washington Nemzetközi Repülőtéren.


  12. 12 Bár a képen látható tárgy csak egy házilag készített elektromos kütyü volt, az átvizsgáló monitoron keresztül mégis bombának nézték a biztonsági szolgálat emberei, úgyhogy teljesen ki kellett üríteni miatta a Newark Liberty-i nemzetközi repülőteret.


  13. 13 A San Diego-i Nemzetközi Repülőtéren egy 3 millió voltos rúzsnak álcázott sokkolót foglaltak le az egyik utastól.


  14. 14 Ezt a rózsaszín gránát-formájú dinoszauruszt a Denveri Nemzetközi Repülőtér munkatársai foglalták le. Az is nagy kérdés persze, hogy miért csinál egyáltalán valaki ilyen játékot?!


  15. 15 A börtönben ennek a fickónak is lesz ideje elgondolkozni rajta, hogy miért nem jó ötlet megpróbálni koponyával díszített fejszét vinni egy repülőgépre a chicagói O’Hare nemzetközi repülőtéren.


     

  16. 16 Ezek a töltényeknek látszó dolgok valójában jégkocka-készítők, melyekkel pisztolygolyó formájú jeget készíthetünk az italainkba.


     

  17. 17 Ezt a Batman-bumeráng ihlette bokszert Baltimore–Washington Nemzetközi Repülőtér biztonsági szakemberei foglalták le.


  18. 18 Egy újabb hatástalanított robbanótöltet - ezt a Sacramento Nemzetközi Repülőtéren próbálta meg gépre vinni magával egy utas.


  19. 19 Valaki úgy gondolta, hogy a repüléstől való félelem leküzdése érdekében egy téglából készített repülőpajtit készít magának. Nem volt jó ötlet.


  20. 20 ,,Ez csak egy zseblámpa" - mondta az utas, de nem sikerült vele meghatnia a biztonsági szolgálat embereit.


  21. 21 Végezetül pedig: ezt a hatalmas ollót a Nashville-i Nemzetközi Repülőtér munkatársai találták az egyik utasuk kézipoggyászában. Merész próbálkozás, pláne annak tudatában, hogy még körömvágó ollót sem lehet felvinni egy gépre a kézipoggyászban.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

One comment -

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Én csak azt nem értem hogy ha összeszűkül a jégkockakeszítőnek a szája akkor hogy lehet kivenni belőle a jeget?🤔 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Ezek is érdekelhetnek

Nincs ilyen tartalom, de sebaj: ez egy remek lehetőség rá, hogy létrehozz egy ilyet.