21 alkalom, amikor maguk az emberek sem tudták, hogy mit csinálnak

Ha valami képes egy pillanat alatt zavarba hozni bennünket, akkor az a más emberek teljesen értelmetlen cselekedete. Ezek néha olyan elképesztő méreteket képesek ölteni, hogy szó szerint sokkolnak és a hatásukra teljesen újra kell gondolnunk az életünket. Elvégre, kinek jutna eszébe Lamborghinivel elindulni a legzordabb havazásban, vagy ki próbálna meg kerékcserét színlelni egy akkus fúró segítségével? A válasz egyszerű: cikkünk hősei.


HIRDETÉS

Az interneten szörfözve sok ostobaságot látunk nap mint nap, a most következő fotók mellett azonban nem tudtunk elmenni szó nélkül itt a Liked.hu-nál, úgyhogy összegyűjtöttük őket és belepakoltuk ebbe a cikkbe, hogy bebizonyítsuk, mennyire abszurd világban éljük az életünket…😏

 1. 1 Pontosan tudja, hogy mit csinál.


 2. 2 Ez történik, ha csak az agyunk 0%-át használjuk.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 ,,A gyermekem lenyelt egy pénzérmét, hogy megmutassa a kistestvérének, hogyan nyelte le véletlenül tegnap a SIM-kártya fedelének nyitóját.”


 4. 4 ,,Egy tökéletes reggelt ketchuppal meglocsolt banánnal kell kezdeni. És ne tegyél úgy, mintha nem láttál volna még gyümölcstálat. Mert ugye a paradicsom is gyümölcs...”


 5. 5 Nos, ez is egy módszer a túszejtés villámgyors hatástalanításának.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 Ki mondja meg neki?


 7. 7 Ebben a tajvani óvodában úgy döntöttek, hogy a gyerekek által elültetett növényeket a fotójukkal azonosítják, és ez elég bizarr hatást kelt.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
12
10 hozzászólás, 12 pont

Szólj hozzá!

10 comments

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
  • Pont ez a poénja a szövegnek, hogy sokan nem tudják, hogy a paradicsom gyümölcs. Azzal nincs nagy gond, ha valaki ezt nem tudja, az, hogy funkcionális analfabéta, az már inkább, de az, hogy az ilyenek javítják ki bátran a másikat, az már igazán nem jó dolog...
  • Nincs olyan botanikai fogalom hogy gyümölcs vagy zöldség. Kizárólag a megszokások alapján hívunk valamit gyümölcsnek vagy zöldségnek, tehát a vitának nem sok értelme van.
 • Gyümölcsnek általában az emberi fogyasztásra nyersen és frissen alkalmas terméseket és álterméseket tekintik. A köznyelv többnyire megszorítóbb értelmű, és csak a fás növényeken termő gyümölcsöt tekinti gyümölcsnek (az édes ízt is társítja), míg a tágabb definícióba beleférnek a dinnyék, de akár a frissen fogyasztott paradicsom is. A lágy szárú, egyéves növény frissen és nyersen fogyasztható terméseit, tehát innen nézve inkább gyümölcsnek, a termesztéstechnológia felől inkább zöldségnek szokás nevezni. (A gyakorlatias választóvonal leginkább az, hogy az adott kultúrkörben jellemzően inkább nyersen vagy főzve-sütve fogyasztják-e.)
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!