HIRDETÉS

15 pozitív hír azoknak, akik nagyon unják már a szörnyűbbnél-szörnyűbb híreket

A világ egy kedves és csodákkal teli hely, de nem mindig látunk tovább a mindennapi problémáknál, és a média sem segít nekünk ebben. Időnként azonban érdemes megállni, és látni, hogy milyen boldogság rejlik a legegyszerűbb dolgokban: egy idegen ember mosolyában, egy naplementében, vagy például egy gyermek ölelésében.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál meguntuk a lehangoló híreket, és összegyűjtöttünk inkább 15 olyan pozitív eseményt a közelmúltból, amik bizonyítják, hogy a világ sokkal jobb hely, mint amilyennek a híroldalak beállítják.

 1. 1 Taka csodával határos módon élt túl egy szörnyű lakástüzet, majd terápiás kutya lett belőle, és most égési sérüléseket szenvedett emberek gyógyulását segíti.


 2. 2 Két barát egy nap fogadalmat tett, hogy ha valamelyikük egyszer is lottót nyer majd, megosztják egymással. 28 évvel később az egyikük 22 millió dollárt nyert, és megosztotta a másikkal.


 3. 3 Az önkéntesek egy építkezésen találták ezt a haldokló lovat, amit a gazdája egyszerűen sorsára hagyott. Gondozásukba vették, majd ez történt az állattal.


 4. 4 Az ukrajnai Kharkiv város közelében az egyik család háza leégett. A szomszédok a segítségükre siettek és 6 nap alatt újat építettek nekik.


 5. 5 Rendőrségi szolgálatának első napján Max, a kutya segített megtalálni az eltűnt anyát és a kisbabáját. A kutyának köszönhetően egyiküknek sem esett bajuk.


 6. 6 A San Francisco-i Lenny Mogan művészetté változtatta a futást: olyan útvonalakat választ, ami a térképen nézve rajznak tűnik.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 7. 7 A cseljabinszki mentős, Evgeniy Kosovskih először hétvégente ingyen kezelte és ápolta a hajléktalanokat, majd létrehozta az "Another Medicine" nevű jótékonysági szervezetet, ahol most már önkéntesekkel közösen csinálja ezt.


 8. 8 Egy német diák elvesztette a kutyáját az ausztráliai nyaralás közben, de nem adta fel. 5 éven keresztül bújta az ausztrál elveszett állatokkal kapcsolatos fórumokat és oldalakat, míg végül megtalálta a barátját.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

SZÓLJ HOZZÁ!


Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.