15 ember, aki csodával határos módon bukkant rá a rég elveszett tárgyaira

Mindannyian hagytuk már el a pénztárcánkat, mobiltelefonunkat, vagy éppen a lakáskulcsunkat. Bármennyire is mélyen érint az elvesztésük, egy idő után felhagyunk a keresésükkel, és elfogadjuk a tényt, hogy immáron sosem fogjuk többet a kezünkbe venni őket. Az alábbi emberek is átélték mindezt, ám évek múltán, mikor már teljesen lemondtak az elveszejtett holmijukról, hirtelen előbukkantak a semmiből.


 1. 1 ,,Édesapám úgy 20 évvel ezelőtt az ausztriai Attersee-tónál halászott, amikor véletlenül kiejtette a kezéből a pénztárcát és elnyelte azt a víz. Sosem gondolta volna, hogy egyszer viszont látja még, de a napokban partra mosta a víz és valaki visszajuttatta azt az édesapámnak."


 2. 2 Ez a hölgy 1995-ben, kertészkedés közben veszítette el a jegygyűrűjét. 16 évvel később, egy répára szorulva bukkant rá ismét.

  pinterest

 3. 3 ,,A kutyusom két évvel ezelőtt hunyt el, ám élete utolsó napjaiban még elcsente tőlem a kedvenc játékomat, amit utána hónapokon át kerestem. Két év múltán a kertben sétálva bukkantam rá ismét, nem lehet szavakba önteni ezt az érzést..."


 4. 4 ,,Két hónapig kerestük a képen látható könyvsorozat 6. kötetét, mire végre leesett nekünk a tantusz..."


 5. 5 ,,A bátyám hónapokon át kereste a slusszkulcsát és gyakorlatilag az egész házat többször is átkutatta. El sem tudtuk képzelni, hogy hova tűnhetett el házon belül a kulcs, míg egyik nap rá döbbentünk, hogy a bátyám 2 éves fia állt a történtek mögött..."


 6. 6 A kocsiból kiszállva véletlenül kirántotta a telefonját, ami így a magas hóba pottyant. Hosszú heteken át kereste, és amikor már épp fel akarta adni a keresést, nem várt helyen bukkant elő a készülék, ráadásul jégbe fagyva. Az igazán durva, hogy a telefon még ezután is működött.


 7. 7 A nagyapa kikötötte egy fához a korcsolyáját az erdőben amikor kicsi volt, ám elfelejtette, hogy pontosan melyikhez. Akárhogy is kereste, nem találta és le is mondott róla végül. Hosszú-hosszú évekkel később mégiscsak rábukkant.


 8. 8 ,,Édesapám két évvel ezelőtt hagyta el az olvasó-szemüvegét, autószerelés közben. Ma megtaláltuk."


 9. 9 Ez a zongora éveken keresztül tartotta ,,fogságban" a gyerekek mindenhol keresett játékait, míg teljesen véletlenül rájuk nem bukkant a család.


 10. 10 Te is mindig elejted az autódban az aprópénzt?! Ő is. Ez a képen látható érmemennyiség 18 év munkája. Elképesztő!


 11. 11 Évekkel ezelőtt veszítette el a képen látható golflabdát, amit most egy fatörzsbe ágyazódva látott viszont.


 12. 12 Ezt a gyűrűt a számítógép monitorjának állványa ejtette fogságba, hosszú-hosszú évekre.


 13. 13 Éveken át gyűjtögettek, hogy vehessenek maguknak egy fémdetektort, amivel aztán megkereshetik a tengerparton elveszített jegygyűrűjüket. 4 órán át keresgéltek a detektorral, de a tervük végül is sikerült, megtalálták az elveszejtett gyűrűt!


 14. 14 ,,Édesanyám az egész házat átkutatta, hogy megtalálja a kedvenc fülbevalójának párját. Sehol nem találtuk, aztán hetekkel később furcsa kopogást hallottunk, amikor sétáltam a parkettán... Sosem láttam ilyen boldognak az édesanyámat azért, hogy cipővel mászkálok a házban..."


 15. 15 Végezetül pedig egy újabb eljegyzési gyűrű, ami egy répának köszönhetően került vissza a gazdájához. Úgy látszik, hogy ezek a répák szerencsét hoznak.


REAGÁLJ A TARTALOMRA EMOJIVAL!

30
Ez igen!
2
Nem tetszik!
8
Vicces
14
Imádnivaló
2
Meglepő
2
Szomorú
3
Bosszantó

SZÓLJ HOZZÁ!Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!