HIRDETÉS

15 ember, aki csodával határos módon bukkant rá a rég elveszett tárgyaira

Mindannyian hagytuk már el a pénztárcánkat, mobiltelefonunkat, vagy éppen a lakáskulcsunkat. Bármennyire is mélyen érint az elvesztésük, egy idő után felhagyunk a keresésükkel, és elfogadjuk a tényt, hogy immáron sosem fogjuk többet a kezünkbe venni őket.


HIRDETÉS

Az alábbi emberek is átélték mindezt, ám évek múltán, mikor már teljesen lemondtak az elveszejtett holmijukról, hirtelen előbukkantak a semmiből.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
 1. 1 ,,Édesapám úgy 20 évvel ezelőtt az ausztriai Attersee-tónál halászott, amikor véletlenül kiejtette a kezéből a pénztárcát és elnyelte azt a víz. Sosem gondolta volna, hogy egyszer viszont látja még, de a napokban partra mosta a víz és valaki visszajuttatta azt az édesapámnak."


 2. 2 Ez a hölgy 1995-ben, kertészkedés közben veszítette el a jegygyűrűjét. 16 évvel később, egy répára szorulva bukkant rá ismét.


 3. 3 ,,A kutyusom két évvel ezelőtt hunyt el, ám élete utolsó napjaiban még elcsente tőlem a kedvenc játékomat, amit utána hónapokon át kerestem. Két év múltán a kertben sétálva bukkantam rá ismét, nem lehet szavakba önteni ezt az érzést..."

  reddit
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

 4. 4 ,,Két hónapig kerestük a képen látható könyvsorozat 6. kötetét, mire végre leesett nekünk a tantusz..."


 5. 5 ,,A bátyám hónapokon át kereste a slusszkulcsát és gyakorlatilag az egész házat többször is átkutatta. El sem tudtuk képzelni, hogy hova tűnhetett el házon belül a kulcs, míg egyik nap rá döbbentünk, hogy a bátyám 2 éves fia állt a történtek mögött..."


 6. 6 A kocsiból kiszállva véletlenül kirántotta a telefonját, ami így a magas hóba pottyant. Hosszú heteken át kereste, és amikor már épp fel akarta adni a keresést, nem várt helyen bukkant elő a készülék, ráadásul jégbe fagyva. Az igazán durva, hogy a telefon még ezután is működött.


 7. 7 A nagyapa kikötötte egy fához a korcsolyáját az erdőben amikor kicsi volt, ám elfelejtette, hogy pontosan melyikhez. Akárhogy is kereste, nem találta és le is mondott róla végül. Hosszú-hosszú évekkel később mégiscsak rábukkant.


 8. 8 ,,Édesapám két évvel ezelőtt hagyta el az olvasó-szemüvegét, autószerelés közben. Ma megtaláltuk."


  Még nincs vége, a cikk a következő oldalon folytatódik!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!One comment -

 • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.