HIRDETÉS

10 dolog, amit csak azok érthetnek meg, akiknek gyakran kell pisilniük

Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy nem vagyunk egyformák. Ez a sokszínűség pedig (sajnos) a vizelési szokásainkra is kiterjed, így amíg egyesek például hosszú órákon át kibírják anélkül, hogy egyáltalán eszükbe jutna a WC fogalma, addig mások nemcsak hogy 2-szer 3-szor megjárják a mellékhelységet, de még mindennek a tetejébe szét is stresszelik magukat ezen. Íme néhány dolog, amely biztosan ismerős lehet azok számára, akik gyakrabban járnak pisilni az átlagnál...🙄


  1. 1 ,,Hú, de sokszor mész pisilni! Nem vagy felfázva??” – Jézusom, de…lehet. Bár akkor már vagy 30 éve, mert ez körülbelül azóta húzódik.

  2. 2 Hasonló az értetlen vagy lekicsinylő hangsúllyal feltett “Már megint pisilni mész??” kérdés. Igen, már megint, és kösz, hogy ilyenkor már nem csak a sürgető kényszer miatt kell rosszul éreznünk magunkat, de még a környezetünk is rátesz egy lapáttal.


  3. 3 Fejedben van a lakóhelyed és a főbb úti céljaid körüli összes nyilvános WC térképe. Városnézés közben pedig már előre azon aggódsz, hogy hogyan fogsz majd tudni pisilni menni, miközben egy vadidegen városban mászkálsz.


  4. 4 Mielőtt elindulsz a munkahelyedről haza, elmész mosdóba, ehhez képest az utolsó lépéseket a házad előtt már csak kétrét görnyedve tudod megtenni, és remegő kézzel próbálod forgatni a kulcsot a zárban, hogy aztán az ajtót feltépve még cipőstül a wc-be rohanj.

  5. 5 Ha egy hosszabb autóútra vagy tömegrendezvényre mész, már előre kellemetlenül érzed magad, amiért miattad kell majd WC-re rohangálni.


  6. 6 Ha lefekvés előtt szomjas vagy, nehéz döntést kell hoznod: vagy iszol, és legalább egyszer fel kell kelned éjszaka, vagy szomjasan kell ágyba menned, és már érzed, hogyan töppednek össze kiszáradva a sejtjeid. Ugyanígy nem mersz inni egy hosszabb mozifilm vagy egy vonatút előtt sem. Biztonság kedvéért néha 1-2 órával előtte sem iszol.


  7. 7 A biztonsági pisi fogalma megvan? Amikor igazából nem is érzed, hogy pisilned kéne, de ismered magad, úgyhogy még akkor elmész, amikor lehetőséged adódik rá, például a mozifilm kezdete előtt vagy az iskolai óra kezdete előtt.

  8. 8 Sörözés közben irigykedve méregeted a többieket, és kalkulálsz: “De hiszen ő is két sört ivott, mint én, és nagyjából ugyanabban a tempóban issza… Ha jól láttam, eddig csak egyszer ment el WC-re… Hogy csinálja???”

  9. 9 Amikor nem mered bevallani a beszélgetőpartnerednek, hogy nagyon kell pisilned, vagy abban reménykedsz, hogy mindjárt vége a beszélgetésnek, és akkor már nem akarsz szabadkozni, ezért inkább feszengsz. És nem tudsz róla, de az arcodra kiül a keserves nyomor, a másik pedig nem tudja, miért, és aggódni kezd, hogy mindjárt valami súlyos vallomással rukkolsz elő.

  10. 10 Menyasszonyként a legfőbb stressz számodra nem a nagy nap zökkenőmentes lebonyolítása, hanem hogy hogyan tudod abszolválni a gyakori pisilhetnéket a hatalmas ruhakölteményedben. Egyrészt olyan keveset iszol, amennyit csak tudsz, másrészt beavatod a legjobb barátnődet, hogy segítsen a műveletben.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!